Profhilo behandeling: Een perfecte oplossing voor huidveroudering

Wil je op een natuurlijke manier je huid verstevigen en er gezonder uit
laten zien? Zoek dan niet verder, want een Profhilo behandeling in Rotterdam is precies
wat je nodig hebt. Dankzij deze behandeling loop jij binnenkort
zelfverzekerd rond met een stralende huid!

Wat is een profhilo behandeling?

Een profhilo behandeling is een behandeling tegen huidverslapping. Bij de behandeling wordt gebruikgemaakt van hyaluronzuur, om op die manier de huid te verbeteren en weer een mooie glow te geven. Doordat er hyaluronzuur in de huid wordt geïnjecteerd, krijg je een stevigere en gladdere huid. Na deze behandeling profiteer je van een jongere en stralende huid. Onze specialisten kunnen de behandeling uitvoeren onder andere aan je gezicht, maar ook aan andere lichaamsdelen. Denk daarbij aan de hals, decolleté, bovenarmen en handen.

Profhilo zorgt ervoor dat de elastine en flexibiliteit van je huid verbetert, omdat er meer collageen wordt aangemaakt. De huid wordt dankzij de behandeling iets gelift, gehydrateerd en de fijne lijntjes worden minder zichtbaar. In tegenstelling tot fillers, geeft een profhilo behandeling geen extra volume aan je gezicht. Voor het optimale resultaat zijn vaak meerdere sessies nodig.

Deze behandeling is ideaal voor personen die door het ouder worden last hebben van fijne lijntjes, rimpels en een slappere huid. Daarnaast is het een populaire behandeling onder mensen die een subtiele verjonging willen met een natuurlijk ogend resultaat

Zo verloopt de behandeling

Wij vinden het belangrijk om jouw droomresultaat realiseren. Daarom kom je eerst op een intakegesprek. Tijdens dit gesprek hebben we het over jouw wensen en klachten. Op basis van die informatie stellen we een persoonlijk behandelplan op. Ga je daarmee akkoord? Dan kan de arts de eerste sessie gelijk uitvoeren.

Tijdens een profhilo behandeling injecteert onze arts een op maat gemaakte hoeveelheid hyaluronzuur in verschillende delen van het gezicht of andere delen van het lichaam. Hierdoor wordt de huid steviger en zijn oneffenheden binnen no time minder zichtbaar. De effecten houden in veel gevallen zo’n 6-12 maanden aan. Het resultaat is vaak het beste zichtbaar na enkele sessies.

Welke voordelen biedt een profhilo behandeling?

Droom je van een strakkere, gezondere huid? Dan is de profhilo behandeling zeker het overwegen waard. Het grootste voordeel van deze behandeling is dat het je huid steviger en elastischer maakt. Daarnaast wordt je huid beter gehydrateerd, waardoor het er gezonder uitziet. Daardoor oogt je huid gelijk een stuk jonger. Wat ook een voordeel is van de profhilo behandeling, is dat het geschikt is voor allerlei leeftijden en huidtypen.

Nog een reden om deze behandeling te doen, is dat het niet-chirurgisch is. Dat betekent dat je geen operatie nodig hebt om je huid te liften en weer een mooie glow te geven. Bovendien is de hersteltijd minimaal. De resultaten houden vaak zo’n 6-12 maanden aan. Ben je tevreden met het effect? Dan kun je de behandeling daarna weer herhalen.

Boek nu je afspraak

Wil je jouw huidveroudering liever vandaag dan morgen aanpakken? Boek dan snel je afspraak bij Cleo Clinics voor een professionele huidverbetering Rotterdam. Onze gekwalificeerde en ervaren artsen helpen jou graag aan de huid van je dromen!

Meer weten over huidverbetering?

De ervaren deskundigen van Cleo Clinics staan gereed om je te helpen bij het selecteren van de huidverbetering behandeling die het meest geschikt is voor jou. Bovendien maken we elke huidverbetering behandeling op maat, zodat het resultaat volledig aan jouw wensen voldoet. Benieuwd hoe we dat doen? Neem direct contact op maak een afspraak via de onderstaande knop.

Huidverbetering tarieven

BehandelingPrijs
Profhilo 1 behandeling (2 ml gelaat/hals/decolleté/handen)€350,-
Profhilo 2 behandelingen €650,-
Profhilo 3 behandelingen (meest gekozen)€900,-
Profhilo Haekenium serum (crème)€45,-

Maak direct je afspraak bij Cleo Clinics in Rotterdam

Cleo Clinics garandeert kwaliteit en expertise. Onze ervaren professionals hanteren enkel de beste technieken en materialen om optimale resultaten te verzekeren. Maak vandaag nog een afspraak en herontdek jouw stralende zelf!

Alle huidverbetering behandelingen

Wat is Profhilo?

Wil je op een natuurlijke manier je huid verstevigen en er gezonder uit
laten zien? Zoek dan niet verder, want een profhilo behandeling is precies
wat je nodig hebt.

Gelaat

Als je niet tevreden bent met hoe het er nu uitziet, is het goed om te kijken naar oplossingen. Schakel Cleo Clinics in en je geniet voor je het weet weer van een gezond gelaat!

Hals

Wil je graag weer met een mooie, strakke hals de deur uitlopen? Dan is een huidbehandeling van Cleo Clinics een goede manier om weer vol zelfvertrouwen door het leven te gaan.

Decolleté

Ben je de laatste tijd onzeker over hoe je decolleté eruitziet, omdat de stevigheid ver te zoeken is of je veel rimpels of lijntjes hebt? Als je hier graag verandering in brengt, is Cleo Clinics de perfecte partij.

Handen

Erger je jezelf aan hoe je handen eruitzien? Omdat ze verouderd zijn of er veel rimpels of fijne lijntjes zichtbaar zijn? Dan is het goed om te weten hoe je het uiterlijk van je handen weer een boost geeft.

Neem contact op voor een vrijblijvend consult

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die Cleo Clinics biedt, of heb je misschien nog andere vragen? Neem via het formulier direct contact met ons op, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

Contact

"*" indicates required fields

Schrijf je in voor de nieuwsbrief