Kom van je hangende neustip af met een neustiplift

Heb je te maken met een hangende neustip wanneer je bepaalde gezichtsuitdrukkingen maakt? Dat is eenvoudig te verhelpen met een botox behandeling van Cleo Clinics. Je neustip liften is een subtiele manier om je neus mooier te maken. Wil je meer weten over deze behandeling bij Cleo Clinics in Rotterdam? Wij zetten de belangrijkste informatie hieronder voor je op een rijtje. 

Wat is een neustiplift? 

Een neustiplift is een behandeling waarbij de neustip gelift wordt. Dat is een goede oplossing wanneer je te maken hebt met een hangende neustip. Het kan dat de neus van nature al wat naar beneden staat, maar het is ook mogelijk dat je neus naar beneden getrokken wordt bij bepaalde gezichtsuitdrukkingen. Als je dit hinderlijk vindt, is een neustiplift een goede manier om dat op te lossen. Met botox kan de neuspunt gelift worden, wat een groot verschil kan maken in je gezicht.  

Een hangende neustip kan jou een vermoeide uitstraling geven en wordt veroorzaakt door verschillende factoren. Zo is het mogelijk dat het ontstaat door veroudering, waardoor de elasticiteit van je huid vermindert en verschillende delen van de neus verzakken. Daarnaast kan het zo zijn dat je te maken hebt met spieren die verzwakt zijn of dat je te veel of te weinig kraakbeen rond de neus hebt. Het is ook mogelijk dat het genetisch bepaald is dat je neus wat naar beneden getrokken is.  

Hoe ziet de behandeling eruit? 

Bij een neustiplift wordt de neustip omhoog gelift. Daarvoor gebruiken onze specialisten botox, om zo de spierspanning in de neustip te verminderen. Op deze manier wordt je neustip iets gelift. Het is een niet-chirurgische behandeling die als doel heeft om de neuspunt te verfijnen en mooier te maken. Met behulp van deze botox behandeling zorgen onze experts dat je neustip op een subtiele, natuurlijke wijze wordt aangepast.  

Na enkele dagen is de botox goed ingewerkt en zijn de eerste resultaten zichtbaar. De resultaten houden zo’n drie tot vier maanden aan. Ben je enthousiast over het effect van een neustiplift? Dan is het uiteraard een mogelijkheid om de behandeling na de uitwerking te herhalen.  

Wat zijn de voordelen van het liften van de neustip? 

Kies je ervoor om je neustip te liften, dan heeft dat meerdere voordelen. Ten eerste wordt je neustip verfijnd en zal deze beter in verhouding zijn met de rest van je gezicht. Je neuspunt zal niet meer naar beneden getrokken worden bij het glimlachen of andere gezichtsuitdrukkingen. Een neustiplift is tevens een snelle en effectieve manier om van je hangende neuspunt af te komen. Er komt geen operatie aan te pas en de behandeling is binnen no time achter de rug. 

De specialisten van Cleo Clinics hebben veel ervaring en gaan altijd deskundig te werk. Wij gebruiken uitsluitend materialen en technieken van de beste kwaliteit. Daarnaast staat veiligheid bij ons voorop en hanteren we altijd een persoonlijke benadering om het voor jou zo fijn en comfortabel mogelijk te maken. Maak snel een afspraak, dan plannen we het eerste consult in! 

Meer weten over Botox?

De ervaren deskundigen van Cleo Clinics staan gereed om je te helpen bij het selecteren van de botox behandeling die het meest geschikt is voor jou. Bovendien maken we elke botox behandeling op maat, zodat het resultaat volledig aan jouw wensen voldoet. Benieuwd hoe we dat doen? Neem direct contact op maak een afspraak via de onderstaande knop.

Botox tarieven

BehandelingPrijs
Halve zone €95,-
2 halve zones€170,-
1 zone€130,-
2 zones€250,-
3 zones€330,-
Frons€130,-
Voorhoofd€130,-
Kraaienpootjes€130,-
Migraine (vanaf)€130,-
Tanden knarsen€260,-
Face slimming€260,-
Halsspieren€260,-
Lipflip€95,-
Bunny lines€95,-
Gummy smile€95,-
Mondhoekjes€95,-
Wenkbrauwlift€95,-
Neustip€95,-
Neusvleugels€95,-
Nefertiti lift€300,-
Hyperhidrosis (overmatig zweten) oksels€500,-
Hyperhidrosis (overmatig zweten) handen/voeten€750,-
2 zones + halve zone€320-

Maak direct je afspraak bij Cleo Clinics in Rotterdam

Cleo Clinics garandeert kwaliteit en expertise. Onze ervaren professionals hanteren enkel de beste technieken en materialen om optimale resultaten te verzekeren. Maak vandaag nog een afspraak en herontdek jouw stralende zelf!

Alle botox behandelingen in Rotterdam

Fronsrimpels

Ben jij onzeker over rimpels tussen je wenkbrauwen? Wil je dat die rimpels en boze blik verleden tijd worden? Kies dan voor een botox behandeling! Bij de experts Cleo Clinics ben je aan het juiste adres.

Voorhoofdrimpels

Word je gefrustreerd van je voorhoofdrimpels en wil je er graag jonger uitzien? Met een botox behandeling ziet jouw voorhoofd er binnen no time weer jonger uit en dat geeft jouw zelfvertrouwen een boost.

Kraaienpootjes

Word je ouder, dan horen daar nu eenmaal veranderingen bij. Een veelvoorkomend probleem van ouder worden, zijn kraaienpootjes. Voor een pijnloze, effectieve botox behandeling kun je bij Cleo Clinics aankloppen.

Lipflip

Ben je niet helemaal tevreden met hoe jouw lippen eruitzien en wil je graag vollere en mooi gevormde lippen? Ontdek hoe je met deze eenvoudige en pijnloze behandeling de lippen van je dromen krijgt!

Wenkbrauwlift

Heb je te maken met een boze, vermoeide blik omdat je wenkbrauwen zijn gaan hangen? De specialisten van Cleo Clinics voeren de behandeling tot in detail goed uit, zodat je straks vol zelfvertrouwen de deur uitloopt.

Tandenknarsen

Weet je van jezelf dat je vaak aan het tandenknarsen bent? Tandenknarsen kan het gebit flink beschadigen. Wij hebben jarenlange ervaring en weten daardoor precies hoe wij jouw probleem kunnen oplossen.

Hyperhidrosis

Ben je iemand die snel en veel zweet en heb je daar genoeg van? Er is een goede oplossing om hyperhidrosis (overmatig zweten) tegen te gaan. Lees hier wat de behandeling inhoudt.

Face slimming

Face slimming is een populaire botox behandeling, en niet zonder reden. Bij deze behandeling wordt het gezicht versmald, om op die manier gezichtscontouren te verfijnen.

Mondhoekjes

Wanneer je ouder wordt, is het mogelijk dat je te maken krijgt met hangende mondhoeken. Met onze behandeling zeg jij binnen no time vaarwel tegen die vervelende mondhoekjes.

Nefertiti lift

Heb je een slappe kaaklijn of heeft je hals een hangende uitstraling? Mocht je je hieraan storen, is er een goede manier om daar verandering in te brengen: de Nefertiti lift.

Neustip

Heb je te maken met een hangende neustip wanneer je bepaalde gezichtsuitdrukkingen maakt? Dat is eenvoudig te verhelpen met een botox behandeling van Cleo Clinics.

Neusvleugels

Vind je de vorm van je neusvleugels hinderlijk en zou je hier graag iets tegen willen doen? Dan is een botox behandeling daar de perfecte oplossing voor.

Gummy smile

Stoor jij je aan je lach, omdat je een tandvleeslach hebt en er daardoor veel tandvlees zichtbaar is tijdens het lachen? Onze specialisten zorgen ervoor dat jij snel weer een lach hebt waar je volledig van geniet! 

Bunny lines

Voel je je ongemakkelijk bij je bunny lines? Hierdoor wordt de vorm en structuur van je gezicht verbeterd. Lees hier hoe je met deze effectieve en pijnloze behandeling jouw neusrimpels goed aanpakt! 

Migraine

Heb je last van heftige migraine, dan weet je als geen ander dat het ontzettend vervelend kan zijn. Migraine is namelijk meer dan alleen een beetje hoofdpijn. Wist je dat een botox behandeling de uitkomst kan bieden?

Neem contact op voor een vrijblijvend consult

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die Cleo Clinics biedt, of heb je misschien nog andere vragen? Neem via het formulier direct contact met ons op, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

Contact

"*" indicates required fields

Schrijf je in voor de nieuwsbrief