Geef jouw lippen meer volume met lipfillers

Je kent ongetwijfeld wel iemand die volle lippen heeft dankzij lipfillers. Deze niet-chirurgische behandeling is de afgelopen jaren ontzettend populair geworden. Als jij lipfillers overweegt, dan zit je bij Cleo Clinics goed. Drs. Tina heeft zelfs onderzoek gedaan naar lipfillers, dit onderzoek is gepubliceerd in het allergrootste dermatologie tijdschift ter wereld, namelijk the Journal of the American Academy of Dermatology (JAAD). Zij weet dus als geen ander hoe ze lippen het beste kan behandelen. Ons team in Rotterdam staat voor je klaar om jou na één behandeling lippen met meer volume te geven. Wil je meer weten over lipfillers? Hieronder vertellen wij je er alles over!  

Wat zijn lipfillers? 

Fillers zijn, net als botox, behandelingen waarmee je geweldige resultaten kunt boeken. Met fillers ervaar jij binnen een korte tijd een jongere en frisse uitstraling en een gezicht dat beter bij je past en waar je blij mee bent. Voor de een is dat subtiel, maar voor de ander een wereld van verschil. Lipfillers bestaan uit hyaluronzuur en worden gebruikt om je lippen meer vorm en volume te geven.  

Wij werken bij Cleo Clinics uitsluitend met de wereldwijd bekende A-merken, Juvederm en Belotero. Of je nu van jezelf smalle lippen hebt of je volume door de jaren heen verloren bent, lipfillers zijn de perfecte oplossing om daar verandering in te brengen. Ze zijn ook geschikt wanneer je niet tevreden bent met de vorm of contour van je lippen. 

Wat zijn de voordelen van lipfillers? 

Lipfillers zijn niet voor niets zo populair. Deze behandeling heeft diverse voordelen. Het grootste voordeel van lipfillers, is dat je na de behandeling profiteert van meer lipvolume en een mooiere vorm. Als je dunne lippen hebt, kunnen wij ons goed voorstellen dat je hier graag wat meer volume aan toe zou willen voegen. Daardoor krijgen je lippen namelijk ook een meer uitgesproken vorm en zijn ze beter zichtbaar. Dankzij deze behandeling heb je straks vollere, gevormde lippen en dat geeft jou een vrouwelijke en jongere uitstraling. Ook als je je irriteert aan de contour van je lippen, zijn lipfillers een goede manier om dat op te lossen.  

Deze behandeling kan een aanzienlijke boost geven aan je zelfvertrouwen als je onzeker bent over de uitstraling van je lippen. Je zult merken dat je veel tevredener bent met je uiterlijk, waardoor je met hernieuwd zelfvertrouwen de wereld tegemoet kunt treden. Wat deze behandeling ook aantrekkelijk maakt, is dat het direct zichtbare resultaten oplevert. Het resultaat is direct zichtbaar, maar er is dan ook wat zwelling aanwezig. Na 2 weken zie je het eindresultaat. 

Daarnaast willen we benadrukken dat we ons bij deze behandeling richten op jouw specifieke wensen voor het gebied dat behandeld wordt. Of het nu gaat om je lippen, kin of kaaklijn, we begrijpen dat elk individu unieke behoeften heeft. Bijvoorbeeld, als het om lippen gaat, kunnen we je eigen lipvorm behouden als je tevreden bent, maar we kunnen ook samenwerken aan het creëren van een sterkere cupidoboog als dat jouw voorkeur heeft.  

Veel mensen maken zich zorgen over een onnatuurlijk resultaat, maar dit hoeft helemaal niet het geval te zijn. We werken samen aan een behandelplan dat volledig aan jouw wensen voldoet en streven naar het bereiken van natuurlijke, prachtige lippen die je altijd al hebt gewild. Je kunt erop vertrouwen dat we jouw unieke schoonheid benadrukken en zorgen voor het beste resultaat dat bij jou past. 

Een ander mooi pluspunt, is dat je geen operatie hoeft te ondergaan. De behandeling is snel en efficiënt. Doordat het niet-chirurgisch is, heb je niet te maken met een lange hersteltijd. 

Zo ziet een lipfillerbehandeling eruit 

Voordat onze arts de behandeling bij je uitvoert, kom je eerst bij ons langs in Rotterdam voor een intake. Wij vinden het namelijk belangrijk om jouw klachten en wensen in beeld te krijgen. Ook wordt jouw medische voorgeschiedenis besproken en kijken we naar eventuele risico’s. Op die manier kunnen we een behandelplan op maat samenstellen, zodat het mogelijk is om de lippen van je dromen te realiseren. Pas wanneer jij akkoord geeft, beginnen we met de behandeling. 

Voordat we beginnen met het injecteren van de fillers, worden de lippen en de huid eromheen goed schoongemaakt. De lippen worden door middel van een crème verdoofd. De arts markeert de plekken waar de huid voorzien wordt van de injectables. Het injecteren van de fillers duurt niet lang, de behandeling duurt ongeveer 20 minuten. Tijdens de behandeling wordt de filler mooi over de lippen verdeeld. We gebruiken hyaluronzuur om vollere en mooie lippen te creëren.  Hyaluronzuur is een lichaamseigen eiwit, wat we in gelvorm kunnen injecteren om de lippen op een natuurlijke wijze voller te maken of de countouren te accentueren.  

Na de lippen behandeling 

Zit de behandeling erop, dan bestaat de kans dat je lippen daarna wat opgezwollen raken en gevoeliger zijn. Ook kun je wat blauwe plekjes hebben. Dit zal na enkele dagen weer verdwijnen. In principe kun je na de behandeling gewoon weer verder met je dagelijkse bezigheden. Er zijn wel een aantal dingen die je beter niet kunt doen na je behandeling.   

We adviseren je om 24 uur na de lipfiller behandeling een alcohol te drinken, niet te sporten en niet te roken. Het wordt ook aangeraden om de dag van de behandeling geen make-up en crèmes te gebruiken. Bezoek geen sauna of zonnebank in de twee weken na de behandeling. Laat in de eerste twee weken na de behandeling geen gezichtsbehandelingen (zoals peelings en lasers) uitvoeren. 

Redenen om voor Cleo Clinics Rotterdam te kiezen 

Ben je overtuigd van de voordelen van lipfillers, maar nog aan het zoeken waar je deze behandeling wilt laten doen? Er zijn meerdere goede redenen om te kiezen voor een cosmetische fillerbehandeling bij Cleo Clinics Rotterdam. Wij sommen ze hieronder voor je op! 

  1. Ervaren en gekwalificeerde experts. Bij ons werken specialisten met jarenlange ervaring in cosmetische behandelingen. Daardoor weten zij als geen ander hoe je met fillers het verschil kunt maken. 
  1. Persoonlijke benadering. Wij begrijpen als geen ander dat geen mens gelijk is en geen lichaam hetzelfde. Daarom hanteren wij altijd een persoonlijke benadering. We kijken naar jouw specifieke problemen en stellen een behandelplan op maat op om de beste resultaten te bereiken. 
  1. Veiligheid staat voorop. Een fillerbehandeling is een relatief eenvoudige behandeling, maar het is wel van belang dat dit veilig gebeurt. Kies je voor de experts van Cleo Clinics, dan ben je daarvan verzekerd. We werken uitsluitend met gekwalificeerd personeel en hoogwaardige producten die goedgekeurd zijn voor deze cosmetische behandeling. Bij ons staat jouw welzijn en veiligheid altijd voorop. 
  1. Alleen de beste materialen en technieken. Wij gaan alleen voor het allerbeste. Daarom maken wij in onze kliniek enkel gebruik van de beste technieken en materialen. Het resultaat? Een optimaal effect en herstel en een makkelijke en pijnloze behandeling. 

Ben je ervan overtuigd dat je lipfillers wilt? Wij zijn de perfecte kliniek om jou aan je de lippen van je dromen te helpen. Maak vandaag nog een afspraak, wij verwelkomen je graag in onze kliniek in Rotterdam. Dan loop jij binnenkort met de lippen van je dromen rond! 

Meer weten over fillers?

De ervaren deskundigen van Cleo Clinics staan gereed om je te helpen bij het selecteren van de fillers behandeling die het meest geschikt is voor jou. Bovendien maken we elke fillers behandeling op maat, zodat het resultaat volledig aan jouw wensen voldoet. Benieuwd hoe we dat doen? Neem direct contact op maak een afspraak via de onderstaande knop.

Fillers tarieven

BehandelingBeloteroJuvéderm
0.55 ml€220,-€240,-
1 ml€330,-€400,-
2 ml€600,-€750,-
3 ml€850,-€1100,-
4 ml€1100,-€1300,-
Lippen 0.55 ml€220,-€240,-
Lippen 1 ml€330,-€400,-
Jukbeenderen 1 ml€330,-€400,-
Neuslippenplooi 1 ml€330,-€400,-
Marionettelijnen 1 ml€330,-€400,-
Wangen 1 ml€330,-€400,-
Kaaklijn 1 ml€330,-€400,-
Kin 1 ml€330,-€400,-
Rokerslijntjes 1 ml€330,-€400,-
Filler oplossen (hyaluronidase)€150,-
Traangoot (Teosyal)€450,-

Maak direct je afspraak bij Cleo Clinics in Rotterdam

Cleo Clinics garandeert kwaliteit en expertise. Onze ervaren professionals hanteren enkel de beste technieken en materialen om optimale resultaten te verzekeren. Maak vandaag nog een afspraak en herontdek jouw stralende zelf!

Alle fillers behandelingen

Jukbeenderen

Neemt het volume van jouw jukbeenderen af of heb je nooit hoge jukbeenderen gehad? Dan is deze fillerbehandeling daar de perfecte manier voor.

Kaaklijn

Is je kaaklijn verslapt en wil je jouw krachtige kaaklijn terug? Of heb je nooit een scherpe kaaklijn gehad, maar zou je dit wel willen? Dan is een behandeling met fillers dé perfecte oplossing.

Kin

Heb je een kleine kin, een deukje in je kin of wil je je gezichtscontouren verbeteren? De kin is belangrijk voor de balans in het gezicht. Kin fillers helpen jou om je kin te versterken en meer op te laten vallen.

Lippen

Je kent ongetwijfeld wel iemand die volle lippen heeft dankzij lipfillers. Ons team staat voor je klaar om jou na één behandeling lippen met meer volume te geven. 

Marionettelijnen

Wil je liever vandaag dan morgen van je marionettelijnen af? Kies dan voor fillers! De professionals bij Cleo Clinics werken uitsluitend met de wereldwijd bekende A-merken.

Neuslippenplooi

Straalt jouw gezicht vermoeidheid uit door je neuslippenplooi? Tijd om daar verandering in te brengen! Met fillers verhelp je dit probleem snel en eenvoudig.

Rokerslijntjes

Heb je rokerslijntjes en krijgt je gezicht daardoor een oudere uitstraling? Als jij weer wilt genieten van een fris en jeugdig uiterlijk, dan is een fillerbehandeling absoluut het overwegen waard.

Traangoot

Heb jij donkere kringen en wallen onder je ogen en stoor je jezelf daar enorm aan? Dankzij de cosmetische traangoot filler behandeling bij Cleo Clinics zeg jij vaarwel tegen die vermoeide blik! Lees hoe een traangoot behandeling jou kan helpen.

Wangen

Ben je jouw ingevallen wangen helemaal zat, omdat het je een vermoeide uitstraling geeft? Als je weer met een frisse look door het leven wil gaan, is deze behandeling absoluut het overwegen waard.

Neem contact op voor een vrijblijvend consult

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die Cleo Clinics biedt, of heb je misschien nog andere vragen? Neem via het formulier direct contact met ons op, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

Contact

"*" indicates required fields

Schrijf je in voor de nieuwsbrief