Verjong je hals met een huidbehandeling van Cleo Clinics!

Wil je graag weer met een mooie, strakke hals de deur uitlopen? Als de huid van je hals verouderd is of veel rimpels bevat, is het mogelijk dat je je daar onzeker over voelt. Heb je daar genoeg van, dan is een huidbehandeling van Cleo Clinics een goede manier om weer vol zelfvertrouwen door het leven te gaan. Onze specialisten helpen je graag met het verjongen en verstevigen van deze huid. Maak vandaag nog een afspraak, dan ben je snel aan de beurt!

Voordelen van een huidbehandeling voor een mooie hals

Naarmate je ouder wordt, krijg je steeds meer te maken met tekenen van veroudering. Een van de eerste gebieden van het lichaam waar die tekenen goed zichtbaar zijn, is de hals. De huid van de hals kan meer gaan hangen of je kunt te maken krijgen met rimpels. Gelukkig biedt Cleo Clinics een huidbehandeling aan die jouw hals er weer mooi uit laat zien.

Een groot voordeel van huidverbetering aan de hals is dat je na de behandeling weer geniet van een verjongde uitstraling en verbeterde elasticiteit. Daarnaast biedt de behandeling een natuurlijk resultaat, waardoor het er niet onnatuurlijk uit komt te zien. Onze huidverbeterende behandeling heeft bovendien maar een korte hersteltijd. Daardoor kun je jouw dagelijkse activiteiten snel weer hervatten.

Huid verbeteren met de profhilo behandeling

Wil je de huid van je hals aanpakken, dan kun je bij ons terecht voor een profhilo behandeling. Cleo Clinics is gespecialiseerd in deze effectieve en snelle behandeling. Deze behandeling gaat huidverslapping tegen. Dankzij de injecties met hyaluronzuur krijgt de huid weer een mooie glow.

De huid wordt iets gelift en gehydrateerd en dat zorgt ervoor dat de huid er strakker uitziet en fijne lijntjes minder zichtbaar zijn. Het is de perfecte manier om de hals te verjongen, zonder dat het onnatuurlijk oogt. Om van de beste resultaten te profiteren, is het wel een aanrader om meerdere sessies te doen. De effecten van de profhilo behandeling houden meestal zo’n 6-12 maanden aan.

Waarom kiezen voor een huidverbeterende behandeling bij Cleo Clinics?

Als je niet blij bent met hoe je hals er momenteel uitziet, is een huidverbetering in Rotterdam een goede keuze. Daarvoor kun je bij Cleo Clinics aankloppen. Ons team bestaat uit mensen met veel deskundigheid en jarenlange ervaring. Wij hebben al tal van zulke ingrepen uitgevoerd en weten daardoor als geen ander hoe wij voor droomresultaten kunnen zorgen. Om dat voor elkaar te krijgen, gebruiken wij uitsluitend de beste materialen, producten en technieken.

Kies je voor ons, dan kies je voor een veilige behandeling. Jouw veiligheid staat bij ons namelijk voorop. We staan ook bekend om onze persoonlijke benadering. Je bent bij ons geen nummertje, wij willen je echt leren kennen. Daardoor zijn we in staat om op basis van jouw behoeften en wensen een passend behandelplan op maat op te stellen. We begrijpen namelijk dat iedere persoon en ieder lichaam anders is. Ben je enthousiast geworden over de huidbehandeling om je hals te verfijnen? Boek dan snel jouw afspraak!

Meer weten over huidverbetering?

De ervaren deskundigen van Cleo Clinics staan gereed om je te helpen bij het selecteren van de huidverbetering behandeling die het meest geschikt is voor jou. Bovendien maken we elke huidverbetering behandeling op maat, zodat het resultaat volledig aan jouw wensen voldoet. Benieuwd hoe we dat doen? Neem direct contact op maak een afspraak via de onderstaande knop.

Huidverbetering tarieven

BehandelingPrijs
Profhilo 1 behandeling (2 ml gelaat/hals/decolleté/handen)€350,-
Profhilo 2 behandelingen €650,-
Profhilo 3 behandelingen (meest gekozen)€900,-
Profhilo Haekenium serum (crème)€45,-

Maak direct je afspraak bij Cleo Clinics in Rotterdam

Cleo Clinics garandeert kwaliteit en expertise. Onze ervaren professionals hanteren enkel de beste technieken en materialen om optimale resultaten te verzekeren. Maak vandaag nog een afspraak en herontdek jouw stralende zelf!

Alle fillers behandelingen

Jukbeenderen

Neemt het volume van jouw jukbeenderen af of heb je nooit hoge jukbeenderen gehad? Dan is deze fillerbehandeling daar de perfecte manier voor.

Kaaklijn

Is je kaaklijn verslapt en wil je jouw krachtige kaaklijn terug? Of heb je nooit een scherpe kaaklijn gehad, maar zou je dit wel willen? Dan is een behandeling met fillers dé perfecte oplossing.

Kin

Heb je een kleine kin, een deukje in je kin of wil je je gezichtscontouren verbeteren? De kin is belangrijk voor de balans in het gezicht. Kin fillers helpen jou om je kin te versterken en meer op te laten vallen.

Lippen

Je kent ongetwijfeld wel iemand die volle lippen heeft dankzij lipfillers. Ons team staat voor je klaar om jou na één behandeling lippen met meer volume te geven. 

Marionettelijnen

Wil je liever vandaag dan morgen van je marionettelijnen af? Kies dan voor fillers! De professionals bij Cleo Clinics werken uitsluitend met de wereldwijd bekende A-merken.

Neuslippenplooi

Straalt jouw gezicht vermoeidheid uit door je neuslippenplooi? Tijd om daar verandering in te brengen! Met fillers verhelp je dit probleem snel en eenvoudig.

Rokerslijntjes

Heb je rokerslijntjes en krijgt je gezicht daardoor een oudere uitstraling? Als jij weer wilt genieten van een fris en jeugdig uiterlijk, dan is een fillerbehandeling absoluut het overwegen waard.

Traangoot

Heb jij donkere kringen en wallen onder je ogen en stoor je jezelf daar enorm aan? Dankzij de cosmetische traangoot filler behandeling bij Cleo Clinics zeg jij vaarwel tegen die vermoeide blik! Lees hoe een traangoot behandeling jou kan helpen.

Wangen

Ben je jouw ingevallen wangen helemaal zat, omdat het je een vermoeide uitstraling geeft? Als je weer met een frisse look door het leven wil gaan, is deze behandeling absoluut het overwegen waard.

Neem contact op voor een vrijblijvend consult

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die Cleo Clinics biedt, of heb je misschien nog andere vragen? Neem via het formulier direct contact met ons op, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

Contact

"*" indicates required fields

Schrijf je in voor de nieuwsbrief