Maak je kraaienpootjes verleden tijd met botox!

Word je ouder, dan horen daar nu eenmaal veranderingen bij. Een veelvoorkomend probleem van ouder worden, zijn kraaienpootjes. Dit zijn fijne lijntjes die zich rond de buitenste hoeken van je ogen vormen. Als je je ergert aan je kraaienpootjes, is het goed om te weten dat je er iets tegen kunt doen. De meest populaire behandeling om je kraaienpootjes vaarwel te zeggen, is botox. Voor een pijnloze, effectieve botox behandeling kun je bij Cleo Clinics in Rotterdam aankloppen. Wij hebben ruime ervaring in deze behandeling en zorgen ervoor dat jij binnen een paar dagen haast niets meer van je rimpels ziet!

Wat zijn kraaienpootjes?

Kraaienpootjes zijn rimpels die rond de huid van de ogen ontstaan. De huid rondom de ogen is ontzettend dun en wordt veel gebruikt bij gezichtsuitdrukkingen, waardoor deze rimpels lastig te voorkomen zijn. Ze worden veroorzaakt door verschillende factoren, waaronder natuurlijke veroudering, blootstelling aan zon, stress, roken en gezichtsuitdrukkingen zoals lachen en fronsen. Vaak zijn kraaienpootjes niet meteen heel duidelijk zichtbaar. Het effect wordt namelijk erger wanneer de rimpels dieper worden. Dan vallen ze meer op en kun je er ook niet meer omheen.

Waarom botox voor het verminderen van kraaienpootjes?

Het is bewezen dat botox effectief werkt tegen het verminderen van kraaienpootjes, waardoor je het zeker in overweging kunt nemen. Door de botox ontspannen je spieren tijdelijk, waardoor de rimpels zachter worden. Daardoor ontstaat een gladdere en jongere huid rondom je ogen. Het ondergaan van deze behandeling om je kraaienpootjes te verhelpen, is om verschillende redenen een slimme keuze.

Ten eerste heeft deze behandeling als voordeel dat je de rimpels rondom je ogen minder zichtbaar maakt. Dat leidt er weer toe dat je uitstraling frisser en jonger wordt. Daarnaast zorgt de botox ervoor dat je blijer bent met hoe je eruitziet en dat je met meer zelfvertrouwen de deur uitloopt.

Van kraaienpootjes kun je een vermoeide blik krijgen. Door het injecteren van een op maat gemaakte hoeveelheid botox in je huid, zorg je er ook voor dat je er minder vermoeid uitziet. Dankzij de behandeling zijn de lijnen veel minder diep dan voorheen, waardoor je weer met een frisse blik door het leven kan! Het definitieve resultaat van de behandeling is na hoogstens twee weken zichtbaar en de werkensduur van botox na de behandeling is drie tot 4 maanden.

De voordelen van een behandeling bij Cleo Clinics

Benieuwd waarom je voor ons zou moeten kiezen als dé expert voor jouw botox behandeling? Daar zijn meerdere goede redenen voor. Om je hier een beter beeld van te geven, sommen wij de grootste voordelen onderstaand voor je op:

– Experts met ruime ervaring in cosmetische behandelingen

– We werken met de beste merken, hoogwaardige materialen en de nieuwste technieken

– Veiligheid staat altijd voorop

– Persoonlijke benadering

– Altijd een behandelplan dat bij jou past

Snel een afspraak

Ben je enthousiast geworden en wil je dat wij je kraaienpootjes aanpakken? Maak dan snel een afspraak, zodat we je zo snel mogelijk op weg kunnen helpen. Heb je eerst nog vragen, bijvoorbeeld over de behandeling of kosten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

Meer weten over Botox?

De ervaren deskundigen van Cleo Clinics staan gereed om je te helpen bij het selecteren van de botox behandeling die het meest geschikt is voor jou. Bovendien maken we elke botox behandeling op maat, zodat het resultaat volledig aan jouw wensen voldoet. Benieuwd hoe we dat doen? Neem direct contact op maak een afspraak via de onderstaande knop.

Botox tarieven

BehandelingPrijs
Halve zone €95,-
2 halve zones€170,-
1 zone€130,-
2 zones€250,-
3 zones€330,-
Frons€130,-
Voorhoofd€130,-
Kraaienpootjes€130,-
Migraine (vanaf)€130,-
Tanden knarsen€260,-
Face slimming€260,-
Halsspieren€260,-
Lipflip€95,-
Bunny lines€95,-
Gummy smile€95,-
Mondhoekjes€95,-
Wenkbrauwlift€95,-
Neustip€95,-
Neusvleugels€95,-
Nefertiti lift€300,-
Hyperhidrosis (overmatig zweten) oksels€500,-
Hyperhidrosis (overmatig zweten) handen/voeten€750,-
2 zones + halve zone€320-

Maak direct je afspraak bij Cleo Clinics in Rotterdam

Cleo Clinics garandeert kwaliteit en expertise. Onze ervaren professionals hanteren enkel de beste technieken en materialen om optimale resultaten te verzekeren. Maak vandaag nog een afspraak en herontdek jouw stralende zelf!

Alle botox behandelingen in Rotterdam

Fronsrimpels

Ben jij onzeker over rimpels tussen je wenkbrauwen? Wil je dat die rimpels en boze blik verleden tijd worden? Kies dan voor een botox behandeling! Bij de experts Cleo Clinics ben je aan het juiste adres.

Voorhoofdrimpels

Word je gefrustreerd van je voorhoofdrimpels en wil je er graag jonger uitzien? Met een botox behandeling ziet jouw voorhoofd er binnen no time weer jonger uit en dat geeft jouw zelfvertrouwen een boost.

Kraaienpootjes

Word je ouder, dan horen daar nu eenmaal veranderingen bij. Een veelvoorkomend probleem van ouder worden, zijn kraaienpootjes. Voor een pijnloze, effectieve botox behandeling kun je bij Cleo Clinics aankloppen.

Lipflip

Ben je niet helemaal tevreden met hoe jouw lippen eruitzien en wil je graag vollere en mooi gevormde lippen? Ontdek hoe je met deze eenvoudige en pijnloze behandeling de lippen van je dromen krijgt!

Wenkbrauwlift

Heb je te maken met een boze, vermoeide blik omdat je wenkbrauwen zijn gaan hangen? De specialisten van Cleo Clinics voeren de behandeling tot in detail goed uit, zodat je straks vol zelfvertrouwen de deur uitloopt.

Tandenknarsen

Weet je van jezelf dat je vaak aan het tandenknarsen bent? Tandenknarsen kan het gebit flink beschadigen. Wij hebben jarenlange ervaring en weten daardoor precies hoe wij jouw probleem kunnen oplossen.

Hyperhidrosis

Ben je iemand die snel en veel zweet en heb je daar genoeg van? Er is een goede oplossing om hyperhidrosis (overmatig zweten) tegen te gaan. Lees hier wat de behandeling inhoudt.

Face slimming

Face slimming is een populaire botox behandeling, en niet zonder reden. Bij deze behandeling wordt het gezicht versmald, om op die manier gezichtscontouren te verfijnen.

Mondhoekjes

Wanneer je ouder wordt, is het mogelijk dat je te maken krijgt met hangende mondhoeken. Met onze behandeling zeg jij binnen no time vaarwel tegen die vervelende mondhoekjes.

Nefertiti lift

Heb je een slappe kaaklijn of heeft je hals een hangende uitstraling? Mocht je je hieraan storen, is er een goede manier om daar verandering in te brengen: de Nefertiti lift.

Neustip

Heb je te maken met een hangende neustip wanneer je bepaalde gezichtsuitdrukkingen maakt? Dat is eenvoudig te verhelpen met een botox behandeling van Cleo Clinics.

Neusvleugels

Vind je de vorm van je neusvleugels hinderlijk en zou je hier graag iets tegen willen doen? Dan is een botox behandeling daar de perfecte oplossing voor.

Gummy smile

Stoor jij je aan je lach, omdat je een tandvleeslach hebt en er daardoor veel tandvlees zichtbaar is tijdens het lachen? Onze specialisten zorgen ervoor dat jij snel weer een lach hebt waar je volledig van geniet! 

Bunny lines

Voel je je ongemakkelijk bij je bunny lines? Hierdoor wordt de vorm en structuur van je gezicht verbeterd. Lees hier hoe je met deze effectieve en pijnloze behandeling jouw neusrimpels goed aanpakt! 

Migraine

Heb je last van heftige migraine, dan weet je als geen ander dat het ontzettend vervelend kan zijn. Migraine is namelijk meer dan alleen een beetje hoofdpijn. Wist je dat een botox behandeling de uitkomst kan bieden?

Neem contact op voor een vrijblijvend consult

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die Cleo Clinics biedt, of heb je misschien nog andere vragen? Neem via het formulier direct contact met ons op, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

Contact

"*" indicates required fields

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Open chat
Cleo Clinics
Hallo,
Waar kunnen wij u mee helpen?