Kin fillers: op weg naar een prachtige kin die bij de rest van je gezicht past! 

Heb je een kleine kin, een deukje in je kin of wil je je gezichtscontouren verbeteren? Misschien denk je in eerste instantie aan een chirurgische kincorrectie, maar gelukkig is dat niet per se nodig. Met fillers bij Cleo Clinics in Rotterdam kom je namelijk al een heel eind. Kin fillers helpen jou om je kin te versterken en meer op te laten vallen. De kin is belangrijk voor de balans in het gezicht en vooral belangrijk voor het zijprofiel. Maak vandaag nog jouw afspraak in Rotterdam bij Cleo Clinics! 

Wat zijn kin fillers? 

Je kin corrigeren is niet alleen mogelijk met een operatie, maar ook met fillers. Kin fillers zijn de injectables die ontworpen zijn om volume en vorm aan je kin te geven. Door de behandeling wordt je kin geaccentueerd, waardoor je binnen no time van oneffenheden af bent. Doordat de plooien opgevuld worden, wordt er een natuurlijk ogend resultaat gerealiseerd. Ook kan je een teruggetrokken kin behandelen, door de kin wat verder naar voren te laten komen. 

De behandeling heeft niet alleen een positief effect op je kin, maar ook op de hele balans van je gezicht. Kin fillers zijn veilig en effectief en daardoor een ideale manier om je kin mooier te maken.  

Voor de behandeling ontdekken we tijdens een intakegesprek wat jouw klachten en wensen zijn, om met die informatie een persoonlijk behandelplan op te stellen. Tijdens de behandeling zal de arts fillers in en rondom de kin plaatsen om jouw gewenste resultaat te bereiken. 

Waarom voor kin fillers kiezen? 

Kin fillers zijn om meerdere redenen interessant. Het grootste voordeel is natuurlijk het effect dat je ermee bereikt: een geaccentueerde kin zonder oneffenheden. Je kin ziet er beter uit, wat tevens bijdraagt aan een jeugdige uitstraling. 

Doordat er volume toegevoegd wordt, komt je gezicht beter in balans. De kans is dan ook groot dat dit een boost geeft aan je zelfvertrouwen. Vooral als jij je eerst altijd onzeker was over je kin, is dit een wereld van verschil. Wat ook nog een voordeel is van deze fillerbehandeling, is dat je een minimale hersteltijd hebt. In tegenstelling tot wanneer je een operatie ondergaat om je kin te corrigeren.  

Langdurige resultaten 

Fillers hebben meestal een werkingsduur van 9 tot 18 maanden (afhankelijk van het gekozen filler merk). Hoe lang de fillers hun werk doen, is afhankelijk van de persoon in kwestie. Om van een zo lang mogelijk resultaat te genieten, is het belangrijk om te focussen op een gezond voedingspatroon. Zorg dat je voldoende essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt, zoals vitamines en mineralen. Eet zo min mogelijk bewerkte voeding, vermijd alcohol, middelengebruik en roken zo veel mogelijk en focus op een actieve leefstijl. Het is ook van belang om in de eerste twee weken na de behandeling je huid te beschermen tegen de zon. 

Kies voor de expertise van Cleo Clinics 

Cleo Clinics heeft jarenlange ervaring in het uitvoeren van cosmetische behandelingen.  

Omdat ieder lichaam anders is, hanteren wij altijd een persoonlijke benadering. Om het resultaat van je dromen te bereiken, gebruiken we uitsluitend de beste producten, materialen en technieken. Kiezen voor Cleo Clinics is kiezen voor kwaliteit. Boek snel een afspraak, dan zien we jou binnenkort in onze kliniek in Rotterdam! 

Meer weten over fillers?

De ervaren deskundigen van Cleo Clinics staan gereed om je te helpen bij het selecteren van de fillers behandeling die het meest geschikt is voor jou. Bovendien maken we elke fillers behandeling op maat, zodat het resultaat volledig aan jouw wensen voldoet. Benieuwd hoe we dat doen? Neem direct contact op maak een afspraak via de onderstaande knop.

Fillers tarieven

BehandelingBeloteroJuvéderm
0.55 ml€220,-€240,-
1 ml€330,-€400,-
2 ml€600,-€750,-
3 ml€850,-€1100,-
4 ml€1100,-€1300,-
Lippen 0.55 ml€220,-€240,-
Lippen 1 ml€330,-€400,-
Jukbeenderen 1 ml€330,-€400,-
Neuslippenplooi 1 ml€330,-€400,-
Marionettelijnen 1 ml€330,-€400,-
Wangen 1 ml€330,-€400,-
Kaaklijn 1 ml€330,-€400,-
Kin 1 ml€330,-€400,-
Rokerslijntjes 1 ml€330,-€400,-
Filler oplossen (hyaluronidase)€150,-
Traangoot (Teosyal)€450,-

Maak direct je afspraak bij Cleo Clinics in Rotterdam

Cleo Clinics garandeert kwaliteit en expertise. Onze ervaren professionals hanteren enkel de beste technieken en materialen om optimale resultaten te verzekeren. Maak vandaag nog een afspraak en herontdek jouw stralende zelf!

Alle fillers behandelingen

Jukbeenderen

Neemt het volume van jouw jukbeenderen af of heb je nooit hoge jukbeenderen gehad? Dan is deze fillerbehandeling daar de perfecte manier voor.

Kaaklijn

Is je kaaklijn verslapt en wil je jouw krachtige kaaklijn terug? Of heb je nooit een scherpe kaaklijn gehad, maar zou je dit wel willen? Dan is een behandeling met fillers dé perfecte oplossing.

Kin

Heb je een kleine kin, een deukje in je kin of wil je je gezichtscontouren verbeteren? De kin is belangrijk voor de balans in het gezicht. Kin fillers helpen jou om je kin te versterken en meer op te laten vallen.

Lippen

Je kent ongetwijfeld wel iemand die volle lippen heeft dankzij lipfillers. Ons team staat voor je klaar om jou na één behandeling lippen met meer volume te geven. 

Marionettelijnen

Wil je liever vandaag dan morgen van je marionettelijnen af? Kies dan voor fillers! De professionals bij Cleo Clinics werken uitsluitend met de wereldwijd bekende A-merken.

Neuslippenplooi

Straalt jouw gezicht vermoeidheid uit door je neuslippenplooi? Tijd om daar verandering in te brengen! Met fillers verhelp je dit probleem snel en eenvoudig.

Rokerslijntjes

Heb je rokerslijntjes en krijgt je gezicht daardoor een oudere uitstraling? Als jij weer wilt genieten van een fris en jeugdig uiterlijk, dan is een fillerbehandeling absoluut het overwegen waard.

Traangoot

Heb jij donkere kringen en wallen onder je ogen en stoor je jezelf daar enorm aan? Dankzij de cosmetische traangoot filler behandeling bij Cleo Clinics zeg jij vaarwel tegen die vermoeide blik! Lees hoe een traangoot behandeling jou kan helpen.

Wangen

Ben je jouw ingevallen wangen helemaal zat, omdat het je een vermoeide uitstraling geeft? Als je weer met een frisse look door het leven wil gaan, is deze behandeling absoluut het overwegen waard.

Neem contact op voor een vrijblijvend consult

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die Cleo Clinics biedt, of heb je misschien nog andere vragen? Neem via het formulier direct contact met ons op, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

Contact

"*" indicates required fields

Schrijf je in voor de nieuwsbrief