Verjong je gezicht met neuslippenplooi fillers! 

Straalt jouw gezicht vermoeidheid uit door je neuslippenplooi? Tijd om daar verandering in te brengen! Met fillers bij Cleo Clinics verhelp je dit probleem snel en eenvoudig, waardoor jij straks weer stralend door het leven gaat. Ontdek meer over waarom deze behandeling zo populair is. 

Wat is een neuslippenplooi filler? 

Een neuslippenplooi filler is een cosmetische behandeling waarbij de filler in de plooien rondom de neus en mondhoeken geïnjecteerd wordt. De neuslippenplooi is de lijn die vanaf je neusvleugels naar je mondhoeken loopt. Die plooi wordt vaak dieper naarmate je ouder wordt. Dat leidt tot een vermoeide uitstraling, terwijl je op dat moment misschien niet eens moe bent. Het is goed mogelijk dat je jezelf hieraan stoort. 

Met een neuslippenplooi filler voegen we extra volume toe, waardoor de plooien opgevuld worden. De neuslippenplooi wordt verzacht, wat leidt tot een frisse uitstraling en een jeugdiger uiterlijk. Wij werken bij Cleo Clinics alleen met de wereldwijd bekende A-merken, Juvederm en Belotero

Hoe ziet de behandeling eruit? 

Kies je voor een neuslippenplooi filler bij Cleo Clinics, dan profiteer je van een effectieve en snelle behandeling. De behandeling is niet-chirurgisch, dus je hoeft geen operatie te ondergaan om een verjongde uitstraling te realiseren. Het injecteren van fillers in de neuslippenplooi duurt bij ons ongeveer 20 minuten.  

Voordat de behandeling van start gaat, verwelkomen wij je graag op een intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we wat je klachten en wensen zijn en duiken we dieper in je medische geschiedenis, naast een uitgebreide gezichtsanalyse. Wij stellen op basis hiervan een maatwerk behandelplan op. Ben je het daarmee eens, dan kunnen wij de behandeling direct voor je uitvoeren. Je mag er natuurlijk ook nog even rustig thuis over nadenken en een andere keer terugkomen.  

Tijdens de behandeling zal onze ervaren arts het gebied reinigen, aftekenen en met een canule de filler pijnloos onder de huid verdelen. Door deze injecties worden de lijnen verzacht en zijn ze minder zichtbaar. Na de behandeling kan er wat zwelling of roodheid optreden, maar dat zal binnen enkele dagen verdwijnen. Na twee weken is het resultaat van de fillers optimaal. Het effect houdt zo’n 9-18 maanden aan (afhankelijk van het gekozen filler merk). 

Waarom je voor neuslippenplooi fillers zou moeten kiezen 

De neuslippenplooi fillerbehandeling is een populaire behandeling en dat is natuurlijk niet voor niets. Een van de redenen waarom de behandeling zo geliefd is, is dat deze de plooien verzacht. Dit leidt tot een gladder uiterlijk, wat jouw zelfvertrouwen een boost geeft. Doordat de lijnen na de behandeling minder zichtbaar zijn, krijgt je gezicht een jongere uitstraling.  

Nog een voordeel van deze fillers, is dat je profiteert van langdurige resultaten. Je hebt er namelijk zo’n 9-18 maanden plezier van (afhankelijk van het gekozen filler merk). Uiteraard is het mogelijk om de behandeling te herhalen. Nog een fijne bijkomstigheid is dat je korte hersteltijd hebt, waardoor je gelijkje dagelijkse activiteiten weer kunt hervatten.  

Maak een afspraak bij onze kliniek in Rotterdam 

Ben je geïnteresseerd in deze fillerbehandeling? Wij verwelkomen je graag in onze kliniek. Bij Cleo Clinics ben je verzekerd van artsen met ruime ervaring en staat veiligheid voorop. Zo zijn wij in staat om een optimaal resultaat te bereiken. Maak dus snel een afspraak om samen de mogelijkheden te bespreken! 

Meer weten over fillers?

De ervaren deskundigen van Cleo Clinics staan gereed om je te helpen bij het selecteren van de fillers behandeling die het meest geschikt is voor jou. Bovendien maken we elke fillers behandeling op maat, zodat het resultaat volledig aan jouw wensen voldoet. Benieuwd hoe we dat doen? Neem direct contact op maak een afspraak via de onderstaande knop.

Fillers tarieven

BehandelingBeloteroJuvéderm
0.55 ml€220,-€240,-
1 ml€330,-€400,-
2 ml€600,-€750,-
3 ml€850,-€1100,-
4 ml€1100,-€1300,-
Lippen 0.55 ml€220,-€240,-
Lippen 1 ml€330,-€400,-
Jukbeenderen 1 ml€330,-€400,-
Neuslippenplooi 1 ml€330,-€400,-
Marionettelijnen 1 ml€330,-€400,-
Wangen 1 ml€330,-€400,-
Kaaklijn 1 ml€330,-€400,-
Kin 1 ml€330,-€400,-
Rokerslijntjes 1 ml€330,-€400,-
Filler oplossen (hyaluronidase)€150,-
Traangoot (Teosyal)€450,-

Maak direct je afspraak bij Cleo Clinics in Rotterdam

Cleo Clinics garandeert kwaliteit en expertise. Onze ervaren professionals hanteren enkel de beste technieken en materialen om optimale resultaten te verzekeren. Maak vandaag nog een afspraak en herontdek jouw stralende zelf!

Alle fillers behandelingen

Jukbeenderen

Neemt het volume van jouw jukbeenderen af of heb je nooit hoge jukbeenderen gehad? Dan is deze fillerbehandeling daar de perfecte manier voor.

Kaaklijn

Is je kaaklijn verslapt en wil je jouw krachtige kaaklijn terug? Of heb je nooit een scherpe kaaklijn gehad, maar zou je dit wel willen? Dan is een behandeling met fillers dé perfecte oplossing.

Kin

Heb je een kleine kin, een deukje in je kin of wil je je gezichtscontouren verbeteren? De kin is belangrijk voor de balans in het gezicht. Kin fillers helpen jou om je kin te versterken en meer op te laten vallen.

Lippen

Je kent ongetwijfeld wel iemand die volle lippen heeft dankzij lipfillers. Ons team staat voor je klaar om jou na één behandeling lippen met meer volume te geven. 

Marionettelijnen

Wil je liever vandaag dan morgen van je marionettelijnen af? Kies dan voor fillers! De professionals bij Cleo Clinics werken uitsluitend met de wereldwijd bekende A-merken.

Neuslippenplooi

Straalt jouw gezicht vermoeidheid uit door je neuslippenplooi? Tijd om daar verandering in te brengen! Met fillers verhelp je dit probleem snel en eenvoudig.

Rokerslijntjes

Heb je rokerslijntjes en krijgt je gezicht daardoor een oudere uitstraling? Als jij weer wilt genieten van een fris en jeugdig uiterlijk, dan is een fillerbehandeling absoluut het overwegen waard.

Traangoot

Heb jij donkere kringen en wallen onder je ogen en stoor je jezelf daar enorm aan? Dankzij de cosmetische traangoot filler behandeling bij Cleo Clinics zeg jij vaarwel tegen die vermoeide blik! Lees hoe een traangoot behandeling jou kan helpen.

Wangen

Ben je jouw ingevallen wangen helemaal zat, omdat het je een vermoeide uitstraling geeft? Als je weer met een frisse look door het leven wil gaan, is deze behandeling absoluut het overwegen waard.

Neem contact op voor een vrijblijvend consult

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die Cleo Clinics biedt, of heb je misschien nog andere vragen? Neem via het formulier direct contact met ons op, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

Contact

"*" indicates required fields

Schrijf je in voor de nieuwsbrief