Je neusvleugels verfijnen? Ga voor een botox behandeling! 

Vind je de vorm van je neusvleugels hinderlijk en zou je hier graag iets tegen willen doen? Dan is een botox behandeling in Rotterdam daar de perfecte oplossing voor. Zo zit je niet vast aan een operatie, maar onderga je een niet-chirurgische behandeling om het probleem te verminderen. De artsen van Cleo Clinics in Rotterdam helpen je hier graag bij. Ontdek onderstaand wat de behandeling inhoudt en welke voordelen het biedt! 

Wat is een botox behandeling tegen neusvleugels? 

Bewegen je neusgaten erg wanneer je bepaalde gezichtsuitdrukkingen maakt, waardoor het lijkt alsof je neus groter is dan het in de werkelijkheid is? De kans is aanwezig dat je je stoort aan je grote, wijde neusgaten. Wijde neusvleugels kunnen er namelijk voor zorgen dat je een boze of geïrriteerde uitstraling hebt. Uitgezette neusvleugels kunnen erfelijk zijn, maar kunnen ook komen door het veelvuldig samentrekken van de neusvleugelspier.  

Een botox behandeling voor de neusvleugels is een niet-chirurgische behandeling die ervoor zorgt dat je neus niet breder wordt wanneer je aan het praten of glimlachen bent of andere gezichtsuitdrukkingen uitvoert. Bij de behandeling wordt een op maat gemaakte hoeveelheid botox in de spieren rondom de neusvleugels geïnjecteerd. Daardoor verzwakken de spieren en ontspannen deze, wat het gewenste resultaat oplevert. Het definitieve resultaat van de behandeling is na hoogstens twee weken zichtbaar en de werkensduur van botox na de behandeling is drie tot vier maanden.

Redenen om een botox behandeling tegen neusvleugels te laten doen 

Botox behandelingen zijn de afgelopen jaren steeds bekender geworden en dat is niet zonder reden. Kies je voor een behandeling bij Cleo Clinics, dan ben je hoe dan ook verzekerd van een veilige behandeling met de beste materialen en technieken. Een behandeling met botox om je neusvleugels minder breed te maken, heeft verschillende voordelen. Het grootste voordeel is dat je hiermee de verhoudingen van je neus verbetert. De spieren in de neusvleugels ontspannen door de injectie en daardoor wordt de neus wat smaller in verhouding tot de rest van je gezicht. Nog een reden om voor deze behandeling te kiezen, is dat je minimaal ongemak ervaart. Het is geen pijnlijke behandeling en ook de hersteltijd is nagenoeg afwezig.  

Een extra voordeel is dat er geen operatie nodig is om je neus er anders uit te laten zien. Je probleem kan namelijk ook met botox verholpen worden, en deze behandeling is niet-chirurgisch. Dat betekent dat je geen littekens krijgt en er ook geen hersteltijd is in tegenstelling tot een operatie. De resultaten van de botox behandeling zijn bovendien snel te zien. De neusvleugels worden in de dagen na de behandeling geleidelijk smaller. De resultaten houden over het algemeen enkele maanden aan. Tevreden over het resultaat? Dan is het de moeite waard om herhaalbehandelingen te ondergaan. 

 

Kies voor een efficiënte en snelle behandeling bij Cleo Clinics 

Voor een behandeling tegen je neusvleugels kun je bij ons aankloppen. Het team van Cleo Clinics bestaat uit ervaren specialisten die al talloze cosmetische behandelingen uitgevoerd hebben. Daarnaast staan wij bekend om onze persoonlijke benadering en bieden wij altijd maatwerk. Maak snel een afspraak bij ons, dan plannen we het eerste consult in om je wensen te bespreken! 

Meer weten over Botox?

De ervaren deskundigen van Cleo Clinics staan gereed om je te helpen bij het selecteren van de botox behandeling die het meest geschikt is voor jou. Bovendien maken we elke botox behandeling op maat, zodat het resultaat volledig aan jouw wensen voldoet. Benieuwd hoe we dat doen? Neem direct contact op maak een afspraak via de onderstaande knop.

Maak direct je afspraak bij Cleo Clinics in Rotterdam

Cleo Clinics garandeert kwaliteit en expertise. Onze ervaren professionals hanteren enkel de beste technieken en materialen om optimale resultaten te verzekeren. Maak vandaag nog een afspraak en herontdek jouw stralende zelf!

Neem contact op voor een vrijblijvend consult

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die Cleo Clinics biedt, of heb je misschien nog andere vragen? Neem via het formulier direct contact met ons op, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

Contact

"*" indicates required fields

Schrijf je in voor de nieuwsbrief