Nooit meer last van een fronsrimpels dankzij botox!

Heb je te maken met rimpels tussen je wenkbrauwen en ben je daar onzeker over? Of hebben je ouders en grootouders diepe fronsrimpels en ben je bang dat jij dit gezichtskenmerk erft? Dan is een botox behandeling iets om te overwegen. Fronsrimpels kunnen al op jonge leeftijd ontstaan en zorgen vaak voor een boze blik. Wil je dat die rimpels en boze blik verleden tijd worden? Kies dan voor een botox behandeling! Bij Cleo Clinics in Rotterdam ben je aan het juiste adres. Onze ervaren en betrokken specialisten doen er alles aan om dit vervelende probleem te verhelpen, zodat je straks vol zelfvertrouwen weer de deur uitloopt!

Wat zijn fronsrimpels?

Fronsrimpels zijn verticale lijnen die zich vormen tussen je wenkbrauwen. Als je te maken hebt met deze rimpels, kan dat verschillende oorzaken hebben. De rimpels worden in veel gevallen veroorzaakt door het overmatig aanspannen van de spieren tussen je wenkbrauwen. In de loop der tijd ontstaan er dan diepe groeven. Het is echter ook mogelijk dat fronsrimpels erfelijk zijn. Als jouw ouders en grootouders last hebben van diepe fronsrimpels, is de kans helaas groot dat ook jij de pineut bent. Fronsrimpels zijn tevens een kenmerk van huidveroudering.

Waarom botox tegen fronsrimpels?

Botox is om verschillende redenen een goede keuze wanneer je van die vervelende fronsrimpels af wilt. Fronslijnen kunnen je er bozer uit laten zien dan je daadwerkelijk bent. Daar kun je opmerkingen over krijgen en onzeker van worden. Botox is de ideale manier om je blik meer open en minder nors te maken. Door een behandeling met botox wordt de fronsrimpel namelijk gladgestreken en krijgen de wenkbrauwen een lichte lift. Dat zorgt ervoor dat je na een paar dagen haast niets meer ziet van die boze blik.

Als de kans groot is dat je dit gezichtskenmerk van je ouders en grootouders zult erven, is botox ook het overwegen waard. In dit geval is het slim om preventieve behandelingen te starten. Op deze manier ben je jouw genen te slim af en hoef je jezelf niet druk te maken over de ontwikkeling van diepe fronsrimpels. Door preventief botox in te spuiten, behoud je je frisse blik.

Het is ook mogelijk dat je fronsrimpels een drukkend gevoel achter je ogen en hoofdpijn veroorzaken. Als je daar regelmatig of misschien zelfs elke dag mee te maken hebt, belemmert dat jouw dagelijks leven. De oorzaak van het drukkende gevoel kan het vele fronsen zijn. Een botox behandeling heeft als voordeel dat er geen fronsrimpel meer ontstaat, waardoor je niet langer last zult hebben van dat vervelende drukkende gevoel.

Voor de behandeling van fronsrimpels injecteren wij op maat gemaakte hoeveelheden op de plekken waar je klachten ervaart. Al enkele dagen na de behandeling zijn de lijnen zichtbaar minder doordat de betreffende spieren ontspannen. Het optimale resultaat is na 2 weken zichtbaar. De werkingsduur van botox na de behandeling is drie tot vier maanden.

Meer weten over Botox?

De ervaren deskundigen van Cleo Clinics staan gereed om je te helpen bij het selecteren van de botox behandeling die het meest geschikt is voor jou. Bovendien maken we elke botox behandeling op maat, zodat het resultaat volledig aan jouw wensen voldoet. Benieuwd hoe we dat doen? Neem direct contact op maak een afspraak via de onderstaande knop.

Maak een afspraak

Onze botox behandelingen zijn veilig en effectief. Wij hebben een deskundig team met veel ervaring, waardoor wij goed weten hoe wij jou kunnen helpen met je klachten. Uiteraard luisteren we altijd naar je wensen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of maak direct een afspraak!

Botox tarieven

BehandelingPrijs
Halve zone €95,-
2 halve zones€170,-
1 zone€130,-
2 zones€250,-
3 zones€330,-
Frons€130,-
Voorhoofd€130,-
Kraaienpootjes€130,-
Migraine (vanaf)€130,-
Tanden knarsen€260,-
Face slimming€260,-
Halsspieren€260,-
Lipflip€95,-
Bunny lines€95,-
Gummy smile€95,-
Mondhoekjes€95,-
Wenkbrauwlift€95,-
Neustip€95,-
Neusvleugels€95,-
Nefertiti lift€300,-
Hyperhidrosis (overmatig zweten) oksels€500,-
Hyperhidrosis (overmatig zweten) handen/voeten€750,-
2 zones + halve zone€320-

Maak direct je afspraak bij Cleo Clinics in Rotterdam

Cleo Clinics garandeert kwaliteit en expertise. Onze ervaren professionals hanteren enkel de beste technieken en materialen om optimale resultaten te verzekeren. Maak vandaag nog een afspraak en herontdek jouw stralende zelf!

Alle botox behandelingen in Rotterdam

Fronsrimpels

Ben jij onzeker over rimpels tussen je wenkbrauwen? Wil je dat die rimpels en boze blik verleden tijd worden? Kies dan voor een botox behandeling! Bij de experts Cleo Clinics ben je aan het juiste adres.

Voorhoofdrimpels

Word je gefrustreerd van je voorhoofdrimpels en wil je er graag jonger uitzien? Met een botox behandeling ziet jouw voorhoofd er binnen no time weer jonger uit en dat geeft jouw zelfvertrouwen een boost.

Kraaienpootjes

Word je ouder, dan horen daar nu eenmaal veranderingen bij. Een veelvoorkomend probleem van ouder worden, zijn kraaienpootjes. Voor een pijnloze, effectieve botox behandeling kun je bij Cleo Clinics aankloppen.

Lipflip

Ben je niet helemaal tevreden met hoe jouw lippen eruitzien en wil je graag vollere en mooi gevormde lippen? Ontdek hoe je met deze eenvoudige en pijnloze behandeling de lippen van je dromen krijgt!

Wenkbrauwlift

Heb je te maken met een boze, vermoeide blik omdat je wenkbrauwen zijn gaan hangen? De specialisten van Cleo Clinics voeren de behandeling tot in detail goed uit, zodat je straks vol zelfvertrouwen de deur uitloopt.

Tandenknarsen

Weet je van jezelf dat je vaak aan het tandenknarsen bent? Tandenknarsen kan het gebit flink beschadigen. Wij hebben jarenlange ervaring en weten daardoor precies hoe wij jouw probleem kunnen oplossen.

Hyperhidrosis

Ben je iemand die snel en veel zweet en heb je daar genoeg van? Er is een goede oplossing om hyperhidrosis (overmatig zweten) tegen te gaan. Lees hier wat de behandeling inhoudt.

Face slimming

Face slimming is een populaire botox behandeling, en niet zonder reden. Bij deze behandeling wordt het gezicht versmald, om op die manier gezichtscontouren te verfijnen.

Mondhoekjes

Wanneer je ouder wordt, is het mogelijk dat je te maken krijgt met hangende mondhoeken. Met onze behandeling zeg jij binnen no time vaarwel tegen die vervelende mondhoekjes.

Nefertiti lift

Heb je een slappe kaaklijn of heeft je hals een hangende uitstraling? Mocht je je hieraan storen, is er een goede manier om daar verandering in te brengen: de Nefertiti lift.

Neustip

Heb je te maken met een hangende neustip wanneer je bepaalde gezichtsuitdrukkingen maakt? Dat is eenvoudig te verhelpen met een botox behandeling van Cleo Clinics.

Neusvleugels

Vind je de vorm van je neusvleugels hinderlijk en zou je hier graag iets tegen willen doen? Dan is een botox behandeling daar de perfecte oplossing voor.

Gummy smile

Stoor jij je aan je lach, omdat je een tandvleeslach hebt en er daardoor veel tandvlees zichtbaar is tijdens het lachen? Onze specialisten zorgen ervoor dat jij snel weer een lach hebt waar je volledig van geniet! 

Bunny lines

Voel je je ongemakkelijk bij je bunny lines? Hierdoor wordt de vorm en structuur van je gezicht verbeterd. Lees hier hoe je met deze effectieve en pijnloze behandeling jouw neusrimpels goed aanpakt! 

Migraine

Heb je last van heftige migraine, dan weet je als geen ander dat het ontzettend vervelend kan zijn. Migraine is namelijk meer dan alleen een beetje hoofdpijn. Wist je dat een botox behandeling de uitkomst kan bieden?

Neem contact op voor een vrijblijvend consult

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die Cleo Clinics biedt, of heb je misschien nog andere vragen? Neem via het formulier direct contact met ons op, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

Contact

"*" indicates required fields

Schrijf je in voor de nieuwsbrief