HarmonyCA behandelingen in Rotterdam bij Cleo Clinics

Get ready voor de nieuwste glow-up met HArmonyCA™ – de nieuwste filler van Allergan, de brains achter Juvéderm en de bekendste spierverslapper. De artsen van Cleo Clinics kunnen je hier alles over vertellen.

Waarvoor is HarmonyCA bedoeld?

HArmonyCA is niet zomaar een filler; het is dé nieuwste hybride filler en het ticket naar een verbeterde huid en een instant boost van je looks. 

Een hydride filler, wat is dat?

HarmonyCA is uniek omdat het een mix is van hyaluronzuur (zoals we het kennen van de Juvéderm fillers) en calciumhydroxyapatiet (CaHA).

Perfect voor het aanpakken van huidveroudering en volumeverlies in het gezicht, richt HArmonyCA zich vooral op op de midface en de zijkanten voor een natuurlijke lift. En het beste? Deze hybride filler doet dubbel werk! Eerst geeft het je meteen volume door het hyaluronzuur (HA), en daarna een langdurige lift en huidverbetering door de collageen stimulerende werking van het calciumhydroxyapatiet (CaHA), het andere geheime ingrediënt. HArmonyCA is de ultieme multitasker, klaar om allerlei huidproblemen op te lossen en flinke structurele ondersteuning te bieden. Bye bye slappe huid, hallo vernieuwde look!

Hoe lang blijft HarmonyCA zitten na een behandeling bij Cleo Clinics in Rotterdam?

Doordat HarmonyCA uit zowel hyaluronzuur als calciumhydroxyapatiet bestaat, blijven de resultaten tot wel 1.5 jaar zichtbaar. Je ziet direct al effect van het hyaluronzuur en het huidverbeterende effect is na 3-6 maanden optimaal, waardoor je huid telkens een nieuwe frisse boost krijgt!

Probeer HarmonyCA voor een totale huidverbetering met een mooie lift. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend consult!

Hoe gaat de HarmonyCA behandeling in zijn werk?

Om de best mogelijke resultaten te realiseren, vinden wij het belangrijk om eerst een consult in te plannen. Tijdens dit consult heb je de mogelijkheid om vragen te stellen en brengen we je wensen in kaart. Op basis daarvan stellen we een behandelplan op, dat we aan jou voorleggen. Ben je hier akkoord mee? Dan is er de mogelijkheid om gelijk te behandelen of plannen we de fillerbehandeling voor je in. Je mag er natuurlijk ook nog rustig thuis over nadenken.

Voordat onze arts de HarmonyCA injecteert, wordt eerst de huid goed gereinigd. Daarna tekent de arts het te behandelen gebied af. Vervolgens plaatst de arts de hybride filler met uiterste precisie. De resultaten van de behandeling zijn direct zichtbaar, maar het optimale resultaat is van het hyaluronzuur is na 3 weken zichtbaar en van de calciumhydroxyapatiet na 3-6 maanden.

Waarom de HarmonyCA filler laten doen bij Cleo Clinics in Rotterdam?

Cleo Clinics helpt je erbij om je beste zelf te zijn. We vinden het belangrijk dat je vol zelfvertrouwen in de spiegel kunt kijken. Bij ons werken uitsluitend deskundige artsen met veel ervaring. Daardoor weten wij als geen ander hoe wij jou kunnen voorzien van de beste resultaten. Wij maken altijd een op maat gemaakte behandelplan, voeren de behandelingen met uiterste precisie uit en gebruiken enkel de beste producten en materialen.

Ons team hanteert een persoonlijke benadering. Elke klant is anders en verdient daarom een behandeling die aansluit op de individuele behoeften. Uiteraard hechten wij ook veel waarde aan jouw veiligheid. Cleo Clinics doet er daarom alles aan om de behandeling zo veilig mogelijk uit te voeren. Bij ons profiteer je daarom van een veilige, snelle én efficiënte behandeling.

Kies je voor de hulp van Cleo Clinics, dan weet je zeker dat je straks geniet van natuurlijke resultaten. Zeg vaarwel tegen je verslapte huid en geef je gezicht een vernieuwde, natuurlijke look!

Maak een afspraak bij Cleo Clinics in Rotterdam! 

Wil je graag een bunny lines behandeling uit laten voeren door Cleo Clinics? Maak dan vandaag nog je afspraak. We kijken eerst naar jouw situatie en stellen op basis daarvan een efficiënt behandelplan samen. Heb je nog wat vragen voordat je bij ons op bezoek komt? Schroom dan vooral niet om contact met ons op te nemen. Onze professionals staan voor je klaar en beantwoorden graag al je vragen! 

Meer weten over HarmonyCA?

De ervaren deskundigen van Cleo Clinics staan gereed om je te helpen bij het selecteren van (filler) HarmonyCa behandeling die het meest geschikt is voor jou. Bovendien maken we elke behandeling op maat, zodat het resultaat volledig aan jouw wensen voldoet. Benieuwd hoe we dat doen? Neem direct contact op maak een afspraak via de onderstaande knop.

HarmonyCA tarieven

BehandelingPrijs
1.25 ml€500,-
2 ml€950,-

Maak direct je afspraak bij Cleo Clinics in Rotterdam

Cleo Clinics garandeert kwaliteit en expertise. Onze ervaren professionals hanteren enkel de beste technieken en materialen om optimale resultaten te verzekeren. Maak vandaag nog een afspraak en herontdek jouw stralende zelf!

Neem contact op voor een vrijblijvend consult

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die Cleo Clinics biedt, of heb je misschien nog andere vragen? Neem via het formulier direct contact met ons op, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

Contact

"*" indicates required fields

Schrijf je in voor de nieuwsbrief