Een botox behandeling tegen mondhoekjes: ga veroudering tegen! 

Wanneer je ouder wordt, is het mogelijk dat je te maken krijgt met hangende mondhoeken. Je kunt je hier onzeker over voelen, omdat het je jonge en frisse uitstraling in de weg staat. Gelukkig is er een effectieve oplossing om hangende mondhoeken tegen te gaan. Met een botox behandeling bij Cleo Clinics zeg jij binnen no time vaarwel tegen die vervelende mondhoekjes. Na de behandeling geniet je weer volop van je jongere uitstraling! 

Wat zijn hangende mondhoeken en hoe ontstaan ze? 

Zoals de naam al aangeeft, zijn hangende mondhoeken de gebieden rondom de mond die naar beneden hangen. Heb je zulke mondhoekjes, dan bestaat de kans dat je een chagrijnige of verdrietige blik uitstraalt. Naarmate we ouder worden, ontstaan diepere groeven rond de mondhoeken.  

Hangende mondhoeken kunnen ontstaan door verschillende factoren, zoals veroudering van de huid, het veelvuldig aanspannen van de spieren, roken en stress.  

Hoe werkt de botox behandeling tegen mondhoekjes? 

Als je het gevoel hebt dat je een chagrijnige of verdrietige blik hebt terwijl je dit niet bent, is een botox behandeling een goede manier om daar verandering in te brengen. Met een botox behandeling kan de verantwoordelijke spier aangepakt worden, wat direct een jongere uitstraling geeft. Tijdens de behandeling injecteert een van onze experts een op maat gemaakte hoeveelheid botox in de spieren rondom je mond. De spieren zullen dan ontspannen, waardoor de voorheen hangende mondhoeken op een natuurlijke wijze weer omhoog komen. Zo is die verdrietige blik verleden tijd en komt je jeugdige uitstraling juist weer terug! 

De voordelen van een botox behandeling tegen mondhoekjes 

Een botox behandeling tegen hangende mondhoeken is om meerdere redenen een goede keuze. Als jij je steeds meer gaat ergeren aan de mondhoekjes die hangen en je daar zelfs onzeker over wordt, is het goed om actie te ondernemen. De professionals van Cleo Clinics helpen je daar graag bij. Met een botox behandeling zorg je dat de hangende mondhoeken weer omhoog komen, waardoor je weer een frisse en vriendelijke gezichtsuitdrukking krijgt. 

Je hoeft je geen zorgen te maken over mogelijk pijn. De behandeling bestaat slechts uit enkele prikjes en is pijnloos. Het resultaat is vaak snel zichtbaar en houdt gemiddeld zo’n drie tot vier maanden aan. Voor een blijvend effect is het mogelijk om de behandeling te herhalen. De hersteltijd van deze behandeling is kort, waardoor je snel je dagelijkse activiteiten kunt hervatten. 

Een botox behandeling bij Cleo Clinics 

Kies je ervoor om jouw behandeling door onze experts uit te laten voeren? Dan profiteer je van diverse voordelen. Zo hebben wij een team met ervaren en gekwalificeerde deskundigen, ben je verzekerd van een effectieve en veilige behandeling, gebruiken we uitsluitend de beste materialen en technieken en hanteren wij een persoonlijke benadering. Maak dus snel een afspraak voor een eerste consult! 

Meer weten over Botox?

De ervaren deskundigen van Cleo Clinics staan gereed om je te helpen bij het selecteren van de botox behandeling die het meest geschikt is voor jou. Bovendien maken we elke botox behandeling op maat, zodat het resultaat volledig aan jouw wensen voldoet. Benieuwd hoe we dat doen? Neem direct contact op maak een afspraak via de onderstaande knop.

Maak direct je afspraak bij Cleo Clinics in Rotterdam

Cleo Clinics garandeert kwaliteit en expertise. Onze ervaren professionals hanteren enkel de beste technieken en materialen om optimale resultaten te verzekeren. Maak vandaag nog een afspraak en herontdek jouw stralende zelf!

Neem contact op voor een vrijblijvend consult

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die Cleo Clinics biedt, of heb je misschien nog andere vragen? Neem via het formulier direct contact met ons op, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

Contact

"*" indicates required fields

Schrijf je in voor de nieuwsbrief