Stralend lachen zonder zorgen? Kies voor een botox behandeling tegen een gummy smile!  

Stoor jij je aan je lach, omdat je een tandvleeslach hebt en er daardoor veel tandvlees zichtbaar is tijdens het lachen? Dan is er gelukkig een goede oplossing om dat probleem snel te verhelpen, namelijk een botox behandeling. Daarvoor zit je bij Cleo Clinics goed. Onze specialisten in Rotterdam zorgen ervoor dat jij snel weer een lach hebt waar je volledig van geniet! 

Wat is een gummy smile? 

De gummy smile wordt ook wel de tandvleeslach genoemd. Dat komt doordat het verwijst naar een glimlach waarbij veel van het tandvlees bij de bovenkaak zichtbaar is wanneer je lacht. Een gummy smile kan ontstaan doordat de spiertjes in je bovenlip te hard werken wanneer je aan het lachen bent. Vaak is een tandvleeslach aangeboren, dus kun je er vrij weinig aan doen. 

Als je je ervoor schaamt en het liefst niet uitgebreid lacht, is het goed om naar een oplossing te zoeken. Een botox behandeling helpt jou om binnenkort weer zonder zorgen te lachen. Tijdens deze behandeling injecteren onze experts een op maat gemaakte hoeveelheid botox in de spier die verantwoordelijk is voor de gummy smile, zodat de activiteit van deze spier vermindert. De lip wordt minder ver omhooggetrokken, waardoor er na een korte tijd tijdens het lachen minder tandvlees te zien is. Dankzij de behandeling geniet je straks voor een lange tijd van een schitterende glimlach.  

Waarom de gummy smile aanpakken? 

Een botox behandeling tegen een gummy smile is om verschillende redenen een goed idee. Het grootste voordeel is natuurlijk dat je erna geniet van een mooiere glimlach en je je geen zorgen hoeft te maken over zichtbaar tandvlees op foto’s bijvoorbeeld.  De verhouding tussen je tanden en het tandvlees lijkt meer gebalanceerd, wat een positief effect heeft op je uitstraling. Het is dan ook een groot voordeel dat door deze behandeling je zelfvertrouwen flink zal stijgen. Je durft weer vrijuit te lachen! 

Nog een voordeel is dat het gaat om een niet-chirurgische behandeling. De professionals van Cleo Clinics zorgen ervoor dat de behandeling pijnloos én effectief is. Je ziet al na een paar dagen het eerste effect, waarna de werking zo’n drie tot vier maanden aanhoudt. Wil je niet meer terug naar je oude glimlach, waar je onzeker over bent? Als je de behandeling na ongeveer 3 maanden herhaalt, behoud je het gewenste effect en geniet je van een langdurig resultaat.  

De voordelen van een behandeling bij Cleo Clinics 

Voor het wegwerken van je gummy smile ben je bij ons aan het juiste adres. Waarom je voor een botox behandeling bij Cleo Clinics zou moeten kiezen? Daar zijn verschillende redenen voor: 

 1. Ervaren en gekwalificeerde experts 
 1. Veiligheid staat voorop 
 1. Een persoonlijke benadering 
 1. Altijd een behandelplan op maat 
 1. De beste materialen en technieken 
 1. Pijnloze behandeling door gebruik van de Invisble Needle, het dunstje naaldje op de markt. 
   
   
   
  Voordat we overgaan tot het injecteren van de botox, plannen we een intakegesprek met onze arts in. Tijdens dat gesprek bespreken we jouw vragen, kijken we naar je medische situatie en bepalen we samen of de behandeling goed bij je past. Plan vandaag nog jouw afspraak in, dan ben je voordat je het weet van je gummy smile af! 

Meer weten over Botox?

De ervaren deskundigen van Cleo Clinics staan gereed om je te helpen bij het selecteren van de botox behandeling die het meest geschikt is voor jou. Bovendien maken we elke botox behandeling op maat, zodat het resultaat volledig aan jouw wensen voldoet. Benieuwd hoe we dat doen? Neem direct contact op maak een afspraak via de onderstaande knop.

Botox tarieven

BehandelingPrijs
Halve zone €95,-
2 halve zones€170,-
1 zone€130,-
2 zones€250,-
3 zones€330,-
Frons€130,-
Voorhoofd€130,-
Kraaienpootjes€130,-
Migraine (vanaf)€130,-
Tanden knarsen€260,-
Face slimming€260,-
Halsspieren€260,-
Lipflip€95,-
Bunny lines€95,-
Gummy smile€95,-
Mondhoekjes€95,-
Wenkbrauwlift€95,-
Neustip€95,-
Neusvleugels€95,-
Nefertiti lift€300,-
Hyperhidrosis (overmatig zweten) oksels€500,-
Hyperhidrosis (overmatig zweten) handen/voeten€750,-
2 zones + halve zone€320-

Maak direct je afspraak bij Cleo Clinics in Rotterdam

Cleo Clinics garandeert kwaliteit en expertise. Onze ervaren professionals hanteren enkel de beste technieken en materialen om optimale resultaten te verzekeren. Maak vandaag nog een afspraak en herontdek jouw stralende zelf!

Alle botox behandelingen in Rotterdam

Fronsrimpels

Ben jij onzeker over rimpels tussen je wenkbrauwen? Wil je dat die rimpels en boze blik verleden tijd worden? Kies dan voor een botox behandeling! Bij de experts Cleo Clinics ben je aan het juiste adres.

Voorhoofdrimpels

Word je gefrustreerd van je voorhoofdrimpels en wil je er graag jonger uitzien? Met een botox behandeling ziet jouw voorhoofd er binnen no time weer jonger uit en dat geeft jouw zelfvertrouwen een boost.

Kraaienpootjes

Word je ouder, dan horen daar nu eenmaal veranderingen bij. Een veelvoorkomend probleem van ouder worden, zijn kraaienpootjes. Voor een pijnloze, effectieve botox behandeling kun je bij Cleo Clinics aankloppen.

Lipflip

Ben je niet helemaal tevreden met hoe jouw lippen eruitzien en wil je graag vollere en mooi gevormde lippen? Ontdek hoe je met deze eenvoudige en pijnloze behandeling de lippen van je dromen krijgt!

Wenkbrauwlift

Heb je te maken met een boze, vermoeide blik omdat je wenkbrauwen zijn gaan hangen? De specialisten van Cleo Clinics voeren de behandeling tot in detail goed uit, zodat je straks vol zelfvertrouwen de deur uitloopt.

Tandenknarsen

Weet je van jezelf dat je vaak aan het tandenknarsen bent? Tandenknarsen kan het gebit flink beschadigen. Wij hebben jarenlange ervaring en weten daardoor precies hoe wij jouw probleem kunnen oplossen.

Hyperhidrosis

Ben je iemand die snel en veel zweet en heb je daar genoeg van? Er is een goede oplossing om hyperhidrosis (overmatig zweten) tegen te gaan. Lees hier wat de behandeling inhoudt.

Face slimming

Face slimming is een populaire botox behandeling, en niet zonder reden. Bij deze behandeling wordt het gezicht versmald, om op die manier gezichtscontouren te verfijnen.

Mondhoekjes

Wanneer je ouder wordt, is het mogelijk dat je te maken krijgt met hangende mondhoeken. Met onze behandeling zeg jij binnen no time vaarwel tegen die vervelende mondhoekjes.

Nefertiti lift

Heb je een slappe kaaklijn of heeft je hals een hangende uitstraling? Mocht je je hieraan storen, is er een goede manier om daar verandering in te brengen: de Nefertiti lift.

Neustip

Heb je te maken met een hangende neustip wanneer je bepaalde gezichtsuitdrukkingen maakt? Dat is eenvoudig te verhelpen met een botox behandeling van Cleo Clinics.

Neusvleugels

Vind je de vorm van je neusvleugels hinderlijk en zou je hier graag iets tegen willen doen? Dan is een botox behandeling daar de perfecte oplossing voor.

Gummy smile

Stoor jij je aan je lach, omdat je een tandvleeslach hebt en er daardoor veel tandvlees zichtbaar is tijdens het lachen? Onze specialisten zorgen ervoor dat jij snel weer een lach hebt waar je volledig van geniet! 

Bunny lines

Voel je je ongemakkelijk bij je bunny lines? Hierdoor wordt de vorm en structuur van je gezicht verbeterd. Lees hier hoe je met deze effectieve en pijnloze behandeling jouw neusrimpels goed aanpakt! 

Migraine

Heb je last van heftige migraine, dan weet je als geen ander dat het ontzettend vervelend kan zijn. Migraine is namelijk meer dan alleen een beetje hoofdpijn. Wist je dat een botox behandeling de uitkomst kan bieden?

Neem contact op voor een vrijblijvend consult

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die Cleo Clinics biedt, of heb je misschien nog andere vragen? Neem via het formulier direct contact met ons op, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

Contact

"*" indicates required fields

Schrijf je in voor de nieuwsbrief