Traangoot fillers: de perfecte oplossing voor een vermoeide blik 

Heb je donkere kringen en wallen onder je ogen en stoor je jezelf daar enorm aan? Vind je het vervelend dat mensen maar blijven vragen of je moe bent, zelfs als je goed hebt geslapen? Als dit voor een deuk in je zelfvertrouwen zorgt, is het goed om actie te ondernemen. Met een traangoot fillerbehandeling zorgt Cleo Clinics ervoor dat jij binnen no time weer met een frisse en uitgeruste blik rondloopt. Dankzij deze cosmetische behandeling zeg jij vaarwel tegen die vermoeide blik! Onze experts in Rotterdam helpen je graag verder.

Wat is een traangoot filler? 

De traangoot staat bekend als het gebied onder de ogen, tussen de ooghoek en het bovenste deel van de wang. Bij sommige mensen ontstaat er een donkere schaduw in dit gebied, wat leidt tot een vermoeide uitstraling. Die donkere kringen en wallen hebben verschillende oorzaken. Waar de één het van nature heeft, krijgt de ander hier op latere leeftijd pas mee te maken. 

De donkere kleur kan ontstaan door een schaduw onder het oog. Dit probleem is eenvoudig op te lossen met een traangoot fillerbehandeling. Een traangoot filler is de filler die gebruikt wordt om de donkere kringen en wallen onder je ogen te verminderen, waardoor jij straks weer geniet van een frisse uitstraling. Wij werken uitsluitend met Teosyal fillers voor de traangoot, omdat deze fillers in tegenstelling tot andere fillers, speciaal voor de traangoot zijn ontwikkeld en daardoor het mooiste en natuurlijkste resultaat geven. We werken bij Cleo Clinics uitsluitend met de wereldwijd bekende A-merken, zoals Juvederm en Belotero.  

Wat gebeurt er bij een traangoot fillerbehandeling? 

Voor de behandeling plannen we eerst een intakegesprek met onze arts in. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw klachten en wensen en duiken we naast een uitgebreide gezichtsanalyse in je medische geschiedenis, om zo een behandelplan op maat op te stellen. Als je akkoord geeft, kunnen we de behandeling daarna direct uitvoeren. Liever op een later moment? Dat kan natuurlijk ook.  

Voordat onze arts de behandeling uitvoert, wordt je huid goed gereinigd en verdoofd. Daarna zal de arts de filler door middel van een canule in de traangoot injecteren. Bij Cleo Clinics gebeurt dat uiteraard met uiterste precisie. Het injecteren van de fillers duurt ongeveer 20 minuten. In alle fillers die wij gebruiken zit ook verdoving, waardoor de behandeling vrijwel pijnloos is. Het is mogelijk dat je na de behandeling te maken krijgt met enige zwelling of roodheid. Maar geen zorgen! Dit verdwijnt na enkele dagen. 

Het effect van de fillers is meteen te merken, maar het optimale resultaat zie je na twee weken. De resultaten blijven zo’n 12-18 maanden zichtbaar. Als je het gewenste effect graag behoudt, kun je de behandeling daarna herhalen. 

Welke voordelen heeft een traangoot fillerbehandeling? 

Traangoot fillers hebben diverse voordelen. Het grootste voordeel is dat het zorgt voor een verbeterde uitstraling. Als je last hebt van donkere kringen en wallen onder de ogen en je ondergaat de fillerbehandeling, zal die donkere schaduw daarna aanzienlijk minder zichtbaar zijn. Dat betekent dat je vermoeide blik dus ook verdwenen is! De behandeling geeft je gezicht tevens een jongere uitstraling. Donkere kringen en wallen onder de ogen worden vaak gezien als een teken van veroudering. Laat je dit behandelen, dan ziet je gezicht er direct een stuk jonger uit.  

Een ander voordeel van deze cosmetische behandeling, is dat je profiteert van langdurige resultaten (12-18 maanden). Tenslotte is de hersteltijd minimaal, omdat het om een niet-chirurgische behandeling gaat.  

Op zoek naar een traangoot fillerbehandeling om je vermoeide blik vaarwel te zeggen? Maak dan snel een afspraak bij Cleo Clinics! 

Meer weten over fillers?

De ervaren deskundigen van Cleo Clinics staan gereed om je te helpen bij het selecteren van de fillers behandeling die het meest geschikt is voor jou. Bovendien maken we elke fillers behandeling op maat, zodat het resultaat volledig aan jouw wensen voldoet. Benieuwd hoe we dat doen? Neem direct contact op maak een afspraak via de onderstaande knop.

Fillers tarieven

BehandelingBeloteroJuvéderm
0.55 ml€220,-€240,-
1 ml€330,-€400,-
2 ml€600,-€750,-
3 ml€850,-€1100,-
4 ml€1100,-€1300,-
Lippen 0.55 ml€220,-€240,-
Lippen 1 ml€330,-€400,-
Jukbeenderen 1 ml€330,-€400,-
Neuslippenplooi 1 ml€330,-€400,-
Marionettelijnen 1 ml€330,-€400,-
Wangen 1 ml€330,-€400,-
Kaaklijn 1 ml€330,-€400,-
Kin 1 ml€330,-€400,-
Rokerslijntjes 1 ml€330,-€400,-
Filler oplossen (hyaluronidase)€150,-
Traangoot (Teosyal)€450,-

Maak direct je afspraak bij Cleo Clinics in Rotterdam

Cleo Clinics garandeert kwaliteit en expertise. Onze ervaren professionals hanteren enkel de beste technieken en materialen om optimale resultaten te verzekeren. Maak vandaag nog een afspraak en herontdek jouw stralende zelf!

Alle fillers behandelingen

Jukbeenderen

Neemt het volume van jouw jukbeenderen af of heb je nooit hoge jukbeenderen gehad? Dan is deze fillerbehandeling daar de perfecte manier voor.

Kaaklijn

Is je kaaklijn verslapt en wil je jouw krachtige kaaklijn terug? Of heb je nooit een scherpe kaaklijn gehad, maar zou je dit wel willen? Dan is een behandeling met fillers dé perfecte oplossing.

Kin

Heb je een kleine kin, een deukje in je kin of wil je je gezichtscontouren verbeteren? De kin is belangrijk voor de balans in het gezicht. Kin fillers helpen jou om je kin te versterken en meer op te laten vallen.

Lippen

Je kent ongetwijfeld wel iemand die volle lippen heeft dankzij lipfillers. Ons team staat voor je klaar om jou na één behandeling lippen met meer volume te geven. 

Marionettelijnen

Wil je liever vandaag dan morgen van je marionettelijnen af? Kies dan voor fillers! De professionals bij Cleo Clinics werken uitsluitend met de wereldwijd bekende A-merken.

Neuslippenplooi

Straalt jouw gezicht vermoeidheid uit door je neuslippenplooi? Tijd om daar verandering in te brengen! Met fillers verhelp je dit probleem snel en eenvoudig.

Rokerslijntjes

Heb je rokerslijntjes en krijgt je gezicht daardoor een oudere uitstraling? Als jij weer wilt genieten van een fris en jeugdig uiterlijk, dan is een fillerbehandeling absoluut het overwegen waard.

Traangoot

Heb jij donkere kringen en wallen onder je ogen en stoor je jezelf daar enorm aan? Dankzij de cosmetische traangoot filler behandeling bij Cleo Clinics zeg jij vaarwel tegen die vermoeide blik! Lees hoe een traangoot behandeling jou kan helpen.

Wangen

Ben je jouw ingevallen wangen helemaal zat, omdat het je een vermoeide uitstraling geeft? Als je weer met een frisse look door het leven wil gaan, is deze behandeling absoluut het overwegen waard.

Neem contact op voor een vrijblijvend consult

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die Cleo Clinics biedt, of heb je misschien nog andere vragen? Neem via het formulier direct contact met ons op, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

Contact

"*" indicates required fields

Schrijf je in voor de nieuwsbrief