Verfijn je decolleté en voel je weer zelfverzekerd!

Ben je de laatste tijd onzeker over hoe je decolleté eruitziet, omdat de stevigheid ver te zoeken is of je veel rimpels of lijntjes hebt? Als je hier graag verandering in brengt, is Cleo Clinics de perfecte partij. Wij bieden een efficiënte huidbehandeling aan die jouw huid weer een mooie glow geeft. Laat ons je helpen aan een stevige en stralende huid rond je decolleté!

Oorzaken van huidverslapping rond je decolleté

Naarmate je ouder wordt, kan de huid rond je decolleté minder stevig worden. Daardoor gaat de huid meer hangen en ziet het er slapper uit. Daarnaast kun je hierdoor te maken krijgen met rimpels. Dit zijn tekenen van veroudering, maar er zijn nog meer factoren die een rol spelen in huidverslapping rond je decolleté. Denk daarbij aan factoren als verlies van elasticiteit en collageen, schade door de zon, onvoldoende hydratatie, roken en alcoholgebruik. Wat de oorzaak voor jou ook is, als jij de huidverslapping graag tegengaat hebben wij de perfecte oplossing: een huidverjongende behandeling.

Onze profhilo behandeling

Om jou te voorzien van een stralend en jeugdig decolleté, maken wij gebruik van onze profhilo behandeling. Deze huidverjongende behandeling heeft als doel om je decolleté weer een mooie glow te geven en steviger te maken. Onze arts injecteert een op maat gemaakte hoeveelheid hyaluronzuur in de huid. Dat zorgt ervoor dat de huid wat gelift wordt en dat oneffenheden minder zichtbaar worden.

Dankzij de behandeling wordt de huid strakker en zijn die slappe huid en rimpels binnen no time verleden tijd. Voor een optimaal resultaat is het goed om meerdere sessies van deze behandeling te doen. Onze arts voert de profhilo behandeling met uiterste precisie uit, om de beste resultaten voor jou te realiseren. De resultaten zijn na een paar sessies optimaal zichtbaar. Je zult snel merken dat je decolleté steviger aanvoelt.

Waarom een huidbehandeling voor je decolleté?

Het is om verschillende redenen een goede keuze om een huidbehandeling voor je decolleté te ondergaan. Het grootste voordeel hiervan, is dat je snel van fijne lijntjes en rimpels af bent en dat je huid er strakker uitziet. Dat geeft jouw zelfvertrouwen een boost, want je hoeft je niet meer onzeker te voelen over dit deel van je lichaam. Een ander fijn voordeel van onze huidbehandeling, is dat je geen lange hersteltijd hebt. Omdat het een niet-chirurgische behandeling is, kun je jouw dagelijkse activiteiten snel weer hervatten.

Een behandeling op maat bij Cleo Clinics

Wij begrijpen dat iedere persoon en ieder lichaam anders is. Daarom kun je bij ons rekenen op een persoonlijke benadering. Tijdens het intakegesprek nemen we de tijd om naar je wensen en klachten te luisteren, om op die manier een behandelplan op te stellen dat bij je past. Onze specialisten hebben allemaal jarenlange ervaring in het uitvoeren van huidbehandelingen. Kom je langs in onze kliniek voor een professionele huidverbetering Rotterdam, dan ben je verzekerd van een veilige behandeling. Wij werken uitsluitend met de beste materialen, technieken en producten. Zo helpen wij jou aan het decolleté van je dromen!

Meer weten over huidverbetering?

De ervaren deskundigen van Cleo Clinics staan gereed om je te helpen bij het selecteren van de huidverbetering behandeling die het meest geschikt is voor jou. Bovendien maken we elke huidverbetering behandeling op maat, zodat het resultaat volledig aan jouw wensen voldoet. Benieuwd hoe we dat doen? Neem direct contact op maak een afspraak via de onderstaande knop.

Huidverbetering tarieven

BehandelingPrijs
Profhilo 1 behandeling (2 ml gelaat/hals/decolleté/handen)€350,-
Profhilo 2 behandelingen €650,-
Profhilo 3 behandelingen (meest gekozen)€900,-
Profhilo Haekenium serum (crème)€45,-

Maak direct je afspraak bij Cleo Clinics in Rotterdam

Cleo Clinics garandeert kwaliteit en expertise. Onze ervaren professionals hanteren enkel de beste technieken en materialen om optimale resultaten te verzekeren. Maak vandaag nog een afspraak en herontdek jouw stralende zelf!

Alle fillers behandelingen

Jukbeenderen

Neemt het volume van jouw jukbeenderen af of heb je nooit hoge jukbeenderen gehad? Dan is deze fillerbehandeling daar de perfecte manier voor.

Kaaklijn

Is je kaaklijn verslapt en wil je jouw krachtige kaaklijn terug? Of heb je nooit een scherpe kaaklijn gehad, maar zou je dit wel willen? Dan is een behandeling met fillers dé perfecte oplossing.

Kin

Heb je een kleine kin, een deukje in je kin of wil je je gezichtscontouren verbeteren? De kin is belangrijk voor de balans in het gezicht. Kin fillers helpen jou om je kin te versterken en meer op te laten vallen.

Lippen

Je kent ongetwijfeld wel iemand die volle lippen heeft dankzij lipfillers. Ons team staat voor je klaar om jou na één behandeling lippen met meer volume te geven. 

Marionettelijnen

Wil je liever vandaag dan morgen van je marionettelijnen af? Kies dan voor fillers! De professionals bij Cleo Clinics werken uitsluitend met de wereldwijd bekende A-merken.

Neuslippenplooi

Straalt jouw gezicht vermoeidheid uit door je neuslippenplooi? Tijd om daar verandering in te brengen! Met fillers verhelp je dit probleem snel en eenvoudig.

Rokerslijntjes

Heb je rokerslijntjes en krijgt je gezicht daardoor een oudere uitstraling? Als jij weer wilt genieten van een fris en jeugdig uiterlijk, dan is een fillerbehandeling absoluut het overwegen waard.

Traangoot

Heb jij donkere kringen en wallen onder je ogen en stoor je jezelf daar enorm aan? Dankzij de cosmetische traangoot filler behandeling bij Cleo Clinics zeg jij vaarwel tegen die vermoeide blik! Lees hoe een traangoot behandeling jou kan helpen.

Wangen

Ben je jouw ingevallen wangen helemaal zat, omdat het je een vermoeide uitstraling geeft? Als je weer met een frisse look door het leven wil gaan, is deze behandeling absoluut het overwegen waard.

Neem contact op voor een vrijblijvend consult

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die Cleo Clinics biedt, of heb je misschien nog andere vragen? Neem via het formulier direct contact met ons op, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

Contact

"*" indicates required fields

Schrijf je in voor de nieuwsbrief