Zeg vaarwel tegen je bunny lines

Voel je je ongemakkelijk bij je bunny lines en wil je hier graag vanaf? Onze specialisten in Rotterdam zorgen met behulp van een behandeling dat jouw bunny lines binnen no time minder zichtbaar zijn, zodat jij weer vol zelfvertrouwen de deur uitloopt. Ontdek hoe je met deze effectieve en pijnloze behandeling jouw neusrimpels goed aanpakt! 

Wat zijn bunny lines en hoe ontstaan ze? 

Bunny lines zijn de kleine horizontale lijntjes die te zien zijn aan de bovenkant van de neus wanneer je je gezicht beweegt. Dat gebeurt bijvoorbeeld tijdens het lachen, fronsen, glimlachen of het optrekken van je neus. Bunny lines staan ook wel bekend als konijnenlijntjes of neusrimpels en danken hun naam aan het neusje van een konijn, die een vergelijkbare uitdrukking laat zien bij het optrekken van de neus.  

De neusrimpels zijn duidelijker zichtbaar bij personen die een zeer actieve gezichtsuitdrukking hebben. Bunny lines ontstaan in veel gevallen door het veelvuldig aanspannen van bepaalde spieren in het gezicht. Dat gaat vooral om de musculus nasalis, oftewel de neusspier die leidt tot de rimpels aan de bovenkant van je neus.  

Onze specialisten injecteren voor deze behandeling een op maat gemaakte hoeveelheid botox, zodat de spiertjes rondom de neus ontspannen. Hierdoor verzachten de lijntjes of verdwijnen deze zelfs helemaal. In veel gevallen zie je na enkele dagen de eerste resultaten. 

Wat zijn de voordelen van het aanpakken van bunny lines? 

Vind je jouw bunny lines storend en wil je deze graag verminderen? Dan is een botox behandeling een effectieve manier om dat voor elkaar te krijgen. Het aanpakken van deze neusrimpels heeft namelijk verschillende voordelen. Ten eerste heeft deze behandeling een positief effect op de uitstraling van je gezicht, omdat de lijnen minder zichtbaar zijn. Daardoor zie je er direct jeugdiger uit en creëer je een frisse uitstraling. Nog een reden om je bunny lines aan te pakken, is dat het bijdraagt aan een zelfverzekerder gevoel over je uiterlijk. Neusrimpels zijn bij sommige personen goed zichtbaar en het is mogelijk dat je je daaraan stoort. Als deze lijntjes weg zijn, geeft dat jouw zelfvertrouwen weer een boost! 

Je hoeft je bovendien geen zorgen te maken dat de behandeling pijnlijk is. Cleo Clinics is gespecialiseerd in botox behandelingen. Daarom ben je verzekerd van een effectieve én pijnloze behandeling. De vermindering van je bunny lines kan lang aanhouden. Over het algemeen zijn ze minimaal drie tot vier maanden minder zichtbaar. Hoe vaker je de behandeling herhaalt, hoe langer het effect aanhoudt. In dat geval kan het een langdurig resultaat bieden. 

Maak een afspraak bij Cleo Clinics in Rotterdam! 

Wil je graag een bunny lines behandeling uit laten voeren door Cleo Clinics? Maak dan vandaag nog je afspraak. We kijken eerst naar jouw situatie en stellen op basis daarvan een efficiënt behandelplan samen. Heb je nog wat vragen voordat je bij ons op bezoek komt? Schroom dan vooral niet om contact met ons op te nemen. Onze professionals staan voor je klaar en beantwoorden graag al je vragen! 

Meer weten over Botox?

De ervaren deskundigen van Cleo Clinics staan gereed om je te helpen bij het selecteren van de botox behandeling die het meest geschikt is voor jou. Bovendien maken we elke botox behandeling op maat, zodat het resultaat volledig aan jouw wensen voldoet. Benieuwd hoe we dat doen? Neem direct contact op maak een afspraak via de onderstaande knop.

Botox tarieven

BehandelingPrijs
Halve zone €95,-
2 halve zones€170,-
1 zone€130,-
2 zones€250,-
3 zones€330,-
Frons€130,-
Voorhoofd€130,-
Kraaienpootjes€130,-
Migraine (vanaf)€130,-
Tanden knarsen€260,-
Face slimming€260,-
Halsspieren€260,-
Lipflip€95,-
Bunny lines€95,-
Gummy smile€95,-
Mondhoekjes€95,-
Wenkbrauwlift€95,-
Neustip€95,-
Neusvleugels€95,-
Nefertiti lift€300,-
Hyperhidrosis (overmatig zweten) oksels€500,-
Hyperhidrosis (overmatig zweten) handen/voeten€750,-
2 zones + halve zone€320-

Maak direct je afspraak bij Cleo Clinics in Rotterdam

Cleo Clinics garandeert kwaliteit en expertise. Onze ervaren professionals hanteren enkel de beste technieken en materialen om optimale resultaten te verzekeren. Maak vandaag nog een afspraak en herontdek jouw stralende zelf!

Alle botox behandelingen in Rotterdam

Fronsrimpels

Ben jij onzeker over rimpels tussen je wenkbrauwen? Wil je dat die rimpels en boze blik verleden tijd worden? Kies dan voor een botox behandeling! Bij de experts Cleo Clinics ben je aan het juiste adres.

Voorhoofdrimpels

Word je gefrustreerd van je voorhoofdrimpels en wil je er graag jonger uitzien? Met een botox behandeling ziet jouw voorhoofd er binnen no time weer jonger uit en dat geeft jouw zelfvertrouwen een boost.

Kraaienpootjes

Word je ouder, dan horen daar nu eenmaal veranderingen bij. Een veelvoorkomend probleem van ouder worden, zijn kraaienpootjes. Voor een pijnloze, effectieve botox behandeling kun je bij Cleo Clinics aankloppen.

Lipflip

Ben je niet helemaal tevreden met hoe jouw lippen eruitzien en wil je graag vollere en mooi gevormde lippen? Ontdek hoe je met deze eenvoudige en pijnloze behandeling de lippen van je dromen krijgt!

Wenkbrauwlift

Heb je te maken met een boze, vermoeide blik omdat je wenkbrauwen zijn gaan hangen? De specialisten van Cleo Clinics voeren de behandeling tot in detail goed uit, zodat je straks vol zelfvertrouwen de deur uitloopt.

Tandenknarsen

Weet je van jezelf dat je vaak aan het tandenknarsen bent? Tandenknarsen kan het gebit flink beschadigen. Wij hebben jarenlange ervaring en weten daardoor precies hoe wij jouw probleem kunnen oplossen.

Hyperhidrosis

Ben je iemand die snel en veel zweet en heb je daar genoeg van? Er is een goede oplossing om hyperhidrosis (overmatig zweten) tegen te gaan. Lees hier wat de behandeling inhoudt.

Face slimming

Face slimming is een populaire botox behandeling, en niet zonder reden. Bij deze behandeling wordt het gezicht versmald, om op die manier gezichtscontouren te verfijnen.

Mondhoekjes

Wanneer je ouder wordt, is het mogelijk dat je te maken krijgt met hangende mondhoeken. Met onze behandeling zeg jij binnen no time vaarwel tegen die vervelende mondhoekjes.

Nefertiti lift

Heb je een slappe kaaklijn of heeft je hals een hangende uitstraling? Mocht je je hieraan storen, is er een goede manier om daar verandering in te brengen: de Nefertiti lift.

Neustip

Heb je te maken met een hangende neustip wanneer je bepaalde gezichtsuitdrukkingen maakt? Dat is eenvoudig te verhelpen met een botox behandeling van Cleo Clinics.

Neusvleugels

Vind je de vorm van je neusvleugels hinderlijk en zou je hier graag iets tegen willen doen? Dan is een botox behandeling daar de perfecte oplossing voor.

Gummy smile

Stoor jij je aan je lach, omdat je een tandvleeslach hebt en er daardoor veel tandvlees zichtbaar is tijdens het lachen? Onze specialisten zorgen ervoor dat jij snel weer een lach hebt waar je volledig van geniet! 

Bunny lines

Voel je je ongemakkelijk bij je bunny lines? Hierdoor wordt de vorm en structuur van je gezicht verbeterd. Lees hier hoe je met deze effectieve en pijnloze behandeling jouw neusrimpels goed aanpakt! 

Migraine

Heb je last van heftige migraine, dan weet je als geen ander dat het ontzettend vervelend kan zijn. Migraine is namelijk meer dan alleen een beetje hoofdpijn. Wist je dat een botox behandeling de uitkomst kan bieden?

Neem contact op voor een vrijblijvend consult

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die Cleo Clinics biedt, of heb je misschien nog andere vragen? Neem via het formulier direct contact met ons op, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

Contact

"*" indicates required fields

Schrijf je in voor de nieuwsbrief