Zeg vaarwel tegen voorhoofdrimpels!

Word je gefrustreerd van je voorhoofdrimpels en wil je er graag jonger uitzien? Bij Cleo Clinics ben je aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar een effectieve oplossing voor het verminderen van de rimpels op je voorhoofd. Met een botox behandeling ziet jouw voorhoofd er binnen no time weer jonger uit en dat geeft jouw zelfvertrouwen een boost. Maak vandaag nog een afspraak met onze specialisten, dan helpen wij jou zo snel mogelijk in Rotterdam!

Wat zijn voorhoofdrimpels?

Voorhoofdrimpels komen veel voor. Als je vaak je wenkbrauwen optrekt of met veel mimiek praat, is het mogelijk dat je na verloop van tijd met rimpels te maken krijgt. Voorhoofdrimpels zijn de lijnen die horizontaal op het voorhoofd lopen. Het is een teken van veroudering, aangezien het toeneemt bij het ouder worden. Het proces kan versneld worden door factoren als zon, roken en stress.

Voorhoofdrimpels zijn goed zichtbaar en kunnen jouw blik ongewenst veranderen. De lijnen geven je gezicht mogelijk een vermoeide uitstraling, ook als je jezelf helemaal niet zo voelt. Wil je graag een jonge uitstraling behouden? Dan is het een goed idee om actie te ondernemen wanneer de voorhoofdrimpels tevoorschijn komen.

Wat zijn de voordelen van botox in je voorhoofd?

Botox is een effectieve manier om voorhoofdrimpels te verminderen. Zo wordt je voorhoofd na de behandeling gladder en ziet deze er jeugdiger uit. Zeker als je al wat ouder bent, is dat een mooie bijkomstigheid. Doordat je gezicht er beter uitziet wanneer de rimpels weg zijn, krijgt je zelfvertrouwen een boost. Je hebt weer een frisse blik en hoeft jezelf niet meer druk te maken over de lijnen op je voorhoofd. Dankzij botox ontspant de spier en heb je een gebalanceerde gezichtsuitdrukking.

Hoe werkt botox bij voorhoofdrimpels?

Onze botox behandeling is geavanceerd en veilig. Wij zorgen ervoor dat de spieren ontspannen en injecteren vervolgens een op maat gemaakte hoeveelheid botox. De rimpels worden zachter en zijn na een paar dagen al minder zichtbaar. Al één dag na de behandeling begint de botox zijn werk te doen. Het definitieve resultaat van de behandeling is na hoogstens twee weken zichtbaar en houdt zo’n drie tot vier maanden aan. Wanneer je het vaker doet, zal de werking van botox ook langer zichtbaar zijn.

Waarom een botox behandeling bij Cleo Clinics in Rotterdam?

Tijd om vaarwel te zeggen tegen je voorhoofdrimpels? Kom gerust eens langs in onze professionele kliniek! Wij hebben specialisten in ons team die al jarenlang ervaring hebben in cosmetische behandelingen. Ook kun je bij ons op de grootste zorg omtrent veiligheid rekenen en werken wij uitsluitend met hoogwaardige producten, materialen en technieken. Bovendien staat een persoonlijke benadering bij elke cliënt centraal. Wij begrijpen immers als geen ander dat niet ieder lichaam hetzelfde is. We kijken altijd naar wat het beste bij je past, zodat we op basis daarvan een behandelplan op kunnen stellen.

Heb je vragen over een botox behandeling aan je voorhoofd? Neem dan vooral contact met ons op, wij helpen je graag. Ben je enthousiast geworden en laat je de behandeling liever vandaag dan morgen doen? Maak dan snel een afspraak!

Meer weten over Botox?

De ervaren deskundigen van Cleo Clinics staan gereed om je te helpen bij het selecteren van de botox behandeling die het meest geschikt is voor jou. Bovendien maken we elke botox behandeling op maat, zodat het resultaat volledig aan jouw wensen voldoet. Benieuwd hoe we dat doen? Neem direct contact op maak een afspraak via de onderstaande knop.

Botox tarieven

BehandelingPrijs
Halve zone €95,-
2 halve zones€170,-
1 zone€130,-
2 zones€250,-
3 zones€330,-
Frons€130,-
Voorhoofd€130,-
Kraaienpootjes€130,-
Migraine (vanaf)€130,-
Tanden knarsen€260,-
Face slimming€260,-
Halsspieren€260,-
Lipflip€95,-
Bunny lines€95,-
Gummy smile€95,-
Mondhoekjes€95,-
Wenkbrauwlift€95,-
Neustip€95,-
Neusvleugels€95,-
Nefertiti lift€300,-
Hyperhidrosis (overmatig zweten) oksels€500,-
Hyperhidrosis (overmatig zweten) handen/voeten€750,-
2 zones + halve zone€320-

Maak direct je afspraak bij Cleo Clinics in Rotterdam

Cleo Clinics garandeert kwaliteit en expertise. Onze ervaren professionals hanteren enkel de beste technieken en materialen om optimale resultaten te verzekeren. Maak vandaag nog een afspraak en herontdek jouw stralende zelf!

Alle botox behandelingen in Rotterdam

Fronsrimpels

Ben jij onzeker over rimpels tussen je wenkbrauwen? Wil je dat die rimpels en boze blik verleden tijd worden? Kies dan voor een botox behandeling! Bij de experts Cleo Clinics ben je aan het juiste adres.

Voorhoofdrimpels

Word je gefrustreerd van je voorhoofdrimpels en wil je er graag jonger uitzien? Met een botox behandeling ziet jouw voorhoofd er binnen no time weer jonger uit en dat geeft jouw zelfvertrouwen een boost.

Kraaienpootjes

Word je ouder, dan horen daar nu eenmaal veranderingen bij. Een veelvoorkomend probleem van ouder worden, zijn kraaienpootjes. Voor een pijnloze, effectieve botox behandeling kun je bij Cleo Clinics aankloppen.

Lipflip

Ben je niet helemaal tevreden met hoe jouw lippen eruitzien en wil je graag vollere en mooi gevormde lippen? Ontdek hoe je met deze eenvoudige en pijnloze behandeling de lippen van je dromen krijgt!

Wenkbrauwlift

Heb je te maken met een boze, vermoeide blik omdat je wenkbrauwen zijn gaan hangen? De specialisten van Cleo Clinics voeren de behandeling tot in detail goed uit, zodat je straks vol zelfvertrouwen de deur uitloopt.

Tandenknarsen

Weet je van jezelf dat je vaak aan het tandenknarsen bent? Tandenknarsen kan het gebit flink beschadigen. Wij hebben jarenlange ervaring en weten daardoor precies hoe wij jouw probleem kunnen oplossen.

Hyperhidrosis

Ben je iemand die snel en veel zweet en heb je daar genoeg van? Er is een goede oplossing om hyperhidrosis (overmatig zweten) tegen te gaan. Lees hier wat de behandeling inhoudt.

Face slimming

Face slimming is een populaire botox behandeling, en niet zonder reden. Bij deze behandeling wordt het gezicht versmald, om op die manier gezichtscontouren te verfijnen.

Mondhoekjes

Wanneer je ouder wordt, is het mogelijk dat je te maken krijgt met hangende mondhoeken. Met onze behandeling zeg jij binnen no time vaarwel tegen die vervelende mondhoekjes.

Nefertiti lift

Heb je een slappe kaaklijn of heeft je hals een hangende uitstraling? Mocht je je hieraan storen, is er een goede manier om daar verandering in te brengen: de Nefertiti lift.

Neustip

Heb je te maken met een hangende neustip wanneer je bepaalde gezichtsuitdrukkingen maakt? Dat is eenvoudig te verhelpen met een botox behandeling van Cleo Clinics.

Neusvleugels

Vind je de vorm van je neusvleugels hinderlijk en zou je hier graag iets tegen willen doen? Dan is een botox behandeling daar de perfecte oplossing voor.

Gummy smile

Stoor jij je aan je lach, omdat je een tandvleeslach hebt en er daardoor veel tandvlees zichtbaar is tijdens het lachen? Onze specialisten zorgen ervoor dat jij snel weer een lach hebt waar je volledig van geniet! 

Bunny lines

Voel je je ongemakkelijk bij je bunny lines? Hierdoor wordt de vorm en structuur van je gezicht verbeterd. Lees hier hoe je met deze effectieve en pijnloze behandeling jouw neusrimpels goed aanpakt! 

Migraine

Heb je last van heftige migraine, dan weet je als geen ander dat het ontzettend vervelend kan zijn. Migraine is namelijk meer dan alleen een beetje hoofdpijn. Wist je dat een botox behandeling de uitkomst kan bieden?

Neem contact op voor een vrijblijvend consult

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die Cleo Clinics biedt, of heb je misschien nog andere vragen? Neem via het formulier direct contact met ons op, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

Contact

"*" indicates required fields

Schrijf je in voor de nieuwsbrief