Botox: een effectieve behandeling tegen tandenknarsen

Weet je van jezelf dat je vaak aan het tandenknarsen bent? Dat is niet alleen vervelend voor de mensen met wie je in dezelfde kamer slaapt, ook heeft het nadelen voor jezelf. Tandenknarsen kan je gebit namelijk flink beschadigen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan slijtage en kaakpijn. Gelukkig kan botox dit vervelende probleem oplossen. Voor een botox behandeling tegen tandenknarsen is Cleo Clinics de perfecte partij in Rotterdam. Wij hebben jarenlange ervaring en weten daardoor precies hoe wij jou van het probleem af kunnen helpen.

Wat is tandenknarsen en hoe ontstaat het?

Tandenknarsen is een aandoening waarbij iemand onbewust de tanden en kiezen krachtig over elkaar schuift. In de tandheelkundige wereld wordt deze aandoening ook wel bruxisme genoemd. Tandenknarsen gebeurt voornamelijk ’s nachts, maar kan ook overdag voorkomen. Het krachtig over elkaar heen schuiven van de tanden en kiezen, kan leiden tot vervelende gezondheidsproblemen. Denk daarbij aan gebitsslijtage en pijn aan de kaak, maar ook aan spierpijn in het gezicht, oorpijn of hoofdpijn. Het probleem komt in veel gevallen vanuit de kaakspieren, die te gespannen zijn. Het is dan ook een probleem dat lastig zelf te corrigeren is, zeker wanneer je slaapt.

Waarom is botox effectief tegen tandenknarsen?

Als je een manier zoekt om tandenknarsen te verminderen, dan is een botox behandeling een slimme keuze. Deze behandeling is ontzettend effectief om verschillende redenen. Het helpt erbij om de spieren te laten ontspannen, waardoor je na de behandeling gegarandeerd minder last hebt van tandenknarsen. In veel gevallen stopt het zelfs helemaal.

Je voorkomt hierdoor verdere problemen aan je gebit. Botox helpt om je klachten te verminderen, waardoor je minder snel last hebt van kaakpijn, hoofdpijn, oorpijn of spierpijn na het tandenknarsen. Nog een voordeel van deze behandeling, is dat het niet-chirurgisch is. Je hebt dus geen operatie nodig om dit probleem te verminderen, met een aantal pijnloze prikjes ben je al van het probleem af!

De behandeling tegen tandenknarsen

Met een aantal botox-injecties van Cleo Clinics ben je in één behandeling voor enkele maanden van dit probleem af. Botox is zeer geschikt om de spieren te ontspannen die verantwoordelijk zijn voor het knarsen. Na de behandeling duurt het enkele dagen tot twee weken voordat de effecten volledig merkbaar zijn. De resultaten houden over het algemeen 3 tot 4 maanden aan. Het is mogelijk om daarna een herhaalbehandeling te doen, om het effect te behouden.  

Kies je voor deze behandeling bij Cleo Clinics in Rotterdam? Dan ben je verzekerd van een veilige behandeling die door een ervaren specialist wordt uitgevoerd. Dankzij onze jarenlange ervaring in cosmetische en medische behandelingen, weten wij als geen ander hoe wij het probleem kunnen verhelpen. Wij gebruiken uitsluitend materialen en technieken van hoge kwaliteit en maken altijd een behandelplan op maat, dat is afgestemd op jouw klachten en wensen. Maak vandaag nog een afspraak, dan zorgen wij ervoor dat je snel aan de beurt bent!

Als je eerst nog vragen hebt over bijvoorbeeld onze werkwijze of kosten, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze experts staan altijd voor je klaar!

Meer weten over Botox?

De ervaren deskundigen van Cleo Clinics staan gereed om je te helpen bij het selecteren van de botox behandeling die het meest geschikt is voor jou. Bovendien maken we elke botox behandeling op maat, zodat het resultaat volledig aan jouw wensen voldoet. Benieuwd hoe we dat doen? Neem direct contact op maak een afspraak via de onderstaande knop.

Botox tarieven

BehandelingPrijs
Halve zone €95,-
2 halve zones€170,-
1 zone€130,-
2 zones€250,-
3 zones€330,-
Frons€130,-
Voorhoofd€130,-
Kraaienpootjes€130,-
Migraine (vanaf)€130,-
Tanden knarsen€260,-
Face slimming€260,-
Halsspieren€260,-
Lipflip€95,-
Bunny lines€95,-
Gummy smile€95,-
Mondhoekjes€95,-
Wenkbrauwlift€95,-
Neustip€95,-
Neusvleugels€95,-
Nefertiti lift€300,-
Hyperhidrosis (overmatig zweten) oksels€500,-
Hyperhidrosis (overmatig zweten) handen/voeten€750,-
2 zones + halve zone€320-

Maak direct je afspraak bij Cleo Clinics in Rotterdam

Cleo Clinics garandeert kwaliteit en expertise. Onze ervaren professionals hanteren enkel de beste technieken en materialen om optimale resultaten te verzekeren. Maak vandaag nog een afspraak en herontdek jouw stralende zelf!

Alle botox behandelingen in Rotterdam

Fronsrimpels

Ben jij onzeker over rimpels tussen je wenkbrauwen? Wil je dat die rimpels en boze blik verleden tijd worden? Kies dan voor een botox behandeling! Bij de experts Cleo Clinics ben je aan het juiste adres.

Voorhoofdrimpels

Word je gefrustreerd van je voorhoofdrimpels en wil je er graag jonger uitzien? Met een botox behandeling ziet jouw voorhoofd er binnen no time weer jonger uit en dat geeft jouw zelfvertrouwen een boost.

Kraaienpootjes

Word je ouder, dan horen daar nu eenmaal veranderingen bij. Een veelvoorkomend probleem van ouder worden, zijn kraaienpootjes. Voor een pijnloze, effectieve botox behandeling kun je bij Cleo Clinics aankloppen.

Lipflip

Ben je niet helemaal tevreden met hoe jouw lippen eruitzien en wil je graag vollere en mooi gevormde lippen? Ontdek hoe je met deze eenvoudige en pijnloze behandeling de lippen van je dromen krijgt!

Wenkbrauwlift

Heb je te maken met een boze, vermoeide blik omdat je wenkbrauwen zijn gaan hangen? De specialisten van Cleo Clinics voeren de behandeling tot in detail goed uit, zodat je straks vol zelfvertrouwen de deur uitloopt.

Tandenknarsen

Weet je van jezelf dat je vaak aan het tandenknarsen bent? Tandenknarsen kan het gebit flink beschadigen. Wij hebben jarenlange ervaring en weten daardoor precies hoe wij jouw probleem kunnen oplossen.

Hyperhidrosis

Ben je iemand die snel en veel zweet en heb je daar genoeg van? Er is een goede oplossing om hyperhidrosis (overmatig zweten) tegen te gaan. Lees hier wat de behandeling inhoudt.

Face slimming

Face slimming is een populaire botox behandeling, en niet zonder reden. Bij deze behandeling wordt het gezicht versmald, om op die manier gezichtscontouren te verfijnen.

Mondhoekjes

Wanneer je ouder wordt, is het mogelijk dat je te maken krijgt met hangende mondhoeken. Met onze behandeling zeg jij binnen no time vaarwel tegen die vervelende mondhoekjes.

Nefertiti lift

Heb je een slappe kaaklijn of heeft je hals een hangende uitstraling? Mocht je je hieraan storen, is er een goede manier om daar verandering in te brengen: de Nefertiti lift.

Neustip

Heb je te maken met een hangende neustip wanneer je bepaalde gezichtsuitdrukkingen maakt? Dat is eenvoudig te verhelpen met een botox behandeling van Cleo Clinics.

Neusvleugels

Vind je de vorm van je neusvleugels hinderlijk en zou je hier graag iets tegen willen doen? Dan is een botox behandeling daar de perfecte oplossing voor.

Gummy smile

Stoor jij je aan je lach, omdat je een tandvleeslach hebt en er daardoor veel tandvlees zichtbaar is tijdens het lachen? Onze specialisten zorgen ervoor dat jij snel weer een lach hebt waar je volledig van geniet! 

Bunny lines

Voel je je ongemakkelijk bij je bunny lines? Hierdoor wordt de vorm en structuur van je gezicht verbeterd. Lees hier hoe je met deze effectieve en pijnloze behandeling jouw neusrimpels goed aanpakt! 

Migraine

Heb je last van heftige migraine, dan weet je als geen ander dat het ontzettend vervelend kan zijn. Migraine is namelijk meer dan alleen een beetje hoofdpijn. Wist je dat een botox behandeling de uitkomst kan bieden?

Neem contact op voor een vrijblijvend consult

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die Cleo Clinics biedt, of heb je misschien nog andere vragen? Neem via het formulier direct contact met ons op, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

Contact

"*" indicates required fields

Schrijf je in voor de nieuwsbrief