Geen last meer van overmatig zweten door een behandeling tegen hyperhidrosis

Ben je iemand die snel en veel zweet en heb je daar genoeg van? Er is een goede oplossing om hyperhidrosis (overmatig zweten) tegen te gaan, namelijk een botox behandeling. Wanneer je overmatig transpireert, is de kans aanwezig dat het een grote impact heeft op je dagelijkse leven. Stoor je je hier ontzettend aan, dan is een botox behandeling tegen hyperhidrosis absoluut het overwegen waard. Hieronder vertellen we je meer over wat de behandeling inhoudt, wat de voordelen ervan zijn en waarom je bij Cleo Clinics in Rotterdam goed zit!  

hyperhidrosis

Wat is hyperhidrosis? 

Hyperhidrosis betekent overmatig transpireren. Hoewel zweten een natuurlijke reactie van het lichaam is, is de zweetproductie bij sommige mensen echt ontzettend hoog. Overmatig zweten kan bij verschillende delen van het lichaam voorkomen, zoals bij de oksels, handpalmen en voeten.  

Als jij ook last hebt van overmatig transpireren bij een of meerdere lichaamsdelen, kan dat jouw dagelijkse leven belemmeren. Het is mogelijk dat je hierdoor ongemak of schaamte ervaart, wat natuurlijk niet fijn is. Na een botox behandeling tegen hyperhidrosis loop je binnenkort weer zonder zorgen de deur uit! 

Wat houdt de botox behandeling tegen hyperhidrosis in? 

Kies je voor een botox behandeling om hyperhidrosis tegen te gaan, dan wordt een op maat gemaakte hoeveelheid botox geïnjecteerd in de gebieden waar je veel zweet. Botox blokkeert de zenuwprikkel die de zweetklieren stimuleert, waardoor de zweetproductie aanzienlijk zal verminderen.  

Het is goed om te weten dat de resultaten van de behandeling ongeveer een half jaar aanhouden. Na de behandeling ben je dus (helaas) niet levenslang van het probleem af. Wel is het uiteraard mogelijk om de behandeling na de uitwerking weer te herhalen, zodat het effect langer aanblijft. Gemiddeld houden de resultaten zo’n zes maanden aan, afhankelijk van de persoon in kwestie. De eerste resultaten zijn in veel gevallen al na enkele dagen merkbaar.  

Welke voordelen biedt deze behandeling tegen overmatig zweten? 

Het is handig om voorafgaand aan de behandeling op de hoogte te zijn van de grootste voordelen, zodat je kunt bepalen of de behandeling iets voor je is of niet. Het grootste voordeel van een botox behandeling om hyperhidrosis te verminderen, is dat de zweetproductie aanzienlijk vermindert. Het zweten wordt met behulp van de injecties aanzienlijk verminderd, omdat de zenuwsignalen die verantwoordelijk zijn voor de zweetproductie geblokkeerd worden. Na de behandeling zul je dus minder transpireren en voel jij je – zeker op warme dagen – een stuk comfortabeler. 

Overmatig zweten is eindelijk verleden tijd! Bovendien leidt de behandeling ook tot een betere levenskwaliteit. Je wordt niet meer zo belemmerd in het dagelijkse leven en je zelfvertrouwen krijgt een boost.  

Om tijdelijk van het probleem af te zijn, is er geen operatie nodig. De botox behandeling is namelijk een niet-chirurgische behandeling en dat is een groot pluspunt. Littekens en een lange hersteltijd zijn hierdoor niet aan de orde, wat bij een operatie wel het geval is. 

Eerste intakegesprek met de arts 

Voordat we je behandelen tegen hyperhidrosis, plannen we eerst een intakegesprek in. Tijdens dit gesprek zetten we jouw klachten en wensen op een rij, om een duidelijk behandelplan op te stellen dat bij je past. Het is immers belangrijk de juiste behandeling te kiezen die jouw probleem ook daadwerkelijk zal verhelpen. We luisteren altijd naar wat jij belangrijk vindt, zodat we de ultieme resultaten bereiken. Als je na het intakegesprek nog steeds achter je keuze staat, plannen we een afspraak in voor de behandeling.  

De voordelen van een botox behandeling bij Cleo Clinics 

Vaarwel zeggen tegen een hoge zweetproductie? Voor een botox behandeling tegen hyperhidrosis zijn wij de perfecte partij. Ons team bestaat uit ervaren professionals, die al vele cosmetische ingrepen hebben uitgevoerd. Breng je een bezoek aan onze kliniek, dan kun je rekenen op een persoonlijke benadering en maatwerk. Wij vinden het belangrijk dat jij straks vol zelfvertrouwen de deur uitloopt. Onze behandelingen zijn helemaal veilig en we werken uitsluitend met de beste materialen en technieken.  

Een afspraak inplannen bij Cleo Clinics 

Wil je snel terechtkunnen? Maak vandaag nog jouw afspraak! Dan plannen we zo snel mogelijk het eerste intakegesprek in. Voordat je het weet, ben je van al je zweetproblemen af! Heb je toch eerst nog een aantal vragen? Schroom dan niet om geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen. 

Overigens ben je niet alleen voor een botox behandeling tegen hyperhidrosis bij ons aan het juiste adres, wij hebben namelijk nog veel andere mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan behandelingen rond het voorhoofd, de ogen en de mond. Neem een kijkje op onze website of neem contact met ons op. Wij vertellen je er graag meer over! 

Meer weten over Botox?

De ervaren deskundigen van Cleo Clinics staan gereed om je te helpen bij het selecteren van de botox behandeling die het meest geschikt is voor jou. Bovendien maken we elke botox behandeling op maat, zodat het resultaat volledig aan jouw wensen voldoet. Benieuwd hoe we dat doen? Neem direct contact op maak een afspraak via de onderstaande knop.

Botox tarieven

BehandelingPrijs
Halve zone €95,-
2 halve zones€170,-
1 zone€130,-
2 zones€250,-
3 zones€330,-
Frons€130,-
Voorhoofd€130,-
Kraaienpootjes€130,-
Migraine (vanaf)€130,-
Tanden knarsen€260,-
Face slimming€260,-
Halsspieren€260,-
Lipflip€95,-
Bunny lines€95,-
Gummy smile€95,-
Mondhoekjes€95,-
Wenkbrauwlift€95,-
Neustip€95,-
Neusvleugels€95,-
Nefertiti lift€300,-
Hyperhidrosis (overmatig zweten) oksels€500,-
Hyperhidrosis (overmatig zweten) handen/voeten€750,-
2 zones + halve zone€320-

Maak direct je afspraak bij Cleo Clinics in Rotterdam

Cleo Clinics garandeert kwaliteit en expertise. Onze ervaren professionals hanteren enkel de beste technieken en materialen om optimale resultaten te verzekeren. Maak vandaag nog een afspraak en herontdek jouw stralende zelf!

Alle botox behandelingen in Rotterdam

Fronsrimpels

Ben jij onzeker over rimpels tussen je wenkbrauwen? Wil je dat die rimpels en boze blik verleden tijd worden? Kies dan voor een botox behandeling! Bij de experts Cleo Clinics ben je aan het juiste adres.

Voorhoofdrimpels

Word je gefrustreerd van je voorhoofdrimpels en wil je er graag jonger uitzien? Met een botox behandeling ziet jouw voorhoofd er binnen no time weer jonger uit en dat geeft jouw zelfvertrouwen een boost.

Kraaienpootjes

Word je ouder, dan horen daar nu eenmaal veranderingen bij. Een veelvoorkomend probleem van ouder worden, zijn kraaienpootjes. Voor een pijnloze, effectieve botox behandeling kun je bij Cleo Clinics aankloppen.

Lipflip

Ben je niet helemaal tevreden met hoe jouw lippen eruitzien en wil je graag vollere en mooi gevormde lippen? Ontdek hoe je met deze eenvoudige en pijnloze behandeling de lippen van je dromen krijgt!

Wenkbrauwlift

Heb je te maken met een boze, vermoeide blik omdat je wenkbrauwen zijn gaan hangen? De specialisten van Cleo Clinics voeren de behandeling tot in detail goed uit, zodat je straks vol zelfvertrouwen de deur uitloopt.

Tandenknarsen

Weet je van jezelf dat je vaak aan het tandenknarsen bent? Tandenknarsen kan het gebit flink beschadigen. Wij hebben jarenlange ervaring en weten daardoor precies hoe wij jouw probleem kunnen oplossen.

Hyperhidrosis

Ben je iemand die snel en veel zweet en heb je daar genoeg van? Er is een goede oplossing om hyperhidrosis (overmatig zweten) tegen te gaan. Lees hier wat de behandeling inhoudt.

Face slimming

Face slimming is een populaire botox behandeling, en niet zonder reden. Bij deze behandeling wordt het gezicht versmald, om op die manier gezichtscontouren te verfijnen.

Mondhoekjes

Wanneer je ouder wordt, is het mogelijk dat je te maken krijgt met hangende mondhoeken. Met onze behandeling zeg jij binnen no time vaarwel tegen die vervelende mondhoekjes.

Nefertiti lift

Heb je een slappe kaaklijn of heeft je hals een hangende uitstraling? Mocht je je hieraan storen, is er een goede manier om daar verandering in te brengen: de Nefertiti lift.

Neustip

Heb je te maken met een hangende neustip wanneer je bepaalde gezichtsuitdrukkingen maakt? Dat is eenvoudig te verhelpen met een botox behandeling van Cleo Clinics.

Neusvleugels

Vind je de vorm van je neusvleugels hinderlijk en zou je hier graag iets tegen willen doen? Dan is een botox behandeling daar de perfecte oplossing voor.

Gummy smile

Stoor jij je aan je lach, omdat je een tandvleeslach hebt en er daardoor veel tandvlees zichtbaar is tijdens het lachen? Onze specialisten zorgen ervoor dat jij snel weer een lach hebt waar je volledig van geniet! 

Bunny lines

Voel je je ongemakkelijk bij je bunny lines? Hierdoor wordt de vorm en structuur van je gezicht verbeterd. Lees hier hoe je met deze effectieve en pijnloze behandeling jouw neusrimpels goed aanpakt! 

Migraine

Heb je last van heftige migraine, dan weet je als geen ander dat het ontzettend vervelend kan zijn. Migraine is namelijk meer dan alleen een beetje hoofdpijn. Wist je dat een botox behandeling de uitkomst kan bieden?

Neem contact op voor een vrijblijvend consult

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die Cleo Clinics biedt, of heb je misschien nog andere vragen? Neem via het formulier direct contact met ons op, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

Contact

"*" indicates required fields

Schrijf je in voor de nieuwsbrief