Krijg een slanker gezicht met de face slimming behandeling met botox!

Face slimming is een populaire botox behandeling, en niet zonder reden. Bij deze behandeling wordt het gezicht versmald, om op die manier gezichtscontouren te verfijnen. Hierdoor wordt de vorm en structuur van je gezicht verbeterd. Lees meer over wat face slimming precies inhoudt, welke voordelen het heeft en waarom je voor Cleo Clinics in Rotterdam zou moeten kiezen als jouw partner voor deze effectieve behandeling.

face slimming

Wat is face slimming?

Zoals we hierboven al even kort benoemden, is face slimming een manier om je gezicht smaller te maken wanneer de contouren van je kaak hoekig en breed zijn. Veel vrouwen vinden een brede of hoekige kaaklijn niet mooi, waardoor zij deze behandeling als goede oplossing zien. Doordat door de botox de gezichtsvorm en structuur beter wordt, krijg je een slankere en jongere uitstraling.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Bij face slimming wordt gebruik gemaakt van botox om de zenuwsignalen van de kauwspier tijdelijk te blokkeren. Doordat de spieren in de kaak ontspannen door de botox, worden bepaalde delen van het gezicht verzacht. Op die manier ontstaat er een meer gestroomlijnde en verfijnde uitstraling. Onze specialisten injecteren een op maat gemaakte hoeveelheid botox, zodat je gezicht meer een V-shape krijgt.

Om te achterhalen of je in aanmerking komt voor deze behandeling, is het belangrijk dat onze experts eerst je gezicht beoordelen. Wij weten namelijk goed in welke situaties de behandeling geschikt is. Mocht de behandeling bij jouw situatie passen, dan kun je de behandeling door ons uit laten voeren. Het resultaat is al binnen enkele dagen goed zichtbaar en houdt gemiddeld drie tot vier maanden aan. Om het gewenste effect te behouden, kun je besluiten om na deze periode een herhaalbehandeling te plannen.

De voordelen van face slimming op een rij

Dat face slimming de afgelopen jaren enorm in populariteit is toegenomen, is niet voor niets. Het is dan ook een geliefde behandeling onder veel vrouwen, omdat het diverse voordelen met zich meebrengt. Ten eerste helpt deze behandeling om je brede of hoekige kaaklijn te verminderen, wat ervoor zorgt dat je gezicht een zachtere uitstraling krijgt. Een ander voordeel van face slimming, is dat het rimpels helpt te verminderen.

Omdat het met je kaak te maken heeft en de kauwspieren ontspannen, is het ook gunstig voor mensen die last hebben van tandenknarsen. Je hoeft je niet druk te maken om het feit dat de behandeling pijnlijk is, want bij ons is deze snel en pijnloos. Daarnaast is de hersteltijd minimaal, waardoor je binnen no time weer je normale leven kunt hervatten.

Wil jij, net als veel andere vrouwen, een slanker gezicht krijgen? Dan past face slimming misschien wel bij je. Cleo Clinics biedt deze botox behandeling aan. Onze experts hebben allemaal een ruime ervaring in cosmetische behandelingen, dus je bent verzekerd van een behandeling van hoge kwaliteit. Daarnaast hechten wij veel waarde aan veiligheid en gebruiken wij altijd de best mogelijke producten, materialen en technieken. Kies je voor ons, dan kies je voor kwaliteit en een behandeling waar je niet snel spijt van zult krijgen.

Meer weten over Botox?

De ervaren deskundigen van Cleo Clinics staan gereed om je te helpen bij het selecteren van de botox behandeling die het meest geschikt is voor jou. Bovendien maken we elke botox behandeling op maat, zodat het resultaat volledig aan jouw wensen voldoet. Benieuwd hoe we dat doen? Neem direct contact op maak een afspraak via de onderstaande knop.

Botox tarieven

BehandelingPrijs
Halve zone €95,-
2 halve zones€170,-
1 zone€130,-
2 zones€250,-
3 zones€330,-
Frons€130,-
Voorhoofd€130,-
Kraaienpootjes€130,-
Migraine (vanaf)€130,-
Tanden knarsen€260,-
Face slimming€260,-
Halsspieren€260,-
Lipflip€95,-
Bunny lines€95,-
Gummy smile€95,-
Mondhoekjes€95,-
Wenkbrauwlift€95,-
Neustip€95,-
Neusvleugels€95,-
Nefertiti lift€300,-
Hyperhidrosis (overmatig zweten) oksels€500,-
Hyperhidrosis (overmatig zweten) handen/voeten€750,-
2 zones + halve zone€320-

Maak direct je afspraak bij Cleo Clinics in Rotterdam

Cleo Clinics garandeert kwaliteit en expertise. Onze ervaren professionals hanteren enkel de beste technieken en materialen om optimale resultaten te verzekeren. Maak vandaag nog een afspraak en herontdek jouw stralende zelf!

Alle botox behandelingen in Rotterdam

Fronsrimpels

Ben jij onzeker over rimpels tussen je wenkbrauwen? Wil je dat die rimpels en boze blik verleden tijd worden? Kies dan voor een botox behandeling! Bij de experts Cleo Clinics ben je aan het juiste adres.

Voorhoofdrimpels

Word je gefrustreerd van je voorhoofdrimpels en wil je er graag jonger uitzien? Met een botox behandeling ziet jouw voorhoofd er binnen no time weer jonger uit en dat geeft jouw zelfvertrouwen een boost.

Kraaienpootjes

Word je ouder, dan horen daar nu eenmaal veranderingen bij. Een veelvoorkomend probleem van ouder worden, zijn kraaienpootjes. Voor een pijnloze, effectieve botox behandeling kun je bij Cleo Clinics aankloppen.

Lipflip

Ben je niet helemaal tevreden met hoe jouw lippen eruitzien en wil je graag vollere en mooi gevormde lippen? Ontdek hoe je met deze eenvoudige en pijnloze behandeling de lippen van je dromen krijgt!

Wenkbrauwlift

Heb je te maken met een boze, vermoeide blik omdat je wenkbrauwen zijn gaan hangen? De specialisten van Cleo Clinics voeren de behandeling tot in detail goed uit, zodat je straks vol zelfvertrouwen de deur uitloopt.

Tandenknarsen

Weet je van jezelf dat je vaak aan het tandenknarsen bent? Tandenknarsen kan het gebit flink beschadigen. Wij hebben jarenlange ervaring en weten daardoor precies hoe wij jouw probleem kunnen oplossen.

Hyperhidrosis

Ben je iemand die snel en veel zweet en heb je daar genoeg van? Er is een goede oplossing om hyperhidrosis (overmatig zweten) tegen te gaan. Lees hier wat de behandeling inhoudt.

Face slimming

Face slimming is een populaire botox behandeling, en niet zonder reden. Bij deze behandeling wordt het gezicht versmald, om op die manier gezichtscontouren te verfijnen.

Mondhoekjes

Wanneer je ouder wordt, is het mogelijk dat je te maken krijgt met hangende mondhoeken. Met onze behandeling zeg jij binnen no time vaarwel tegen die vervelende mondhoekjes.

Nefertiti lift

Heb je een slappe kaaklijn of heeft je hals een hangende uitstraling? Mocht je je hieraan storen, is er een goede manier om daar verandering in te brengen: de Nefertiti lift.

Neustip

Heb je te maken met een hangende neustip wanneer je bepaalde gezichtsuitdrukkingen maakt? Dat is eenvoudig te verhelpen met een botox behandeling van Cleo Clinics.

Neusvleugels

Vind je de vorm van je neusvleugels hinderlijk en zou je hier graag iets tegen willen doen? Dan is een botox behandeling daar de perfecte oplossing voor.

Gummy smile

Stoor jij je aan je lach, omdat je een tandvleeslach hebt en er daardoor veel tandvlees zichtbaar is tijdens het lachen? Onze specialisten zorgen ervoor dat jij snel weer een lach hebt waar je volledig van geniet! 

Bunny lines

Voel je je ongemakkelijk bij je bunny lines? Hierdoor wordt de vorm en structuur van je gezicht verbeterd. Lees hier hoe je met deze effectieve en pijnloze behandeling jouw neusrimpels goed aanpakt! 

Migraine

Heb je last van heftige migraine, dan weet je als geen ander dat het ontzettend vervelend kan zijn. Migraine is namelijk meer dan alleen een beetje hoofdpijn. Wist je dat een botox behandeling de uitkomst kan bieden?

Neem contact op voor een vrijblijvend consult

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die Cleo Clinics biedt, of heb je misschien nog andere vragen? Neem via het formulier direct contact met ons op, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

Contact

"*" indicates required fields

Schrijf je in voor de nieuwsbrief