Wangen opvullen voor een vernieuwde, jeugdige uitstraling

Ben je jouw ingevallen wangen helemaal zat, omdat het je een oudere, vermoeide uitstraling geeft? Wil je weer met een frisse look door het leven gaan, is een fillerbehandeling absoluut het overwegen waard. Dankzij deze behandeling heb je weer vollere wangen, en dat maakt een wereld van verschil. Maak vandaag nog jouw afspraak bij Cleo Clinics. Wij verwelkomen je graag in onze kliniek in Rotterdam! 

Waarom je wangen laten opvullen? 

Er zijn meerdere goede redenen om te kiezen voor het opvullen van de wangen. Als je ouder wordt en je huid verandert, verliest het stevigheid. Gaan jouw wangen er daardoor wat ingevallen uitzien, dan kan dat tot ergernis leiden. Ingevallen wangen ontstaan niet alleen door het ouder worden, maar kunnen ook komen door stress of gewichtsverlies. Het is tevens mogelijk dat je van nature wat meer ingevallen wangen hebt.  

Doordat de fillers jouw wangen opnieuw opvullen, zijn je ingevallen wangen verleden tijd. Dat geeft jou een vernieuwde, maar natuurlijke uitstraling. Je ziet er na de behandeling immers meteen een stuk jonger uit. Kies je voor deze fillerbehandeling bij Cleo Clinics, dan profiteer je van een mooi en natuurlijk ogend resultaat. Je wangen zijn weer vol en daardoor is je ingevallen gezicht binnen no time verdwenen. Het effect is na twee weken optimaal en blijft gemiddeld zo’n 9-18 maanden zichtbaar (afhankelijk van het gekozen filler merk). Daarna kun je de behandeling herhalen indien je het effect graag behoudt. 

Hoe werkt de fillerbehandeling tegen ingevallen wangen? 

Cleo Clinics is gespecialiseerd in het uitvoeren van cosmetische behandelingen. Deze fillerbehandeling behoort dan ook tot onze mogelijkheden. Voorafgaand aan de behandeling krijg je altijd een intakegesprek met onze arts. In dat gesprek bespreken we jouw klachten en wensen en duiken we je medische geschiedenis in. We maken een uitgebreide gezichtsanalyse en stellen een persoonlijk behandelplan voor je op, om de ervaring zo prettig mogelijk te maken en het perfecte resultaat te bereiken. 

De behandelend arts zal voor de injecties eerst het gebied rond de wangen goed reinigen en ontsmetten. Daarna zal de arts de plekken waar de huid wordt voorzien van de injectables eerst markeren. Als dat gedaan is, kan het echte werk beginnen: het opvullen van de wangen gebeurt door de fillers met een canule te verdelen, wat de behandeling vrijwel pijnloos maakt.   

Waarom een cosmetische behandeling bij Cleo Clinics? 

Onze specialisten hebben al talloze fillerbehandelingen uitgevoerd en hebben daardoor ruime ervaring in het vakgebied. Cleo Clinics staat bekend om de persoonlijke benadering. Ieder lichaam is anders en dat geldt ook voor de klachten.  

Wij doen er daarom alles aan om het resultaat van jouw dromen te bereiken. Om dat voor elkaar te krijgen, werken wij uitsluitend met gekwalificeerde artsen, hoogwaardige producten en de beste materialen en technieken. Bij Cleo Clinics hechten we veel waarde aan jouw veiligheid. Onze behandeling, producten en materialen zijn dan ook helemaal veilig. Wij gebruiken uitsluitend wereldwijd bekende A-merken, zoals Juvederm en Belotero.  

Wil je een afspraak maken of heb je eerst nog vragen over de fillerbehandeling, de kosten of onze werkwijze? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vragen te stellen. Wie weet zien we je snel in onze kliniek in Rotterdam! 

Meer weten over fillers?

De ervaren deskundigen van Cleo Clinics staan gereed om je te helpen bij het selecteren van de fillers behandeling die het meest geschikt is voor jou. Bovendien maken we elke fillers behandeling op maat, zodat het resultaat volledig aan jouw wensen voldoet. Benieuwd hoe we dat doen? Neem direct contact op maak een afspraak via de onderstaande knop.

Fillers tarieven

BehandelingBeloteroJuvéderm
0.55 ml€220,-€240,-
1 ml€330,-€400,-
2 ml€600,-€750,-
3 ml€850,-€1100,-
4 ml€1100,-€1300,-
Lippen 0.55 ml€220,-€240,-
Lippen 1 ml€330,-€400,-
Jukbeenderen 1 ml€330,-€400,-
Neuslippenplooi 1 ml€330,-€400,-
Marionettelijnen 1 ml€330,-€400,-
Wangen 1 ml€330,-€400,-
Kaaklijn 1 ml€330,-€400,-
Kin 1 ml€330,-€400,-
Rokerslijntjes 1 ml€330,-€400,-
Filler oplossen (hyaluronidase)€150,-
Traangoot (Teosyal)€450,-

Maak direct je afspraak bij Cleo Clinics in Rotterdam

Cleo Clinics garandeert kwaliteit en expertise. Onze ervaren professionals hanteren enkel de beste technieken en materialen om optimale resultaten te verzekeren. Maak vandaag nog een afspraak en herontdek jouw stralende zelf!

Alle fillers behandelingen

Jukbeenderen

Neemt het volume van jouw jukbeenderen af of heb je nooit hoge jukbeenderen gehad? Dan is deze fillerbehandeling daar de perfecte manier voor.

Kaaklijn

Is je kaaklijn verslapt en wil je jouw krachtige kaaklijn terug? Of heb je nooit een scherpe kaaklijn gehad, maar zou je dit wel willen? Dan is een behandeling met fillers dé perfecte oplossing.

Kin

Heb je een kleine kin, een deukje in je kin of wil je je gezichtscontouren verbeteren? De kin is belangrijk voor de balans in het gezicht. Kin fillers helpen jou om je kin te versterken en meer op te laten vallen.

Lippen

Je kent ongetwijfeld wel iemand die volle lippen heeft dankzij lipfillers. Ons team staat voor je klaar om jou na één behandeling lippen met meer volume te geven. 

Marionettelijnen

Wil je liever vandaag dan morgen van je marionettelijnen af? Kies dan voor fillers! De professionals bij Cleo Clinics werken uitsluitend met de wereldwijd bekende A-merken.

Neuslippenplooi

Straalt jouw gezicht vermoeidheid uit door je neuslippenplooi? Tijd om daar verandering in te brengen! Met fillers verhelp je dit probleem snel en eenvoudig.

Rokerslijntjes

Heb je rokerslijntjes en krijgt je gezicht daardoor een oudere uitstraling? Als jij weer wilt genieten van een fris en jeugdig uiterlijk, dan is een fillerbehandeling absoluut het overwegen waard.

Traangoot

Heb jij donkere kringen en wallen onder je ogen en stoor je jezelf daar enorm aan? Dankzij de cosmetische traangoot filler behandeling bij Cleo Clinics zeg jij vaarwel tegen die vermoeide blik! Lees hoe een traangoot behandeling jou kan helpen.

Wangen

Ben je jouw ingevallen wangen helemaal zat, omdat het je een vermoeide uitstraling geeft? Als je weer met een frisse look door het leven wil gaan, is deze behandeling absoluut het overwegen waard.

Neem contact op voor een vrijblijvend consult

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die Cleo Clinics biedt, of heb je misschien nog andere vragen? Neem via het formulier direct contact met ons op, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

Contact

"*" indicates required fields

Schrijf je in voor de nieuwsbrief