Krijg een strakkere kaaklijn met kaaklijn fillers bij Cleo Clinics! 

Is je kaaklijn verslapt en wil je jouw krachtige kaaklijn terug? Of heb je nooit een scherpe kaaklijn gehad, maar zou je dit wel willen? Dan is een behandeling met fillers dé perfecte oplossing. Een fillerbehandeling is namelijk een snelle en effectieve manier om je kaaklijn te versterken, je gezichtscontouren te verbeteren en je uiterlijk weer een jeugdige uitstraling te geven. Laat deze behandeling uitvoeren door de professionals van Cleo Clinics in Rotterdam. Dan weet je zeker dat je straks weer met een mooie, verstrakte kaaklijn rondloopt! 

Kaaklijn fillers Cleo Clinics

Wat zijn kaaklijn fillers? 

Kaaklijn fillers zijn de injectables die we gebruiken om jouw kaaklijn en gezichtscontouren beter te maken. De fillers zorgen voor meer volume en hebben een liftend effect, waardoor jouw kaaklijn straks scherp is. Voor zowel vrouwen als mannen is het opvullen van de kaaklijn met fillers een geliefde behandeling. Dat komt doordat je met deze fillers je kaaklijn kunt verstrakken. Een strakkere kaaklijn heeft een positief effect op het hele gezicht en geeft je een jeugdige uitstraling. 

Naarmate je ouder wordt, kan de huid onder je kaaklijn verslappen. Dit komt doordat de elasticiteit van de huid en het volume dan afnemen. Ook schommelingen in het gewicht kunnen de oorzaak van een verandering van de kaaklijn zijn. 

Voordelen van kaaklijn fillers 

Kaaklijn fillers zijn niet voor niets zo populair. Deze fillerbehandeling biedt jou diverse voordelen wanneer je niet langer blij bent met hoe je gezicht eruitziet. De grootste reden om voor deze niet-chirurgische behandeling te gaan, is dat de jeugdige vorm van je kaaklijn herstelt, je kaaklijn strakker wordt en je weer mooiere gezichtscontouren hebt dankzij het extra volume. Vanaf het zijprofiel is de kaaklijn erg belangrijk voor de harmonie in het gezicht. Onderga je deze behandeling, dan heeft dat tevens als voordeel dat je de tekenen van veroudering vermindert omdat het de verslapte huid tegengaat. 

Het is ook fijn dat de resultaten van de behandeling snel zichtbaar zijn. Het resultaat van de behandeling is gelijk zichtbaar, maar de eerste paar dagen kan er wat zwelling aanwezig zijn. Na twee weken zie je het optimale resultaat. Het is een fillerbehandeling waarvan de resultaten relatief lang zichtbaar zijn. Je geniet namelijk over het algemeen zo’n 9-18 maanden van de effecten (afhankelijk van het gekozen filler merk).  

Dit kun je verwachten van de behandeling 

Het plaatsen van fillers is bij Cleo Clinics een behandeling die door ervaren artsen wordt uitgevoerd. We maken eerst een uitgebreide gezichtsanalyse en stellen een behandelplan op maat samen.

De behandeling duurt ongeveer 30 minuten. Voordat we beginnen met het injecteren van de injectables, bespreken we jouw klachten en wensen tijdens een intakegesprek. Pas wanneer we een behandelplan voor je hebben gemaakt en je daar akkoord mee gaat, gaan we over tot de behandeling. De arts maakt het gebied rondom de kaaklijn eerst goed schoon en tekent voordat het injecteren begint het te behandelen gebied af. Vervolgens injecteert de arts de fillers in de gewenste gebieden om de kaaklijn in de gewenste vorm te brengen. De hersteltijd is minimaal, omdat het een niet-chirurgische behandeling is.  

Boek een afspraak bij onze ervaren artsen in Rotterdam 

Droom je van een strakkere kaaklijn en een jeugdiger uiterlijk? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Onze deskundige artsen helpen je graag om je uiterlijk te verjongen en je kaaklijn in balans te brengen met de rest van je gezicht!  

Meer weten over fillers?

De ervaren deskundigen van Cleo Clinics staan gereed om je te helpen bij het selecteren van de fillers behandeling die het meest geschikt is voor jou. Bovendien maken we elke fillers behandeling op maat, zodat het resultaat volledig aan jouw wensen voldoet. Benieuwd hoe we dat doen? Neem direct contact op maak een afspraak via de onderstaande knop.

Fillers tarieven

BehandelingBeloteroJuvéderm
0.55 ml€220,-€240,-
1 ml€330,-€400,-
2 ml€600,-€750,-
3 ml€850,-€1100,-
4 ml€1100,-€1300,-
Lippen 0.55 ml€220,-€240,-
Lippen 1 ml€330,-€400,-
Jukbeenderen 1 ml€330,-€400,-
Neuslippenplooi 1 ml€330,-€400,-
Marionettelijnen 1 ml€330,-€400,-
Wangen 1 ml€330,-€400,-
Kaaklijn 1 ml€330,-€400,-
Kin 1 ml€330,-€400,-
Rokerslijntjes 1 ml€330,-€400,-
Filler oplossen (hyaluronidase)€150,-
Traangoot (Teosyal)€450,-

Maak direct je afspraak bij Cleo Clinics in Rotterdam

Cleo Clinics garandeert kwaliteit en expertise. Onze ervaren professionals hanteren enkel de beste technieken en materialen om optimale resultaten te verzekeren. Maak vandaag nog een afspraak en herontdek jouw stralende zelf!

Alle fillers behandelingen

Jukbeenderen

Neemt het volume van jouw jukbeenderen af of heb je nooit hoge jukbeenderen gehad? Dan is deze fillerbehandeling daar de perfecte manier voor.

Kaaklijn

Is je kaaklijn verslapt en wil je jouw krachtige kaaklijn terug? Of heb je nooit een scherpe kaaklijn gehad, maar zou je dit wel willen? Dan is een behandeling met fillers dé perfecte oplossing.

Kin

Heb je een kleine kin, een deukje in je kin of wil je je gezichtscontouren verbeteren? De kin is belangrijk voor de balans in het gezicht. Kin fillers helpen jou om je kin te versterken en meer op te laten vallen.

Lippen

Je kent ongetwijfeld wel iemand die volle lippen heeft dankzij lipfillers. Ons team staat voor je klaar om jou na één behandeling lippen met meer volume te geven. 

Marionettelijnen

Wil je liever vandaag dan morgen van je marionettelijnen af? Kies dan voor fillers! De professionals bij Cleo Clinics werken uitsluitend met de wereldwijd bekende A-merken.

Neuslippenplooi

Straalt jouw gezicht vermoeidheid uit door je neuslippenplooi? Tijd om daar verandering in te brengen! Met fillers verhelp je dit probleem snel en eenvoudig.

Rokerslijntjes

Heb je rokerslijntjes en krijgt je gezicht daardoor een oudere uitstraling? Als jij weer wilt genieten van een fris en jeugdig uiterlijk, dan is een fillerbehandeling absoluut het overwegen waard.

Traangoot

Heb jij donkere kringen en wallen onder je ogen en stoor je jezelf daar enorm aan? Dankzij de cosmetische traangoot filler behandeling bij Cleo Clinics zeg jij vaarwel tegen die vermoeide blik! Lees hoe een traangoot behandeling jou kan helpen.

Wangen

Ben je jouw ingevallen wangen helemaal zat, omdat het je een vermoeide uitstraling geeft? Als je weer met een frisse look door het leven wil gaan, is deze behandeling absoluut het overwegen waard.

Neem contact op voor een vrijblijvend consult

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die Cleo Clinics biedt, of heb je misschien nog andere vragen? Neem via het formulier direct contact met ons op, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

Contact

"*" indicates required fields

Schrijf je in voor de nieuwsbrief