Verjong je hals en kaaklijn met de Nefertiti lift 

Heb je een slappe kaaklijn of heeft je hals een hangende uitstraling? Mocht je je hieraan storen, is er een goede manier om daar verandering in te brengen: de Nefertiti lift. Deze behandeling is de afgelopen jaren in populariteit gegroeid en daardoor zeker het overwegen waard als je graag een jongere uitstraling krijgt. Bij Cleo Clinics in Rotterdam ben je in goede handen. Lees op deze pagina alles over de Nefertiti lift! 

Wat is een Nefertiti lift? 

Een Nefertiti lift is een botox behandeling waarmee de spieren in de hals en kaaklijn ontspannen. De behandeling is vernoemd naar de Egyptische koningin Nefertiti, die bekendstaat om haar prachtige, scherpe kaaklijn. Het doel van deze behandeling is om de hals en kaaklijn te verfijnen en te verjongen. Met de Nefertiti lift wordt de hals op een natuurlijke manier gelift, waardoor de hals en kaaklijn iets verstrakken.  

Een Nefertiti lift kan interessant voor je zijn als de huid op je hals of kaaklijn slapper wordt en je daardoor een ouder en vermoeider gezicht krijgt. Door de behandeling wordt een op maat gemaakte hoeveelheid botox geïnjecteerd in de spieren rondom de hals en kaaklijn. De spieren ontspannen en daardoor krijgt de huid een liftend effect. Het resultaat? Een strakkere hals en kaaklijn die leiden tot een vernieuwde, frisse uitstraling! Het definitieve resultaat van de behandeling is na hoogstens twee weken zichtbaar en de werkensduur van botox na de behandeling is drie tot vier maanden.

Waarom kiezen voor een Nefertiti lift? 

Een Nefertiti lift heeft diverse voordelen. Het grootste voordeel van deze lift, is dat je na de behandeling profiteert van een verjongend effect. Het hangende uiterlijk van de hals is verleden tijd en de kaaklijn ziet er strakker uit. Dat oogt meteen een stuk frisser en bovendien zie je er een stuk jonger uit. Nog een reden om voor deze botox behandeling te kiezen, is dat je er geen operatie voor nodig hebt.  

Deze behandeling is binnen no time achter de rug en er is ook geen sprake van een hersteltijd, wat bij een operatie wel vaak het geval is. Daarnaast profiteer je met deze behandeling van resultaten die zo’n drie tot vier maanden aan zullen houden. Om het resultaat te behouden, kun je er daarna voor kiezen om de behandeling te herhalen. 

Redenen om te kiezen voor de expertise van Cleo Clinics 

Cleo Clinics is dé perfecte partij voor botox behandelingen. Waarom dat zo is? Daar zijn meerdere redenen voor. Ten eerste luisteren we altijd naar wat jij wilt. We hebben een persoonlijke benadering en luisteren goed naar je wensen om een ideaal behandelplan op te stellen. Kies je voor een behandeling bij ons, dan kies je ook voor kwaliteit. Dankzij de beste materialen en technieken ben je verzekerd van een efficiënte, veilige én snelle behandeling.  

Ben je enthousiast geworden over de Nefertiti behandeling en onderga je deze liever vandaag dan morgen? Maak snel een afspraak, dan plannen we het eerste consult in. 

Je bent bij ons niet alleen aan het juiste adres voor een Nefertiti lift, ook voor andere botox behandelingen staan wij voor je klaar. Heb je eerst een aantal vragen over onze behandelingen, de kosten of onze werkwijze? Neem in dat geval geheel vrijblijvend contact met ons op, dan komen wij zo snel mogelijk bij je terug!

Meer weten over Botox?

De ervaren deskundigen van Cleo Clinics staan gereed om je te helpen bij het selecteren van de botox behandeling die het meest geschikt is voor jou. Bovendien maken we elke botox behandeling op maat, zodat het resultaat volledig aan jouw wensen voldoet. Benieuwd hoe we dat doen? Neem direct contact op maak een afspraak via de onderstaande knop.

Maak direct je afspraak bij Cleo Clinics in Rotterdam

Cleo Clinics garandeert kwaliteit en expertise. Onze ervaren professionals hanteren enkel de beste technieken en materialen om optimale resultaten te verzekeren. Maak vandaag nog een afspraak en herontdek jouw stralende zelf!

Neem contact op voor een vrijblijvend consult

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die Cleo Clinics biedt, of heb je misschien nog andere vragen? Neem via het formulier direct contact met ons op, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

Contact

"*" indicates required fields

Schrijf je in voor de nieuwsbrief