Pak je marionettelijnen aan met fillers bij Cleo Clinics! 

Wil je liever vandaag dan morgen van je marionettelijnen af? Kies voor fillers! De professionals bij Cleo Clinics in Rotterdam helpen je er graag bij om het gewenste effect te realiseren, zodat jij binnenkort weer een zachte gezichtsuitdrukking én een jonger uiterlijk hebt! Wij werken uitsluitend met de wereldwijd bekende A-merken zoals Juvéderm en Belotero.  

Wat zijn marionettelijnen? 

Marionettelijnen zijn de lijnen die vanaf de mondhoeken naar beneden lopen. Als die lijnen bij jou goed zichtbaar zijn, lijkt het alsof de mondhoeken naar beneden hangen. Marionettelijnen kunnen je een harde uitdrukking of vermoeide uitstraling geven. Het is mogelijk dat dit een ergernis voor je is.  

Gelukkig is er een snelle en effectieve manier om die uitstraling vaarwel te zeggen, want met fillers is dit probleem te verhelpen. Deze lijnen ontstaan namelijk doordat de huid volume verliest naarmate je ouder wordt. Ook kan veelvuldige spieractiviteit bijdragen aan de vorming van deze lijnen. 

Waarom fillers tegen marionettelijnen? 

Fillers zijn de ideale oplossing als je te maken hebt met marionettelijnen. Dankzij de fillers worden de lijntjes opgevuld, wat ervoor zorgt dat het gebied rond de mond weer fris oogt. Met dit resultaat zul je je niet langer ergeren aan die vervelende lijntjes, het is dan ook goed mogelijk dat dit jouw zelfvertrouwen een flinke boost geeft! 

Fillers tegen marionettelijnen helpen op korte termijn een jonger te realiseren. Daarnaast krijg je dankzij deze behandeling je zachte en vriendelijke gezichtsuitdrukking weer terug en is de vermoeide blik verleden tijd. 

Nog een reden om voor deze fillerbehandeling te kiezen, is dat het binnen no time achter de rug is en je geen lange hersteltijd hebt. De behandeling is niet-chirurgisch en het injecteren van de fillers kost ons slechts een aantal minuten. Binnen 1 uur is de hele behandeling klaar en vanaf dan kun je genieten van je vernieuwde, jongere uitstraling. Het effect blijft ongeveer 9 tot 18 maanden zichtbaar (afhankelijk van het gekozen filler merk). Wil je nog langer van de resultaten profiteren? Kies dan voor een vervolgbehandeling. 

Hoe de fillerbehandeling eruitziet 

De artsen van Cleo Clinics voeren de fillerbehandeling met uiterste precisie uit om jou van de best mogelijke resultaten te voorzien. Maar eerst is het voor ons belangrijk om meer over je te weten. Daarom beginnen we altijd met een intakegesprek en een uitgebreide gezichtsanalyse, waarin we jouw wensen en klachten in beeld brengen. Op basis daarvan stellen we een behandelplan op maat samen dat past bij jouw situatie. Ben je akkoord met ons behandelplan, dan voeren wij de behandeling direct voor je uit. Je mag er natuurlijk ook rustig thuis over nadenken en een andere keer terugkomen. 

Eerst zal de arts het gebied rondom de marionettelijnen reinigen. Daarna tekent de arts het te behandelen gebied af en wordt de filler mooi door middel van een canule onder de huid verdeeld, dit is vrijwel pijnloos. Door de opgevulde lijntjes maakt het vermoeide uiterlijk plaats voor een frisse uitstraling waar je een lange tijd plezier van hebt. Na de behandeling is het mogelijk dat je te maken krijgt met wat zwelling, maar dat neemt na enkele dagen af. 

Neem contact met ons op 

Ben je overtuigd dat fillers de oplossing zijn om van je marionettelijnen af te komen? Neem contact met ons op, dan maken we zo snel mogelijk een afspraak en zijn jouw marionettelijnen binnenkort eindelijk verleden tijd! 

Meer weten over fillers?

De ervaren deskundigen van Cleo Clinics staan gereed om je te helpen bij het selecteren van de fillers behandeling die het meest geschikt is voor jou. Bovendien maken we elke fillers behandeling op maat, zodat het resultaat volledig aan jouw wensen voldoet. Benieuwd hoe we dat doen? Neem direct contact op maak een afspraak via de onderstaande knop.

Fillers tarieven

BehandelingBeloteroJuvéderm
0.55 ml€220,-€240,-
1 ml€330,-€400,-
2 ml€600,-€750,-
3 ml€850,-€1100,-
4 ml€1100,-€1300,-
Lippen 0.55 ml€220,-€240,-
Lippen 1 ml€330,-€400,-
Jukbeenderen 1 ml€330,-€400,-
Neuslippenplooi 1 ml€330,-€400,-
Marionettelijnen 1 ml€330,-€400,-
Wangen 1 ml€330,-€400,-
Kaaklijn 1 ml€330,-€400,-
Kin 1 ml€330,-€400,-
Rokerslijntjes 1 ml€330,-€400,-
Filler oplossen (hyaluronidase)€150,-
Traangoot (Teosyal)€450,-

Maak direct je afspraak bij Cleo Clinics in Rotterdam

Cleo Clinics garandeert kwaliteit en expertise. Onze ervaren professionals hanteren enkel de beste technieken en materialen om optimale resultaten te verzekeren. Maak vandaag nog een afspraak en herontdek jouw stralende zelf!

Alle fillers behandelingen

Jukbeenderen

Neemt het volume van jouw jukbeenderen af of heb je nooit hoge jukbeenderen gehad? Dan is deze fillerbehandeling daar de perfecte manier voor.

Kaaklijn

Is je kaaklijn verslapt en wil je jouw krachtige kaaklijn terug? Of heb je nooit een scherpe kaaklijn gehad, maar zou je dit wel willen? Dan is een behandeling met fillers dé perfecte oplossing.

Kin

Heb je een kleine kin, een deukje in je kin of wil je je gezichtscontouren verbeteren? De kin is belangrijk voor de balans in het gezicht. Kin fillers helpen jou om je kin te versterken en meer op te laten vallen.

Lippen

Je kent ongetwijfeld wel iemand die volle lippen heeft dankzij lipfillers. Ons team staat voor je klaar om jou na één behandeling lippen met meer volume te geven. 

Marionettelijnen

Wil je liever vandaag dan morgen van je marionettelijnen af? Kies dan voor fillers! De professionals bij Cleo Clinics werken uitsluitend met de wereldwijd bekende A-merken.

Neuslippenplooi

Straalt jouw gezicht vermoeidheid uit door je neuslippenplooi? Tijd om daar verandering in te brengen! Met fillers verhelp je dit probleem snel en eenvoudig.

Rokerslijntjes

Heb je rokerslijntjes en krijgt je gezicht daardoor een oudere uitstraling? Als jij weer wilt genieten van een fris en jeugdig uiterlijk, dan is een fillerbehandeling absoluut het overwegen waard.

Traangoot

Heb jij donkere kringen en wallen onder je ogen en stoor je jezelf daar enorm aan? Dankzij de cosmetische traangoot filler behandeling bij Cleo Clinics zeg jij vaarwel tegen die vermoeide blik! Lees hoe een traangoot behandeling jou kan helpen.

Wangen

Ben je jouw ingevallen wangen helemaal zat, omdat het je een vermoeide uitstraling geeft? Als je weer met een frisse look door het leven wil gaan, is deze behandeling absoluut het overwegen waard.

Neem contact op voor een vrijblijvend consult

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die Cleo Clinics biedt, of heb je misschien nog andere vragen? Neem via het formulier direct contact met ons op, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

Contact

"*" indicates required fields

Schrijf je in voor de nieuwsbrief