Creëer een frisse, uitgeruste uitstraling met een wenkbrauwlift van Cleo Clinics! 

Heb je te maken met een boze, vermoeide blik omdat je wenkbrauwen zijn gaan hangen? Om daar verandering in te brengen en weer te genieten van een frisse en uitgeruste uitstraling, is een wenkbrauwlift de perfecte oplossing. Met deze botox behandeling  zorg je voor een wereld van verschil. De specialisten van Cleo Clinics voeren de behandeling  tot in detail goed uit, zodat je straks vol zelfvertrouwen de deur uitloopt. Meer weten over de behandeling in Rotterdam? Hieronder zetten wij alle belangrijke informatie voor je op een rijtje. Ontdek de kracht van een wenkbrauwlift! 

Wat is een wenkbrauwlift? 

Een wenkbrauwlift is een populaire cosmetische behandeling en dat is niet zonder reden. Bij deze cosmetische behandeling  worden je wenkbrauwen een stukje gelift. Op deze manier krijg je weer een jonge en ontspannen uitstraling.  

Heb je hangende wenkbrauwen, dan kan dat leiden tot een vermoeide, boze blik. Ook kun je een vervelende druk op je hoofd ervaren. Met deze botox behandeling  zijn die problemen verleden tijd. Hangende wenkbrauwen hebben diverse oorzaken. Zo kan het ontstaan door veroudering, omdat de huid slapper wordt. Het is ook mogelijk dat het erfelijk is en je er op jonge leeftijd al last van hebt. 

Wat zijn de voordelen van een wenkbrauwlift? 

 Een wenkbrauwlift heeft meerdere voordelen. Het grootste voordeel van het liften van de wenkbrauwen door middel van botox, is dat je weer geniet van een frisse en jonge uitstraling. De rimpels rondom je wenkbrauwen worden verzacht en de ogen zijn beter zichtbaar. Je gezicht ziet er hierdoor ontspannen uit.  

Kiezen voor deze behandeling is ook een aanrader, omdat er geen operatie voor nodig is. Je hoeft geen grote behandeling  te ondergaan en hebt ook niet te maken met een lang herstelproces. Je kunt direct na de behandeling je dagelijkse werkzaamheden hervatten. Dat maakt de behandeling een hele toegankelijke optie voor mensen die van hun hangende wenkbrauwen af willen. 

Nog een voordeel is dat een wenkbrauwlift kan helpen om de balans in je gezicht te verbeteren. Onze experts zijn in staat om je wenkbrauwen op een natuurlijke manier te liften, waardoor de symmetrie en balans in één keer een stuk beter is. 

Hoe gaat de behandeling in zijn werk? 

Bij Cleo Clinics plannen we altijd eerst een consult in. Tijdens dit consult kijken we naar jouw wensen en verwachtingen en stellen we een behandelplan op dat bij jou past. Tijdens de botox behandeling  wordt botox gebruikt om de spieren rondom je wenkbrauwen te ontspannen. Dat doen we door enkele injecties in te brengen. Het definitieve resultaat van de behandeling is na hoogstens twee weken zichtbaar en het resultaat is vaak al na enkele dagen zichtbaar en houdt zo’n drie tot vier maanden aan. Ben je tevreden met het resultaat en wil je dat graag behouden? Dan kun je de behandeling na enkele maanden nog een keer laten uitvoeren.  

Neem contact met ons op! 

Kies je voor een wenkbrauwlift bij Cleo Clinics, dan kies je voor kwaliteit. Onze professionals hebben stuk voor stuk veel ervaring in het uitvoeren van cosmetische behandelingen en weten daarom precies wat je nodig hebt. Wij gebruiken uitsluitend de beste materialen en technieken om perfecte resultaten te waarborgen. Maak vandaag nog jouw afspraak, dan helpen wij je zo snel mogelijk! 

Cleo Clinics garandeert kwaliteit en expertise. Onze ervaren professionals hanteren enkel de beste technieken en materialen om optimale resultaten te verzekeren. Maak vandaag nog een afspraak en herontdek jouw stralende zelf! 

Meer weten over Botox?

De ervaren deskundigen van Cleo Clinics staan gereed om je te helpen bij het selecteren van de botox behandeling die het meest geschikt is voor jou. Bovendien maken we elke botox behandeling op maat, zodat het resultaat volledig aan jouw wensen voldoet. Benieuwd hoe we dat doen? Neem direct contact op maak een afspraak via de onderstaande knop.

Botox tarieven

BehandelingPrijs
Halve zone €95,-
2 halve zones€170,-
1 zone€130,-
2 zones€250,-
3 zones€330,-
Frons€130,-
Voorhoofd€130,-
Kraaienpootjes€130,-
Migraine (vanaf)€130,-
Tanden knarsen€260,-
Face slimming€260,-
Halsspieren€260,-
Lipflip€95,-
Bunny lines€95,-
Gummy smile€95,-
Mondhoekjes€95,-
Wenkbrauwlift€95,-
Neustip€95,-
Neusvleugels€95,-
Nefertiti lift€300,-
Hyperhidrosis (overmatig zweten) oksels€500,-
Hyperhidrosis (overmatig zweten) handen/voeten€750,-
2 zones + halve zone€320-

Maak direct je afspraak bij Cleo Clinics in Rotterdam

Cleo Clinics garandeert kwaliteit en expertise. Onze ervaren professionals hanteren enkel de beste technieken en materialen om optimale resultaten te verzekeren. Maak vandaag nog een afspraak en herontdek jouw stralende zelf!

Alle botox behandelingen in Rotterdam

Fronsrimpels

Ben jij onzeker over rimpels tussen je wenkbrauwen? Wil je dat die rimpels en boze blik verleden tijd worden? Kies dan voor een botox behandeling! Bij de experts Cleo Clinics ben je aan het juiste adres.

Voorhoofdrimpels

Word je gefrustreerd van je voorhoofdrimpels en wil je er graag jonger uitzien? Met een botox behandeling ziet jouw voorhoofd er binnen no time weer jonger uit en dat geeft jouw zelfvertrouwen een boost.

Kraaienpootjes

Word je ouder, dan horen daar nu eenmaal veranderingen bij. Een veelvoorkomend probleem van ouder worden, zijn kraaienpootjes. Voor een pijnloze, effectieve botox behandeling kun je bij Cleo Clinics aankloppen.

Lipflip

Ben je niet helemaal tevreden met hoe jouw lippen eruitzien en wil je graag vollere en mooi gevormde lippen? Ontdek hoe je met deze eenvoudige en pijnloze behandeling de lippen van je dromen krijgt!

Wenkbrauwlift

Heb je te maken met een boze, vermoeide blik omdat je wenkbrauwen zijn gaan hangen? De specialisten van Cleo Clinics voeren de behandeling tot in detail goed uit, zodat je straks vol zelfvertrouwen de deur uitloopt.

Tandenknarsen

Weet je van jezelf dat je vaak aan het tandenknarsen bent? Tandenknarsen kan het gebit flink beschadigen. Wij hebben jarenlange ervaring en weten daardoor precies hoe wij jouw probleem kunnen oplossen.

Hyperhidrosis

Ben je iemand die snel en veel zweet en heb je daar genoeg van? Er is een goede oplossing om hyperhidrosis (overmatig zweten) tegen te gaan. Lees hier wat de behandeling inhoudt.

Face slimming

Face slimming is een populaire botox behandeling, en niet zonder reden. Bij deze behandeling wordt het gezicht versmald, om op die manier gezichtscontouren te verfijnen.

Mondhoekjes

Wanneer je ouder wordt, is het mogelijk dat je te maken krijgt met hangende mondhoeken. Met onze behandeling zeg jij binnen no time vaarwel tegen die vervelende mondhoekjes.

Nefertiti lift

Heb je een slappe kaaklijn of heeft je hals een hangende uitstraling? Mocht je je hieraan storen, is er een goede manier om daar verandering in te brengen: de Nefertiti lift.

Neustip

Heb je te maken met een hangende neustip wanneer je bepaalde gezichtsuitdrukkingen maakt? Dat is eenvoudig te verhelpen met een botox behandeling van Cleo Clinics.

Neusvleugels

Vind je de vorm van je neusvleugels hinderlijk en zou je hier graag iets tegen willen doen? Dan is een botox behandeling daar de perfecte oplossing voor.

Gummy smile

Stoor jij je aan je lach, omdat je een tandvleeslach hebt en er daardoor veel tandvlees zichtbaar is tijdens het lachen? Onze specialisten zorgen ervoor dat jij snel weer een lach hebt waar je volledig van geniet! 

Bunny lines

Voel je je ongemakkelijk bij je bunny lines? Hierdoor wordt de vorm en structuur van je gezicht verbeterd. Lees hier hoe je met deze effectieve en pijnloze behandeling jouw neusrimpels goed aanpakt! 

Migraine

Heb je last van heftige migraine, dan weet je als geen ander dat het ontzettend vervelend kan zijn. Migraine is namelijk meer dan alleen een beetje hoofdpijn. Wist je dat een botox behandeling de uitkomst kan bieden?

Neem contact op voor een vrijblijvend consult

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die Cleo Clinics biedt, of heb je misschien nog andere vragen? Neem via het formulier direct contact met ons op, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

Contact

"*" indicates required fields

Schrijf je in voor de nieuwsbrief