Lipflip: de perfecte oplossing voor vollere lippen! 

Ben je niet helemaal tevreden met hoe jouw lippen eruitzien en wil je graag vollere en mooi gevormde lippen? Dan is de lipflip-behandeling iets om te overwegen. Daarvoor ben je bij Cleo Clinics in Rotterdam aan het juiste adres. Onze specialisten weten namelijk als geen ander hoe wij jou aan lippen met meer volume kunnen helpen. Ontdek hoe je met deze eenvoudige en pijnloze behandeling de lippen van je dromen krijgt! 

Wat is een lipflip? 

Een lipflip is een cosmetische, niet-chirurgische behandeling waarbij er een op maat gemaakte hoeveelheid botox in de spiertjes rondom de lippen gespoten wordt. Daardoor verbeteren de lipcontouren en neemt het lipvolume subtiel toe. De botox helpt om de lip om te krullen. Een lipflip is niet hetzelfde als lipfillers. Waar lipfillers het doel hebben om de lippen echt groter te maken, richt de lipflip zich meer op het verbeteren van de vorm van de lippen. Met een lipflip behoud je een natuurlijke uitstraling, want het volume neemt op subtiele wijze toe. Je mond wordt hierdoor iets voller zonder dat het er onnatuurlijk uitziet.  

De behandeling is geschikt voor mensen die ontevreden zijn over de vorm en volheid van hun lippen of voor personen die te maken hebben met een bovenlip die ver naar binnen krult bij het lachen, waardoor er snel tandvlees te zien is. De behandeling duurt meestal maar een paar minuten, dus je loopt binnen no time de deur van onze kliniek weer uit! De behandeling is pijnloos. Het definitieve resultaat van de behandeling is na hoogstens twee weken zichtbaar en de werkensduur van botox na de behandeling is drie tot vier maanden.

Dit zijn de voordelen van een lipflip 

Als je graag iets aan je lippen laat doen, is het natuurlijk goed om te weten welke voordelen de lipflip-behandeling biedt. Het grootste voordeel van deze behandeling is dat je lipvolume op een subtiele manier vergroot wordt. Daardoor lijken je lippen voller en hebben ze een mooie vorm, zonder dat er in één keer een heel groot verschil zichtbaar is.  

Wat ook een voordeel is van een lipflip, is dat je tandvlees minder zichtbaar wordt bij het lachen. Als je een ‘tandvleeslach’ ervaart, dan is deze behandeling de perfecte manier om dat op te lossen. Doordat de bovenlip bij deze behandeling omkrult, zie je minder van je tandvlees wanneer je lacht dan voorheen. Het is daarmee de ideale oplossing voor mensen met een dunne bovenlip. 

Nog een reden om voor de lipflip te kiezen, is dat het een zeer eenvoudige en pijnloze behandeling is. Het is niet chirurgisch, waardoor er geen operatie nodig is om de behandeling te voltooien. Er zijn slechts enkele kleine injecties nodig om het gewenste resultaat te behalen.  

Kies voor een lipflip bij Cleo Clinics 

Wil je snel genieten van prachtige, vollere lippen? Maak dan vandaag nog een afspraak bij Cleo Clinics. Ons team bestaat uit ervaren deskundigen die goed weten hoe ze jou op weg kunnen helpen. Heb je eerst vragen over de behandeling? Schroom in dat geval niet om ons te bellen of te mailen, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug. 

Meer weten over Botox?

De ervaren deskundigen van Cleo Clinics staan gereed om je te helpen bij het selecteren van de botox behandeling die het meest geschikt is voor jou. Bovendien maken we elke botox behandeling op maat, zodat het resultaat volledig aan jouw wensen voldoet. Benieuwd hoe we dat doen? Neem direct contact op maak een afspraak via de onderstaande knop.

Botox tarieven

BehandelingPrijs
Halve zone €95,-
2 halve zones€170,-
1 zone€130,-
2 zones€250,-
3 zones€330,-
Frons€130,-
Voorhoofd€130,-
Kraaienpootjes€130,-
Migraine (vanaf)€130,-
Tanden knarsen€260,-
Face slimming€260,-
Halsspieren€260,-
Lipflip€95,-
Bunny lines€95,-
Gummy smile€95,-
Mondhoekjes€95,-
Wenkbrauwlift€95,-
Neustip€95,-
Neusvleugels€95,-
Nefertiti lift€300,-
Hyperhidrosis (overmatig zweten) oksels€500,-
Hyperhidrosis (overmatig zweten) handen/voeten€750,-
2 zones + halve zone€320-

Maak direct je afspraak bij Cleo Clinics in Rotterdam

Cleo Clinics garandeert kwaliteit en expertise. Onze ervaren professionals hanteren enkel de beste technieken en materialen om optimale resultaten te verzekeren. Maak vandaag nog een afspraak en herontdek jouw stralende zelf!

Alle botox behandelingen in Rotterdam

Fronsrimpels

Ben jij onzeker over rimpels tussen je wenkbrauwen? Wil je dat die rimpels en boze blik verleden tijd worden? Kies dan voor een botox behandeling! Bij de experts Cleo Clinics ben je aan het juiste adres.

Voorhoofdrimpels

Word je gefrustreerd van je voorhoofdrimpels en wil je er graag jonger uitzien? Met een botox behandeling ziet jouw voorhoofd er binnen no time weer jonger uit en dat geeft jouw zelfvertrouwen een boost.

Kraaienpootjes

Word je ouder, dan horen daar nu eenmaal veranderingen bij. Een veelvoorkomend probleem van ouder worden, zijn kraaienpootjes. Voor een pijnloze, effectieve botox behandeling kun je bij Cleo Clinics aankloppen.

Lipflip

Ben je niet helemaal tevreden met hoe jouw lippen eruitzien en wil je graag vollere en mooi gevormde lippen? Ontdek hoe je met deze eenvoudige en pijnloze behandeling de lippen van je dromen krijgt!

Wenkbrauwlift

Heb je te maken met een boze, vermoeide blik omdat je wenkbrauwen zijn gaan hangen? De specialisten van Cleo Clinics voeren de behandeling tot in detail goed uit, zodat je straks vol zelfvertrouwen de deur uitloopt.

Tandenknarsen

Weet je van jezelf dat je vaak aan het tandenknarsen bent? Tandenknarsen kan het gebit flink beschadigen. Wij hebben jarenlange ervaring en weten daardoor precies hoe wij jouw probleem kunnen oplossen.

Hyperhidrosis

Ben je iemand die snel en veel zweet en heb je daar genoeg van? Er is een goede oplossing om hyperhidrosis (overmatig zweten) tegen te gaan. Lees hier wat de behandeling inhoudt.

Face slimming

Face slimming is een populaire botox behandeling, en niet zonder reden. Bij deze behandeling wordt het gezicht versmald, om op die manier gezichtscontouren te verfijnen.

Mondhoekjes

Wanneer je ouder wordt, is het mogelijk dat je te maken krijgt met hangende mondhoeken. Met onze behandeling zeg jij binnen no time vaarwel tegen die vervelende mondhoekjes.

Nefertiti lift

Heb je een slappe kaaklijn of heeft je hals een hangende uitstraling? Mocht je je hieraan storen, is er een goede manier om daar verandering in te brengen: de Nefertiti lift.

Neustip

Heb je te maken met een hangende neustip wanneer je bepaalde gezichtsuitdrukkingen maakt? Dat is eenvoudig te verhelpen met een botox behandeling van Cleo Clinics.

Neusvleugels

Vind je de vorm van je neusvleugels hinderlijk en zou je hier graag iets tegen willen doen? Dan is een botox behandeling daar de perfecte oplossing voor.

Gummy smile

Stoor jij je aan je lach, omdat je een tandvleeslach hebt en er daardoor veel tandvlees zichtbaar is tijdens het lachen? Onze specialisten zorgen ervoor dat jij snel weer een lach hebt waar je volledig van geniet! 

Bunny lines

Voel je je ongemakkelijk bij je bunny lines? Hierdoor wordt de vorm en structuur van je gezicht verbeterd. Lees hier hoe je met deze effectieve en pijnloze behandeling jouw neusrimpels goed aanpakt! 

Migraine

Heb je last van heftige migraine, dan weet je als geen ander dat het ontzettend vervelend kan zijn. Migraine is namelijk meer dan alleen een beetje hoofdpijn. Wist je dat een botox behandeling de uitkomst kan bieden?

Neem contact op voor een vrijblijvend consult

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die Cleo Clinics biedt, of heb je misschien nog andere vragen? Neem via het formulier direct contact met ons op, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

Contact

"*" indicates required fields

Schrijf je in voor de nieuwsbrief