Geef je gezicht weer een frisse uitstraling met een fillerbehandeling in Rotterdam!

Ben je op zoek naar een manier om je volume en jeugdige uitstraling terug te krijgen in je gezicht en je zelfvertrouwen een boost te geven? Dan zijn fillers Rotterdam daar de perfecte oplossing voor. Bij Cleo Clinics in Rotterdam kun je terecht voor allerlei soorten fillerbehandelingen. Of je nu van je rimpels af wilt of graag weer geniet van een krachtige kaaklijn, met fillers Rotterdam is het allemaal mogelijk. Maak vandaag nog een afspraak bij ons, dan loop jij snel weer rond met een fris en jeugdig uiterlijk!

Fillers Rotterdam

Waarom kiezen voor een fillerbehandeling?

Een fillerbehandeling is om verschillende redenen interessant. Een fillerbehandeling is een relatief kleine ingreep, maar wel een die een wereld van verschil kan maken. Het is een geweldige manier om je jeugdige uitstraling terug te krijgen en volumeverlies aan te vullen.

Je gezicht krijgt door de ingreep een andere uitstraling en dat heeft een positief effect op je zelfvertrouwen. Je hoeft jezelf niet meer onzeker te voelen over bijvoorbeeld die donkere kringen onder je ogen of je verslapte kaaklijn. Door een paar injecties zie je daar straks vrijwel niets meer van! Wat ook een voordeel is van een fillerbehandeling, is dat het niet-chirurgisch is. Daardoor hoef je geen lange tijd te herstellen.

Fillers Rotterdam: hoe gaat een fillerbehandeling in zijn werk?

Om de best mogelijke resultaten te realiseren, vinden wij het belangrijk om eerst een consult in te plannen. Tijdens dit consult heb je de mogelijkheid om vragen te stellen en brengen we je wensen in kaart. Op basis daarvan stellen we een behandelplan op, dat we aan jou voorleggen. Ben je hier akkoord mee? Dan is er de mogelijkheid om gelijk te behandelen of plannen we de fillerbehandeling voor je in. Je mag er natuurlijk ook nog rustig thuis over nadenken.

Voordat onze arts de fillers injecteert, wordt eerst de huid goed gereinigd. Daarna tekent de arts het te behandelen gebied af. Vervolgens plaatst de arts de fillers met uiterste precisie. De resultaten van de behandeling zijn direct zichtbaar, maar het optimale resultaat is na 3 weken zichtbaar. Je kunt je dagelijkse activiteiten snel weer hervatten. Hoe lang de fillers werken, hangt af van de behandeling die je doet. In veel gevallen houden de resultaten zo’n 9-18 maanden aan (afhankelijk van het gekozen filler merk). Ben je blij met het resultaat, dan kun je de behandeling na deze periode herhalen.

Fillers Rotterdam: wat biedt Cleo Clinics allemaal aan?

Bij ons ben je aan het juiste adres voor allerlei soorten fillerbehandelingen. Welk deel van je gezicht je ook liever anders ziet, wij zijn in staat om je te helpen om jou weer te laten genieten van je schoonheid. Wij bieden fillerbehandelingen aan voor de volgende delen van het gezicht:

  • Jukbeenderen
  • Kaaklijn
  • Kin
  • Lippen
  • Marionettelijnen
  • Neuslippenplooi
  • Rokerslijntjes
  • Traangoot
  • Wangen

Of je nou droomt van vollere lippen, een meer zelfverzekerde uitstraling of een uitgeruste blik, met fillers zijn deze resultaten eenvoudig te behalen.

Waarom fillers laten doen bij Cleo Clinics?

Cleo Clinics helpt je erbij om je beste zelf te zijn. We vinden het belangrijk dat je vol zelfvertrouwen in de spiegel kunt kijken. Bij ons werken uitsluitend deskundige artsen met veel ervaring. Daardoor weten wij als geen ander hoe wij jou kunnen voorzien van de beste resultaten. Wij maken altijd een op maat gemaakte behandelplan, voeren de behandelingen met uiterste precisie uit en gebruiken enkel de beste producten en materialen.

Ons team hanteert een persoonlijke benadering. Elke klant is anders en verdient daarom een behandeling die aansluit op de individuele behoeften. Uiteraard hechten wij ook veel waarde aan jouw veiligheid. Cleo Clinics doet er daarom alles aan om de behandeling zo veilig mogelijk uit te voeren. Bij ons profiteer je daarom van een veilige, snelle én efficiënte behandeling.

Kies je voor de hulp van Cleo Clinics, dan weet je zeker dat je straks geniet van natuurlijke resultaten. Zeg vaarwel tegen je rimpels, vermoeide uitstraling of slappe kaaklijn en geef je gezicht een vernieuwde, natuurlijke look!

Breng een bezoek aan onze kliniek in Rotterdam

Voor een fillers Rotterdam-behandeling ben je van harte welkom in onze mooie kliniek. Onze kliniek is bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Ben je enthousiast geworden over fillers Rotterdam en ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden? Maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend consult. Een afspraak inplannen kan heel eenvoudig via onze website.

Meer weten over fillers?

De ervaren deskundigen van Cleo Clinics staan gereed om je te helpen bij het selecteren van de fillers behandeling die het meest geschikt is voor jou. Bovendien maken we elke fillers behandeling op maat, zodat het resultaat volledig aan jouw wensen voldoet. Benieuwd hoe we dat doen? Neem direct contact op maak een afspraak via de onderstaande knop.

Fillers tarieven

BehandelingBeloteroJuvéderm
0.55 ml€220,-€240,-
1 ml€330,-€400,-
2 ml€600,-€750,-
3 ml€850,-€1100,-
4 ml€1100,-€1300,-
Lippen 0.55 ml€220,-€240,-
Lippen 1 ml€330,-€400,-
Jukbeenderen 1 ml€330,-€400,-
Neuslippenplooi 1 ml€330,-€400,-
Marionettelijnen 1 ml€330,-€400,-
Wangen 1 ml€330,-€400,-
Kaaklijn 1 ml€330,-€400,-
Kin 1 ml€330,-€400,-
Rokerslijntjes 1 ml€330,-€400,-
Filler oplossen (hyaluronidase)€150,-
Traangoot (Teosyal)€450,-

Maak direct je afspraak bij Cleo Clinics in Rotterdam

Cleo Clinics garandeert kwaliteit en expertise. Onze ervaren professionals hanteren enkel de beste technieken en materialen om optimale resultaten te verzekeren. Maak vandaag nog een afspraak en herontdek jouw stralende zelf!

Alle fillers behandelingen

Jukbeenderen

Neemt het volume van jouw jukbeenderen af of heb je nooit hoge jukbeenderen gehad? Dan is deze fillerbehandeling daar de perfecte manier voor.

Kaaklijn

Is je kaaklijn verslapt en wil je jouw krachtige kaaklijn terug? Of heb je nooit een scherpe kaaklijn gehad, maar zou je dit wel willen? Dan is een behandeling met fillers dé perfecte oplossing.

Kin

Heb je een kleine kin, een deukje in je kin of wil je je gezichtscontouren verbeteren? De kin is belangrijk voor de balans in het gezicht. Kin fillers helpen jou om je kin te versterken en meer op te laten vallen.

Lippen

Je kent ongetwijfeld wel iemand die volle lippen heeft dankzij lipfillers. Ons team staat voor je klaar om jou na één behandeling lippen met meer volume te geven. 

Marionettelijnen

Wil je liever vandaag dan morgen van je marionettelijnen af? Kies dan voor fillers! De professionals bij Cleo Clinics werken uitsluitend met de wereldwijd bekende A-merken.

Neuslippenplooi

Straalt jouw gezicht vermoeidheid uit door je neuslippenplooi? Tijd om daar verandering in te brengen! Met fillers verhelp je dit probleem snel en eenvoudig.

Rokerslijntjes

Heb je rokerslijntjes en krijgt je gezicht daardoor een oudere uitstraling? Als jij weer wilt genieten van een fris en jeugdig uiterlijk, dan is een fillerbehandeling absoluut het overwegen waard.

Traangoot

Heb jij donkere kringen en wallen onder je ogen en stoor je jezelf daar enorm aan? Dankzij de cosmetische traangoot filler behandeling bij Cleo Clinics zeg jij vaarwel tegen die vermoeide blik! Lees hoe een traangoot behandeling jou kan helpen.

Wangen

Ben je jouw ingevallen wangen helemaal zat, omdat het je een vermoeide uitstraling geeft? Als je weer met een frisse look door het leven wil gaan, is deze behandeling absoluut het overwegen waard.

Neem contact op voor een vrijblijvend consult

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die Cleo Clinics biedt, of heb je misschien nog andere vragen? Neem via het formulier direct contact met ons op, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug.

Contact

"*" indicates required fields

Schrijf je in voor de nieuwsbrief