Jukbeenderen fillers: de weg naar schoonheid en meer contouren 

Neemt het volume van jouw jukbeenderen af en wil je deze meer laten opvallen? Of heb je nooit hoge jukbeenderen gehad en zou je graag hoge geaccendueerde jukbeenderen willen hebben?  Dan is de jukbeenderen fillerbehandeling daar de perfecte manier voor. Maak vandaag nog een afspraak bij Cleo Clinics in Rotterdam. Dan geniet jij binnenkort al van een vernieuwde uitstraling! 

Wat is een jukbeenderen filler? 

Hoge jukbeenderen zijn hét teken van schoonheid en dragen bij aan de aantrekkelijkheid. Naarmate we ouder worden, leveren we op dit gebied steeds meer volume in. Dat betekent echter niet dat je geen mooie jukbeenderen meer kunt hebben. Met fillers is dat namelijk wél mogelijk. Met behulp van een fillerbehandeling geeft Cleo Clinics jouw jukbeenderen een subtiele lift en kan er een V-shape gecreëerd worden. Dat doen wij door op de juiste plekken wat extra volume toe te voegen en de jukbeenderen door middel van fillers te liften. Een jukbeenderen filler is een hyaluronzuur die gebruikt wordt om de jukbeenderen te accentueren, wat zorgt voor een frisse uitstraling. 

De fillers zijn ideaal voor mensen die de mooie vorm van hun jukbeenderen kwijtraken. Dat kan gebeuren wanneer je ouder wordt, maar het kan ook zijn dat je van nature jukbeenderen hebt die niet zo opvallen. Met fillers geef je dit gebied meer volume, wat zorgt voor mooie gezichtscontouren en een jeugdige uitstraling. De jukbeenderen fillerbehandeling is een populaire behandeling voor zowel mannen als vrouwen omdat het een positief effect heeft op je gehele gezicht. 

Waarom kiezen voor jukbeenderen fillers? 

Streef je naar meer uitgesproken jukbeenderen? Dan is deze behandeling ideaal voor jou. Het grootste voordeel van deze niet-chirurgische behandeling is dat het zorgt voor verbeterde gezichtscontouren. Na de behandeling geniet je van een jeugdige, frisse uitstraling. Omdat de jukbeenderen een grote rol spelen in de symmetrie van je gezicht, heeft het ook een positief effect op de balans van je gezicht. Een jukbeenderen filler is tevens populair omdat het leidt tot natuurlijk ogende resultaten.  

Nog een reden om te kiezen voor deze fillerbehandeling, is dat je direct resultaat ziet. Het optimale resultaat is echter na twee weken zichtbaar. Het effect van de behandelingen houdt vervolgens zo’n 9 tot 18 maanden aan (afhankelijk van het gekozen filler merk). Doordat het om een niet-chirurgische behandeling gaat, is de hersteltijd kort.  

De voordelen van een behandeling bij Cleo Clinics 

Voor jukbeenderen fillers van hoogwaardige kwaliteit ben je bij ons aan het juiste adres. Wij werken uitsluitend met de wereldwijd bekende A-merken, Juvederm en Belotero. Wij verwelkomen je ook graag in onze kliniek in Rotterdam. Waarom wij de perfecte partij zijn om jou aan opvallende jukbeenderen te helpen? Je leest het hieronder! 

 1. Ruime ervaring en deskundigheid. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van cosmetische behandelingen. Wij weten daarom als geen ander wat nodig is om jou te helpen. 
 1. Behandelplan op maat. Bij Cleo Clinics luisteren we naar wat jij wilt. Voor de behandeling kijken we tijdens een intakegesprek naar jouw klachten, wensen en medische geschiedenis om de best mogelijke resultaten te realiseren. 
 1. Veiligheid voorop. Wij hechten veel waarde aan veiligheid. Daarom werken wij uitsluitend met gekwalificeerd personeel, hoogwaardige producten en de beste materialen en technieken.  
 1. Persoonlijk. Hoe jij jouw klachten ervaart en hoe deze het beste opgelost kunnen worden, vraagt om een persoonlijke benadering. En dat is precies waar wij goed in zijn. 
   
   
   
  Wil je de behandeling door ons laten uitvoeren? Maak gauw een afspraak, dan helpen wij je zo snel mogelijk! 

Meer weten over fillers?

De ervaren deskundigen van Cleo Clinics staan gereed om je te helpen bij het selecteren van de fillers behandeling die het meest geschikt is voor jou. Bovendien maken we elke fillers behandeling op maat, zodat het resultaat volledig aan jouw wensen voldoet. Benieuwd hoe we dat doen? Neem direct contact op maak een afspraak via de onderstaande knop.

Fillers tarieven

BehandelingBeloteroJuvéderm
0.55 ml€220,-€240,-
1 ml€330,-€400,-
2 ml€600,-€750,-
3 ml€850,-€1100,-
4 ml€1100,-€1300,-
Lippen 0.55 ml€220,-€240,-
Lippen 1 ml€330,-€400,-
Jukbeenderen 1 ml€330,-€400,-
Neuslippenplooi 1 ml€330,-€400,-
Marionettelijnen 1 ml€330,-€400,-
Wangen 1 ml€330,-€400,-
Kaaklijn 1 ml€330,-€400,-
Kin 1 ml€330,-€400,-
Rokerslijntjes 1 ml€330,-€400,-
Filler oplossen (hyaluronidase)€150,-
Traangoot (Teosyal)€450,-

Maak direct je afspraak bij Cleo Clinics in Rotterdam

Cleo Clinics garandeert kwaliteit en expertise. Onze ervaren professionals hanteren enkel de beste technieken en materialen om optimale resultaten te verzekeren. Maak vandaag nog een afspraak en herontdek jouw stralende zelf!

Alle fillers behandelingen

Jukbeenderen

Neemt het volume van jouw jukbeenderen af of heb je nooit hoge jukbeenderen gehad? Dan is deze fillerbehandeling daar de perfecte manier voor.

Kaaklijn

Is je kaaklijn verslapt en wil je jouw krachtige kaaklijn terug? Of heb je nooit een scherpe kaaklijn gehad, maar zou je dit wel willen? Dan is een behandeling met fillers dé perfecte oplossing.

Kin

Heb je een kleine kin, een deukje in je kin of wil je je gezichtscontouren verbeteren? De kin is belangrijk voor de balans in het gezicht. Kin fillers helpen jou om je kin te versterken en meer op te laten vallen.

Lippen

Je kent ongetwijfeld wel iemand die volle lippen heeft dankzij lipfillers. Ons team staat voor je klaar om jou na één behandeling lippen met meer volume te geven. 

Marionettelijnen

Wil je liever vandaag dan morgen van je marionettelijnen af? Kies dan voor fillers! De professionals bij Cleo Clinics werken uitsluitend met de wereldwijd bekende A-merken.

Neuslippenplooi

Straalt jouw gezicht vermoeidheid uit door je neuslippenplooi? Tijd om daar verandering in te brengen! Met fillers verhelp je dit probleem snel en eenvoudig.

Rokerslijntjes

Heb je rokerslijntjes en krijgt je gezicht daardoor een oudere uitstraling? Als jij weer wilt genieten van een fris en jeugdig uiterlijk, dan is een fillerbehandeling absoluut het overwegen waard.

Traangoot

Heb jij donkere kringen en wallen onder je ogen en stoor je jezelf daar enorm aan? Dankzij de cosmetische traangoot filler behandeling bij Cleo Clinics zeg jij vaarwel tegen die vermoeide blik! Lees hoe een traangoot behandeling jou kan helpen.

Wangen

Ben je jouw ingevallen wangen helemaal zat, omdat het je een vermoeide uitstraling geeft? Als je weer met een frisse look door het leven wil gaan, is deze behandeling absoluut het overwegen waard.

Neem contact op voor een vrijblijvend consult

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die Cleo Clinics biedt, of heb je misschien nog andere vragen? Neem via het formulier direct contact met ons op, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

Contact

"*" indicates required fields

Schrijf je in voor de nieuwsbrief