Laat je rokerslijntjes verdwijnen met fillers bij Cleo Clinics! 

Heb je rokerslijntjes en krijgt je gezicht daardoor een oudere uitstraling? Als jij weer wilt genieten van een fris en jeugdig uiterlijk, dan is een fillerbehandeling absoluut het overwegen waard. Onze experts bij Cleo Clinics in Rotterdam helpen je graag verder. Met fillers laat je jouw huid weer stralen en zie je er weer als nieuw uit. Hiermee verminder je de rokerslijntjes en geniet je weer van een zelfverzekerde versie van jezelf!  

Wat zijn rokerslijntjes? 

Rokerslijntjes zijn de veelvoorkomende rimpels op de bovenlip. Deze lijnen ontstaan rond de mond, maar bevinden zich in de meeste gevallen net boven de rand van je lippen. Deze rimpels worden immers niet voor niets rokerslijntjes genoemd. Door roken wordt collageen afgebroken, dat nodig is om de huid strak te houden. Rokers krijgen daardoor sneller te maken met deze lijnen rondom de mond. 

Desondanks kun je deze rokerslijntjes ook krijgen wanneer je niet rookt. De lijntjes ontstaan door het ouder worden of het veelvuldig samentrekken van de spieren en rimpels rondom de mond. Heb je deze rokersrimpels, dan ziet je gezicht er vaak een stuk ouder uit dan je daadwerkelijk bent. Het is dan ook goed mogelijk dat je jezelf hieraan stoort. 

Waarom fillers tegen rokerslijntjes? 

Met fillers worden de rokerslijntjes opgevuld en daardoor oogt het gebied rond de mond weer fris. Als je je ergert aan je rokerslijntjes, hoeft dat dan niet meer. Met fillers wordt de huid verstevigd en de rokerslijntjes verzacht en vermindert. Na de behandeling heb je een vernieuwd uiterlijk en zie je er meteen weer een stuk jonger uit. Wij werken uitsluitend met de wereldwijd bekende A-merken, zoals Juvederm en Belotero.  

Nog een reden om voor een fillerbehandeling te kiezen, is dat de behandeling snel en effectief is. Bij Cleo Clinics is het injecteren van fillers slechts een kwestie van minuten. Al binnen één half  uur is de behandeling achter de rug. Nog een voordeel is dat wanneer je voor fillers kiest, er geen operatie aan te pas hoeft te komen. De behandeling is niet-chirurgisch, waardoor je niet veel pijn ervaart en ook een minimale hersteltijd hebt. Het effect van de behandeling houdt meestal tot 12 maanden aan, maar hangt af van de persoon in kwestie. 

Behandelen na intakegesprek 

Kies je ervoor om jouw fillerbehandeling door ons uit te laten voeren? Een goede keuze! Voordat we overgaan tot het injecteren van de fillers, plannen we een intakegesprek in. Tijdens dit gesprek kijken we samen naar jouw situatie, klachten en wensen. Onze arts maakt dan na het uitvoeren van een uitgebreide gezichtsanalyse een behandelplan op maat, om zo de beste resultaten te realiseren. Ben je het eens met het behandelplan? Dan kan onze arts de behandeling direct na het intakegesprek uitvoeren. Nog even nadenken? Dat kan natuurlijk ook. 

Voor het injecteren van de fillers wordt de huid rondom de mond eerst goed schoongemaakt. Vervolgens wordt de huid met een crème verdoofd. Daarna gaat de arts met uiterste precisie aan de slag met de injectables. Het volume wordt hersteld en de lijntjes zijn minder zichtbaar. Na de behandeling kun je snel je dagelijkse activiteiten weer hervatten. 

Ben je enthousiast geworden over deze fillerbehandeling en droom je van een gezicht zonder rokerslijntjes? Maak dan een afspraak bij Cleo Clinics. Tot snel! 

Meer weten over fillers?

De ervaren deskundigen van Cleo Clinics staan gereed om je te helpen bij het selecteren van de fillers behandeling die het meest geschikt is voor jou. Bovendien maken we elke fillers behandeling op maat, zodat het resultaat volledig aan jouw wensen voldoet. Benieuwd hoe we dat doen? Neem direct contact op maak een afspraak via de onderstaande knop.

Fillers tarieven

BehandelingBeloteroJuvéderm
0.55 ml€220,-€240,-
1 ml€330,-€400,-
2 ml€600,-€750,-
3 ml€850,-€1100,-
4 ml€1100,-€1300,-
Lippen 0.55 ml€220,-€240,-
Lippen 1 ml€330,-€400,-
Jukbeenderen 1 ml€330,-€400,-
Neuslippenplooi 1 ml€330,-€400,-
Marionettelijnen 1 ml€330,-€400,-
Wangen 1 ml€330,-€400,-
Kaaklijn 1 ml€330,-€400,-
Kin 1 ml€330,-€400,-
Rokerslijntjes 1 ml€330,-€400,-
Filler oplossen (hyaluronidase)€150,-
Traangoot (Teosyal)€450,-

Maak direct je afspraak bij Cleo Clinics in Rotterdam

Cleo Clinics garandeert kwaliteit en expertise. Onze ervaren professionals hanteren enkel de beste technieken en materialen om optimale resultaten te verzekeren. Maak vandaag nog een afspraak en herontdek jouw stralende zelf!

Alle fillers behandelingen

Jukbeenderen

Neemt het volume van jouw jukbeenderen af of heb je nooit hoge jukbeenderen gehad? Dan is deze fillerbehandeling daar de perfecte manier voor.

Kaaklijn

Is je kaaklijn verslapt en wil je jouw krachtige kaaklijn terug? Of heb je nooit een scherpe kaaklijn gehad, maar zou je dit wel willen? Dan is een behandeling met fillers dé perfecte oplossing.

Kin

Heb je een kleine kin, een deukje in je kin of wil je je gezichtscontouren verbeteren? De kin is belangrijk voor de balans in het gezicht. Kin fillers helpen jou om je kin te versterken en meer op te laten vallen.

Lippen

Je kent ongetwijfeld wel iemand die volle lippen heeft dankzij lipfillers. Ons team staat voor je klaar om jou na één behandeling lippen met meer volume te geven. 

Marionettelijnen

Wil je liever vandaag dan morgen van je marionettelijnen af? Kies dan voor fillers! De professionals bij Cleo Clinics werken uitsluitend met de wereldwijd bekende A-merken.

Neuslippenplooi

Straalt jouw gezicht vermoeidheid uit door je neuslippenplooi? Tijd om daar verandering in te brengen! Met fillers verhelp je dit probleem snel en eenvoudig.

Rokerslijntjes

Heb je rokerslijntjes en krijgt je gezicht daardoor een oudere uitstraling? Als jij weer wilt genieten van een fris en jeugdig uiterlijk, dan is een fillerbehandeling absoluut het overwegen waard.

Traangoot

Heb jij donkere kringen en wallen onder je ogen en stoor je jezelf daar enorm aan? Dankzij de cosmetische traangoot filler behandeling bij Cleo Clinics zeg jij vaarwel tegen die vermoeide blik! Lees hoe een traangoot behandeling jou kan helpen.

Wangen

Ben je jouw ingevallen wangen helemaal zat, omdat het je een vermoeide uitstraling geeft? Als je weer met een frisse look door het leven wil gaan, is deze behandeling absoluut het overwegen waard.

Neem contact op voor een vrijblijvend consult

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die Cleo Clinics biedt, of heb je misschien nog andere vragen? Neem via het formulier direct contact met ons op, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

Contact

"*" indicates required fields

Schrijf je in voor de nieuwsbrief