Verjong je uiterlijk met de liquid facelift!

Wil je graag een facelift, maar zit je niet te wachten op een operatie? Dan is de liquid facelift iets voor jou. Deze fillerbehandeling maakt jouw gezicht strakker en geeft het meer volume, waardoor oneffenheden minder zichtbaar zijn. Laat ons je helpen om je een stralende en jeugdige look te geven. Maak nu jouw afspraak!

liquid facelift

Wat is een liquid facelift?

Een liquid facelift is een niet-chirurgische behandeling waarbij fillers geïnjecteerd worden om je gezicht meer volume te geven en strakker te maken. Met een liquid facelift worden rimpels verzacht en komt het volume van je gezicht terug. Het doel van deze fillerbehandeling is om je gezicht weer een frisse en jeugdige uitstraling te geven. Dankzij de filler wordt het volume hersteld, de huid verjongd en huidveroudering verminderd. Je gezicht krijgt een lift en dat heeft een positief effect op je uiterlijk.

Waarom een liquid facelift?

Een van de grootste voordelen van een liquid facelift, is dat het niet- chirurgisch is. Er hoeft geen operatie aan te pas te komen. De fillerbehandeling biedt dan ook diverse voordelen ten opzichte van een chirurgische facelift. Denk daarbij aan een snelle behandeling, geen littekens en een snel herstel. Ook zie je bij een liquid facelift meteen resultaten, al zijn deze na twee weken optimaal. Daarnaast is deze facelift perfect aan te passen aan jouw wensen, zodat de fillers geïnjecteerd worden in de gebieden waar jij onzeker over bent.

Een van de redenen om voor deze behandeling te kiezen, is natuurlijk vanwege het eindresultaat. De fijne lijntjes en rimpels zijn na de behandeling verzacht en bepaalde plekken op je gezicht hebben extra volume. Dat geeft jouw uitstraling een boost en zorgt ervoor dat je jezelf niet meer onzeker hoeft te voelen over je oneffenheden. Het effect van de fillerbehandeling houdt 12 tot 18 maanden aan (afhankelijk van het gekozen filler merk). Zo blij met het resultaat dat je nooit meer anders door het leven wil? Dan kun je ervoor kiezen om herhaalbehandelingen uit te voeren.

Zo ziet de behandeling eruit bij Cleo Clinics

Kies je voor deze fillerbehandeling bij Cleo Clinics? Dan kies je voor een behandeling die veilig, snel en effectief is. Voordat de behandeling plaatsvindt, voeren we eerst een intakegesprek. Tijdens dit gesprek kun je jouw klachten en wensen met ons delen, zodat wij een persoonlijk behandelplan kunnen opstellen. Ben je het eens met de stappen uit het behandelplan? Dan voeren wij de behandeling daarna gelijk voor je uit, zodat jij zo snel mogelijk geniet van je frisse uitstraling.

De arts zal tijdens de behandeling fillers plaatsen op verschillende plekken in het gezicht. Uiteraard gebeurt dat met uiterste precisie, zodat het een positief effect heeft op de balans van je gezicht en het eindresultaat. De behandeling duurt bij ons niet langer dan een uur. Na de behandeling kun je mogelijk te maken hebben met wat zwelling of roodheid, maar dat verdwijnt na enkele dagen weer.

Ben je klaar voor een vernieuwde, jeugdige uitstraling? Boek dan een liquid facelift behandeling bij Cleo Clinics. Neem contact op met onze kliniek in Rotterdam, dan zien we je snel! Ben je het eens met de stappen uit het behandelplan? Dan voeren wij de behandeling daarna gelijk voor je uit, zodat jij zo snel mogelijk geniet van je frisse uitstraling.

De arts zal tijdens de behandeling fillers plaatsen op verschillende plekken in het gezicht. Uiteraard gebeurt dat met uiterste precisie, zodat het een positief effect heeft op de balans van je gezicht en het eindresultaat. De behandeling duurt bij ons niet langer dan een uur. Na de behandeling kun je mogelijk te maken hebben met wat zwelling of roodheid, maar dat verdwijnt na enkele dagen weer.

Ben je klaar voor een vernieuwde, jeugdige uitstraling? Boek dan een liquid facelift behandeling bij Cleo Clinics. Neem contact op met onze kliniek in Rotterdam, dan zien we je snel!

Meer weten over Liquid Facelift?

De ervaren deskundigen van Cleo Clinics staan gereed om je te helpen bij jouw liquid facelift behandeling. Benieuwd hoe we dat doen? Neem direct contact op of maak een afspraak via de onderstaande knop.

Liquid facelift tarieven

BehandelingBeloteroJuvéderm
Liquid facelift 4 ml€1100,-€1300,-
Liquid facelift 8 ml+ €995,-+ €1195,-

Maak direct je afspraak bij Cleo Clinics in Rotterdam

Cleo Clinics garandeert kwaliteit en expertise. Onze ervaren professionals hanteren enkel de beste technieken en materialen om optimale resultaten te verzekeren. Maak vandaag nog een afspraak en herontdek jouw stralende zelf!

Neem contact op voor een vrijblijvend consult

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die Cleo Clinics biedt, of heb je misschien nog andere vragen? Neem via het formulier direct contact met ons op, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

Contact

"*" indicates required fields

Schrijf je in voor de nieuwsbrief