Word migraine de baas met een botox behandeling in Rotterdam!

Heb je last van migraine, dan weet je als geen ander dat het ontzettend vervelend kan zijn. Migraine is namelijk meer dan alleen een beetje hoofdpijn. Het is een aandoening die gepaard gaat met veel ongemak, zoals pijn, misselijkheid en overgevoeligheid voor prikkels. Wanneer je te maken hebt met migraineaanvallen, kan dat een belemmering vormen in je dagelijkse leven. Wist je dat een botox behandeling de uitkomst kan bieden? Bij Cleo Clinics in Rotterdam ben je aan het juiste adres voor een behandeling met botox tegen migraine. Onderstaand lees je meer over wat je ervan kunt verwachten!

Waarom botox bij migraine?

Botox is misschien niet het eerste waar je aan denkt wanneer je weer een migraineaanval hebt. Toch heeft het wel degelijk een positief effect op spanningshoofdpijn en migraine, waardoor het zeker het overwegen waard is. Zo zorgt een botox behandeling voor langdurige verlichting, waardoor jouw migraineaanvallen in de toekomst in frequentie kunnen afnemen en minder heftig kunnen zijn.

Als je minder pijn ervaart, heeft dat ook als voordeel dat het je levenskwaliteit verbetert. Je kunt je dagelijkse bezigheden weer oppakken zonder dat je continu angst hebt voor een migraineaanval. Door botox in te laten spuiten zorg je er ook voor dat je minder medicijnen hoeft te gebruiken tegen de pijn. Je bent minder afhankelijk van medicatie, wat fijn is als je voorheen veel medicijnen gebruikte om de ernst van je aanvallen te verminderen.

Dankzij een botox behandeling door een gespecialiseerde arts in onze kliniek in Rotterdam, kunnen we je in één sessie voor een lange periode van dit probleem af helpen. Wij zorgen ervoor dat de spieren ontspannen, waardoor je minstens een aantal maanden lang aanzienlijk minder last zult ervaren. Het definitieve resultaat van de behandeling is na hoogstens twee weken zichtbaar en de werkensduur van botox na de behandeling is drie tot vier maanden.

Houd er rekening mee dat botox de migraine meestal niet volledig wegneemt. Wel is het zo dat het zowel de frequentie als de intensiteit van de aanvallen drastisch kan verminderen, waardoor het een positief effect heeft op de kwaliteit van je leven. Zo word je jouw migraine de baas.

De voordelen van een behandeling bij Cleo Clinics

Wij begrijpen als geen ander dat het ondergaan van een botox behandeling voor de eerste keer spannend kan zijn. Als je migraineaanvallen echter zo extreem zijn dat het je levenskwaliteit erg belemmert, is het absoluut iets om over na te denken. Wij zullen er dan ook alles aan doen om jouw op je gemak te stellen en de behandeling zo prettig mogelijk te laten verlopen. Kies je ervoor om de behandeling bij ons uit te voeren, dan profiteer je van de volgende voordelen:

  1. Deskundig personeel met ruime ervaring
  2. Verzekerd van een veilige behandeling
  3. Persoonlijke benadering, jij staat voorop
  4. De beste materialen en technieken

Een afspraak maken

Voor een botox behandeling tegen migraine ben je bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten beschikken over veel ervaring en hebben al duizenden van deze behandelingen uitgevoerd. Daardoor weten wij precies hoe we het aan moeten pakken. Zie je botox als een goede manier om je klachten te verminderen? Maak dan snel een afspraak! Onze specialisten staan voor je klaar om je te voorzien van een behandeling die precies aansluit op jouw wensen. Jij staat bij ons voorop en daarom luisteren we altijd naar je klachten en wensen. Zo bieden wij een behandeling op maat, waardoor de kans op succes vele malen groter is.

Meer weten over Botox?

De ervaren deskundigen van Cleo Clinics staan gereed om je te helpen bij het selecteren van de botox behandeling die het meest geschikt is voor jou. Bovendien maken we elke botox behandeling op maat, zodat het resultaat volledig aan jouw wensen voldoet. Benieuwd hoe we dat doen? Neem direct contact op maak een afspraak via de onderstaande knop.

Botox tarieven

BehandelingPrijs
Halve zone €95,-
2 halve zones€170,-
1 zone€130,-
2 zones€250,-
3 zones€330,-
Frons€130,-
Voorhoofd€130,-
Kraaienpootjes€130,-
Migraine (vanaf)€130,-
Tanden knarsen€260,-
Face slimming€260,-
Halsspieren€260,-
Lipflip€95,-
Bunny lines€95,-
Gummy smile€95,-
Mondhoekjes€95,-
Wenkbrauwlift€95,-
Neustip€95,-
Neusvleugels€95,-
Nefertiti lift€300,-
Hyperhidrosis (overmatig zweten) oksels€500,-
Hyperhidrosis (overmatig zweten) handen/voeten€750,-
2 zones + halve zone€320-

Maak direct je afspraak bij Cleo Clinics in Rotterdam

Cleo Clinics garandeert kwaliteit en expertise. Onze ervaren professionals hanteren enkel de beste technieken en materialen om optimale resultaten te verzekeren. Maak vandaag nog een afspraak en herontdek jouw stralende zelf!

Alle botox behandelingen in Rotterdam

Fronsrimpels

Ben jij onzeker over rimpels tussen je wenkbrauwen? Wil je dat die rimpels en boze blik verleden tijd worden? Kies dan voor een botox behandeling! Bij de experts Cleo Clinics ben je aan het juiste adres.

Voorhoofdrimpels

Word je gefrustreerd van je voorhoofdrimpels en wil je er graag jonger uitzien? Met een botox behandeling ziet jouw voorhoofd er binnen no time weer jonger uit en dat geeft jouw zelfvertrouwen een boost.

Kraaienpootjes

Word je ouder, dan horen daar nu eenmaal veranderingen bij. Een veelvoorkomend probleem van ouder worden, zijn kraaienpootjes. Voor een pijnloze, effectieve botox behandeling kun je bij Cleo Clinics aankloppen.

Lipflip

Ben je niet helemaal tevreden met hoe jouw lippen eruitzien en wil je graag vollere en mooi gevormde lippen? Ontdek hoe je met deze eenvoudige en pijnloze behandeling de lippen van je dromen krijgt!

Wenkbrauwlift

Heb je te maken met een boze, vermoeide blik omdat je wenkbrauwen zijn gaan hangen? De specialisten van Cleo Clinics voeren de behandeling tot in detail goed uit, zodat je straks vol zelfvertrouwen de deur uitloopt.

Tandenknarsen

Weet je van jezelf dat je vaak aan het tandenknarsen bent? Tandenknarsen kan het gebit flink beschadigen. Wij hebben jarenlange ervaring en weten daardoor precies hoe wij jouw probleem kunnen oplossen.

Hyperhidrosis

Ben je iemand die snel en veel zweet en heb je daar genoeg van? Er is een goede oplossing om hyperhidrosis (overmatig zweten) tegen te gaan. Lees hier wat de behandeling inhoudt.

Face slimming

Face slimming is een populaire botox behandeling, en niet zonder reden. Bij deze behandeling wordt het gezicht versmald, om op die manier gezichtscontouren te verfijnen.

Mondhoekjes

Wanneer je ouder wordt, is het mogelijk dat je te maken krijgt met hangende mondhoeken. Met onze behandeling zeg jij binnen no time vaarwel tegen die vervelende mondhoekjes.

Nefertiti lift

Heb je een slappe kaaklijn of heeft je hals een hangende uitstraling? Mocht je je hieraan storen, is er een goede manier om daar verandering in te brengen: de Nefertiti lift.

Neustip

Heb je te maken met een hangende neustip wanneer je bepaalde gezichtsuitdrukkingen maakt? Dat is eenvoudig te verhelpen met een botox behandeling van Cleo Clinics.

Neusvleugels

Vind je de vorm van je neusvleugels hinderlijk en zou je hier graag iets tegen willen doen? Dan is een botox behandeling daar de perfecte oplossing voor.

Gummy smile

Stoor jij je aan je lach, omdat je een tandvleeslach hebt en er daardoor veel tandvlees zichtbaar is tijdens het lachen? Onze specialisten zorgen ervoor dat jij snel weer een lach hebt waar je volledig van geniet! 

Bunny lines

Voel je je ongemakkelijk bij je bunny lines? Hierdoor wordt de vorm en structuur van je gezicht verbeterd. Lees hier hoe je met deze effectieve en pijnloze behandeling jouw neusrimpels goed aanpakt! 

Migraine

Heb je last van heftige migraine, dan weet je als geen ander dat het ontzettend vervelend kan zijn. Migraine is namelijk meer dan alleen een beetje hoofdpijn. Wist je dat een botox behandeling de uitkomst kan bieden?

Neem contact op voor een vrijblijvend consult

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die Cleo Clinics biedt, of heb je misschien nog andere vragen? Neem via het formulier direct contact met ons op, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

Contact

"*" indicates required fields

Schrijf je in voor de nieuwsbrief